Fyrretræ Bark ekstrakt

General brug: pine bark ekstrakt 1. Fyrretræ bark ekstrakt bruges til at reducere risikoen for og alvorligheden af hjertesygdomme, slagtilfælde, høje kolesteroltal og kredsløbsproblemer. 2. fyrretræ Bark ekstrakt bruges til ernæringsmæssig behandling af åreknuder og ødem, som er hævelse i kroppen på grund af væske...

Produktdetaljer

General brug: pine bark ekstrakt
1. fyrretræ bark ekstrakt bruges til at reducere risikoen for og alvorligheden af hjertesygdomme, slagtilfælde, høje kolesteroltal og kredsløbsproblemer.
2. fyrretræ Bark ekstrakt bruges til ernæringsmæssig behandling af åreknuder og ødem, som er hævelse i kroppen på grund af væskeophobning og udsivning af blodkar.
3. gigt og inflammation er også blevet forbedret i undersøgelser, pine bark ekstrakt, såvel som de ubehagelige symptomer på PMS og overgangsalder.
4. OPCs i fyrretræ bark ekstrakt anbefales til forskellige øjenlidelser, der er forårsaget af blodkar skader, såsom diabetisk retinopati og makuladegeneration.
5. fyrretræ bark ekstrakt anbefales at forbedre sundhed og glathed af huden, herunder skader forårsaget af overeksponering for sollys.
6. fyrretræ bark ekstrakt er et supplement til anti-aging og forebyggende pleje.

