Tranebær ekstrakt

Tranebær ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.) besidder naturlige astringency, det indeholder PACs, der forhindrer vedhæftning af bakterier til foring af urinvejene. Tranebær ekstrakt bruges også til forebyggelse af mavesår og tandsygdomme. Indledning: Cranberry (Vaccinium macrocarpon...

Produktdetaljer

Tranebær ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.) besidder naturlige astringency, det indeholder PACs, der forhindrer vedhæftning af bakterier til foring af urinvejene. Tranebær ekstrakt bruges også til forebyggelse af mavesår og tandsygdomme.

ProductName

Tranebær ekstrakt

En del af planten bruges

frugt

Tranebær af oprindelse

Nord for Amerika

Specifikation

OPC 5% - 40% UV/BL-DMAC/HPLC

Pakke

25kg/drum

Indledning:
Tranebær (Vaccinium macrocarpon L.) hjemmehørende i nordøstlige Nordamerika (østlige Canada, USA, syd til North Carolina i de høje luftlag). Tranebær er kendetegnet ved deres yderst sur smag, på grund af deres lave sukker og høje syre indhold. Tranebær er rig på citronsyre, æblesyre, quinic og andre syrer. De indeholder også flavonoider, anthocyaniner (drueskalsfarve), ellaginsyre og vitamin C. På grund af deres tannin indhold besidder bærrene en naturlig astringency. Nyere forskning støtter tanken om, at tranebær indeholder stoffer, der forhindrer vedhæftning af E coli og andre bakterier til foring af urinvejene.
Det blev konstateret, at tranebær kan skære ned på huden kræfttilfælde og slappe af og åbne blodkar, andquot; anti-adhesionandquot; virkningsmekanismen fundet i tranebær PACs kan også hjælpe med at forhindre visse bakterier fra fastholdelsen af maven og munden, med konsekvenser for forebyggelse af mavesår og tandsygdomme.
Dette bær er naturligvis pakket med polyphenoler (meget stærke antioxidanter) og især Proanthocyanidins (PACs). I modsætning til de fleste andre planter og bær rig på polyphenoler, der indeholder B-typen PACs som druer og grøn te, indeholder tranebær kun type A PACs. Denne særlige funktion er kilden til den ekstraordinære magt af tranebær, som PACs A er de eneste, der har en anti bakteriel aktivitet. Denne aktivitet er opnået gennem en unik anti friktion ejendom: bakterier kan ikke krog og er naturligvis andquot, skylles awayandquot; fra kroppen.
AFSSA (fransk FDA) godkendt i 2004, at en daglig indtagelse af 36 mg af tranebær PACs A per dag bidraget til at begrænse vedhæftning af nogle bakterier (e. coli) på urinveje, hvilket begrænser risikoen for UTI. Nyere undersøgelser tyder PACs A rolle på mavesår forebyggelse af mavesår og andre bakterier relaterede infektioner.
36 mg PAC af BL-DMAC = 72 mg PAC ved HPLC
36 mg PAC af BL-DMAC = 144 mg PAC ved Bate Smith
Kemisk, er tranebær PACs ustabil med en tendens til at polymerisere ved temperaturer over 41o F og gennem oxidation. Derfor, mindre let optagelige dimere og trimere skal være godt beskyttet mod varme og luft under behandlingen. Disse små molekyler og PAC metabolitter er ansvarlige for bioactivity af tranebær ekstrakter, der producerer anti-friktion effekten mod E.coli i urinvejene.
Specifikation:
5% ~ 50% Proanthocyanidin af UV, 1%-10% PAC af BL-DMAC
Fordele:
1. UTI beskyttelse, forebyggelse og behandling urinvejsinfektioner
2. skær på huden kræfttilfælde
3. mavesår forebyggelse
4. slappe af og åbne blodkar
5. mund hygiejne, karies
6. stærk antioxidant
Eventuelle kontraindikationer
En efterår 2004 forsigtighed fra Udvalget om sikkerheden af lægemidler, de britiske agentur beskæftiger sig med lægemiddelsikkerhed, rådes patienter, der tager warfarin ikke at drikke tranebærsaft efter bivirkninger (såsom øget forekomst af blå mærker) blev rapporteret, muligvis som følge af tilstedeværelsen af salicylsyre indfødte at polyphenol-rigt planter såsom tranebærsaft. Men i løbet af 2006-8, flere anmeldelser af sag beretninger og pilotundersøgelser har undladt at bekræfte denne effekt, der tilsammen angiver ingen statistisk signifikant Vekselvirkning mellem daglig indtagelse af 250 mL tranebær juice og warfarin i den almindelige befolkning. Et gen (VKORC1, CYP2C9) har vist sig at ændre warfarin følsomhed. Dette gen kan også bidrage til blå mærker modtagelighed som følge af tranebær til bærere af gen. Et par af mulige tilfælde af Warfarin interaktion med tranebær er blevet rapporteret.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende tranebær uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk tranebær ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse