L-Glutathion-reduceret

L-Glutathion Reduceret specifikationer CAS No.:70-18-8 andre navne: glutathion MF:C10H17N3O6S, C10H17N3O6S EINECS nummer: / Oprindelsessted: Kina (fastlandet) Type: vitaminer, aminosyrer og coenzymer Grade Standard: medicin Grade skik: dyre lægemidler Brand navn: Lyphar Model...

Produktdetaljer

L-Glutathion-reduceret
Specifikationer
CAS No.:70-18-8
Andre navne: glutathion
MF:C10H17N3O6S, C10H17N3O6S
EINECS nummer: /
Oprindelsessted: Kina (fastlandet)
Type: vitaminer, aminosyrer og coenzymer
Grade Standard: Medicin Grade
Usage: dyre lægemidler
Brand navn: Lyphar
Model nummer: Lyphar-l-glutathion reducere
Renhed: 98%
Navn: l-glutathion reducere
Form: pulver
Udseende: hvid fint pulver
CAS nr: 70-18-8
Molekylær formel: C10H17N3O6S
Assay: 99% min, 98,0%--101.0%
Klasse: farmaceutisk kvalitet
EINECS nr: 200-725-4
Emballage detaljer: 1kg/en taske, eller 5kg/1 pose, inderste er seal pose, og det andet lag er aluminium folie taske, afsluttende lag er papkasse eller netto vægt 25kgs/tromle.
1. glutathion (GSH) er en tripeptid, der indeholder en usædvanlig peptid koblingen mellem den amine cystein (som er fastgjort ved normal peptid sammenkædning til en glycin) og carboxyl gruppen af glutamat side-kæden. Det er en antioxidant, forebyggelse af skader til vigtige cellulære komponenter forårsaget af reaktive ilt arter som frie radikaler og peroxider.
2. thiol grupper er reduktionsmiddel, gældende ved en koncentration på ca. 5 mM i animalske celler. Glutathion reducerer disulfid bondsformed i cytoplasmatisk proteiner til cysteines ved at fungere som en elektron donor. I processen, glutathion er konverteret til sin oxiderede form glutathion disulfid (GSSG), også kaldet L (-)-glutathion.
3. glutathion findes næsten udelukkende i sin reduceret form, da det enzym, der vender tilbage fra sin oxiderede form, glutathion reduktase, er constitutively aktive og inducerbar ved oxidativ stress. I virkeligheden, bruges forholdet mellem reduceret glutathion at oxideret glutathion i celler ofte som en foranstaltning af cellulære toksicitet.
1. glutathion rolle af klinisk behandling og forebyggelse
På patologiske betingelser når endogene GSH reduktion, rettidig eksogene GSH er blevet for at være. Eksogene GSH supplement kan forebygge og behandle sygdomme, opretholde en sund krop.
(1) strålesyge og stråling sikkerhed: stråling, radioaktive stoffer eller på grund af leukopeni forårsaget af anticancer narkotika og andre symptomer kan spille en beskyttende virkning.
(2) at beskytte leveren, afgiftning, inaktivering af hormoner, og at fremme galdesyre metabolisme og at absorbere fedt og fedtopløselige vitaminer fordøjelseskanalen.
(3) anti-allergi, eller betændelse forårsaget af hypoxæmi hos patienter med systemisk eller lokale, kan reducere celleskader og fremme reparation.
(4) til at forbedre visse sygdomme og symptomer som adjuverende narkotika. Såsom: hepatitis, Hæmolytisk sygdom og keratitis, grå stær og retinal sygdomme, såsom øjensygdom og forbedre vision.
(5) nem at fremskynde metabolismen af fedtsyrer i udskillelsen af frie radikaler, som spiller en skønhed hudpleje, anti-aging effekt.
2. tilsætningsstoffer
(1) tilføjet til pasta, at gøre producenter reducere tid af brød til den oprindelige halvdelen eller en tredjedel, og tjener til at styrke rollen af mad ernæring og andre funktioner.
(2) for at tilføje yoghurt og babymad, svarende til C-vitamin, kan spille en stabilisator.
(3) i sin blanding til surimi at forhindre farve uddybet.
(4) til kød og ost og andre fødevarer, har forbedret effekten af smag.
3. skønhed produkter
Forhindre infiltration af Los tyrosinase for at opnå formålet at hæmme melanin dannelse. På fjerne rynker, øge hudens elasticitet, krympe porer, lysne pigment, kroppen har en fremragende tandblegning effekt. Glutathion som den vigtigste ingrediens i kosmetiske produkter i Europa og USA blev hilst velkommen af årtier.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende l-glutathion reduceret producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk l-glutathion reduceret med rimelig pris fra os.

Undersøgelse