Produktnavn

Fyrretræ bark ekstrakt

En del af planten bruges

Bark

Specifikation

Procyanidine95% UV

Pakke

25kg/drum

Fyrretræ Bark OPCs hjælpe Vitamin C til at fungere bedre i hjernen til at effektivt syntetisere neurotransmittere norepinephirine, dopamin og serotonin. Derudover OPC også øger NITROGENOXID og forbedre mikro-cirkulation i hjernen og kan hjælpe med at forbedre muligheden for læring og hukommelse gennem dens virkninger som en neurotransmitter. Nylige undersøgelser har vist, at ADD knyttes til opdeling af dopamin. Af effektivt syntese neurotransmittere, pine bark hjernen hjælp til at opretholde sunde funktion.
Fyrretræ Bark OPCs beskytte mod frie radikaler skader, foreslog for at være en væsentlig årsag til den aldrende proces. Antioxidant effekten er 50 gange større end vitamin C og E. En stor fordel af disse molekyler er, at de er taget i cellemembraner og beskytte mod både vand- og fedt opløselige frie radikaler. Fyr Barkand #39; s OPC har overlegen frie radikaler scavenging aktivitet på grund af dens evne til at beskytte mod både vand og fedt opløselige frie radikaler, og utrolig beskytter celler mod frie radikaler. Nylig undersøgelse har vist, OPC fra pine bark til at fælde hydroxyl frie radikaler, hæmmer produktionen af frie radikaler, hæmmer de skadelige virkninger af enzymer (f.eks. hyaluronidase, elastase, collagenase) som kan forringe bindevæv strukturer.
Nyere forskning har vist, OPC fra pine bark ekstrakt for at fælde lipid peroxider og frie radikaler, markant sinke udviklingen af lipid fedtstoffer, binde til gratis jern molekyler for at undgå jern-induceret lipid fedtstoffer.
Fyrretræ Bark OPCs er vist at hæmme angiotensin 1-konverterende enzym (ACE) - meget den samme effekt som ACE-hæmmer lægemidler, der anvendes i blod pres forordning. Data tyder på, at OPC tilskud er effektive til at reducere systolisk blodtryk i mildt hypertensive patienter.
Fyrretræ Bark OPCs beskytte fedt og kolesterol fra oxidation, hvorved arteriel skader fører til hjertesygdomme. OPCs har også vist sig at sænke kolesteroltallet, skrumpe indskud i arterierne, hæmme trombocytaggregation, og in vitro-undersøgelser fandt at pine bark ekstrakt moduleret frigivelsen af nitrogenoxid, som berørt dilatation diameter af blodkar og har cardio beskyttende ejendom. Proanthocyanidins i fyrretræ bark ekstrakt også bidrage til at styrke væggene i blodkarrene.
Fyrretræ bark ekstrakt kan også være effektivt til nedbremsning retinopati, gradvis pausen af nethinden i øjnene. Personer med åreforkalkning (en ophobning af fede indskud i arterierne), diabetes eller andre forhold, der øger sandsynligheden for skader på de små blodkar i øjne er mere tilbøjelige til at have alvorlige vision problemer som følge af blodkar skader. Undersøgelser i raske frivillige har vist, at et indtag af 200mg/dag i OPCs væsentligt forbedret visuel ydeevne i mørke og efter blænding tests. En række europæiske undersøgelser har vist, at OPCs fra pine bark, stærkt forbedret symptomer hos patienter med diabetisk retinopathies, maculopathies og andre visuelle dysfunktioner
Oxidation skader medfører mest synlige tegn på aldring i vores hud. Ved at forhindre dette skader, vil huden blive yngre udseende. En måde at opnå dette er at reducere de skadelige virkninger af ultraviolet (UV) lys. Solbeskyttelsesmidler er indarbejdet en række antioxidanter med den hensigt, at de vil forhindre solen skade på huden. En del af modningen er nedbrydning af huden af enzymet elastase, som er udgivet med det inflammatoriske respons. OPCs blokere specifikt elastase, således at elastin integritet bevares. En anden stor modtageren af de beskyttende foranstaltninger af fyrretræ Bark er kollagen, den mest rigelige protein i kroppen. Kollagen er ansvarlig for at opretholde andquot integritet; grundsubstansen, andquot; grundmateriale i funktionelle væsker, slim foring og bindevæv som sener, ledbånd, brusk, og vigtigst, blodkar foringer. Det er yderst sårbare over for frie radikaler angreb, og en række ubehageligt og afskrivning processer er knyttet til dens ødelæggelse. Der er beviser for, at Pine Bark ekstrakt kan støtte til forebyggelse af kollagen ødelæggelse.
De seneste resultater offentliggjort i journal of Clinical and anvendes trombose/Hematosis Vis et væsentligt symptom reduktion af kronisk venøs insufficiens (CVI) hos patienter efter supplering med fyrretræ bark ekstrakt. Ifølge undersøgelsen er pine bark mere effektive til at reducere ødem (benet hævelse) stramme kalve, ændringer i huden, smerter under gåture og hævelse lemmer i forhold til Daflon, som er en kombination af diosmin, og hesperidin, et almindeligt ordineret medicin anvendes til behandling af CVI.
Næsten en halv million mennesker i USA udvikler bensår skyldes CVI. Hvis venstre ubehandlet, kan ben og ankel hævelse føre til farlige forhold såsom dyb venøs trombose (DVT). Tidligere undersøgelser har vist, Pine bark ekstrakt til at være effektive i at tilskynde forbedret omløb og hjælpe med at forhindre rejserelaterede DVT. Som åreknuder ubehandlet spider vener også udvikle hvis ødem er venstre.
Indikationer: fyrretræ bark ekstrakt
1. antioxidanter spiller en central rolle i reparation og beskytte celler i kroppen. De hjælpe med at beskytte mod frie radikaler, som er skadelige biprodukter af metabolisme og udsættelse for miljøforurenende stoffer. Frie radikaler menes at bidrage til aging, såvel som for svære betingelser, herunder hjertesygdomme og kræft. Fælles antioxidanter er vitamin A, C, E og mineralet selen. Forskere har kaldt gruppen af antioxidanter findes i fyrretræ bark ekstrakt oligomere proanthocyanidins eller OPCs for korte. OPCs (også kaldet PCOs) er nogle af de mest kraftfulde antioxidanter rådighed.
2. megen forskning er blevet udført på OPCs og på pine bark ekstrakt. I Frankrig, pine bark ekstrakt og OPCs er blevet grundigt testet for sikkerhed og effektivitet og pine bark ekstrakt er et registreret lægemiddel. Fyrretræ bark ekstrakt har vist sig at indeholde en kraftig antioxidant.
Funktion: fyrretræ bark ekstrakt
1 tager fyrretræ bark ekstrakt hjælper med at begrænse gratis radicalspotentially skadelige kemikalier, der er
produceret under fordelingen af fødevarer i kroppen.
2. forebyggelse og behandling af en tilstand kendt som kronisk venøs insufficiens
3. Proanthocyanidins (eller polyfenoler) i fyrretræ bark ekstrakt hjælp holde vener og andre blod
fartøjer fra utætte.
4. fyrretræ bark ekstrakt har anti-inflammatoriske effekter eller have gavnlige effekter på omsætning.
5. fyrretræ bark ekstrakt kan reducere klæbrighed af blodplader, også er fundet at snøre blodkarrene og øge blodgennemstrømningen.
6. fra at ødelægge bakteriel angribere og kræftceller til genudlægning signaler i hjernen.
7. fyrretræ bark ekstrakt påvirker produktionen af NO i de hvide blodlegemer kaldet makrofager--skyllevæske celler, at udspy ud uden at ødelægge invaderende bakterier, virus og kræftceller.
8. fyrretræ bark ekstrakt er gavnlige for immunforsvaret, Pine bark ekstrakt undertrykker den
produktionen af ingen (nitrogenoxid) og dermed begrænser de kollaterale skader som følge af immunsystemet angreb på virale og bakterielle angribere. Overskydende NO har været knyttet til betændelse, leddegigt og Alzheimers sygdom.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende fyrretræ bark ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk fyrretræ bark ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse