Morgenfrue ekstrakt

Produkt indførelsen produktnavn: Morgenfrue blomst ekstrakt, Lutein oprindelsessted: ZheJiang, Kina (fastlandet) del anvendes: blomst udseende: rødlig Orange gul fint pulver udvinding Type: opløsningsmiddelekstraktion specifikation: Lutein 5% - 80% Lutein 20% / 4% 20% / 8% 20% / 1,2% HPLC / UV-Introduktion:...

Produktdetaljer

Produktlancering
Produktnavn: Morgenfrue blomst ekstrakt, Lutein
Oprindelsessted: ZheJiang, Kina (fastlandet)
En del brugt: blomst
Udseende: Rødlig Orange gul fint pulver
Udvinding Type: Opløsningsmiddelekstraktion
Specifikation: Lutein 5% - 80% Lutein 20% / 4% 20% / 8% 20% / 1,2% HPLC / UV
Indledning:
Morgenfrue blomst er en årlig urt med orange farve. Lutein er først blevet fundet i morgenfrue blomsterblade fra Schweiz. Det findes som en og #39; esterifiedand #39; form og er almindeligt kendt som lutein ester. Lutein ester er afledt af morgenfrue blomster, som er en rig, sikker og naturlig kilde af lutein.
Morgenfrue (også kendt som Calendula officinalis) er ikke bare en smuk blomst, men en naturlig medicin for mange betingelser. Morgenfrue er nu blevet placeret i bøger af kræft og anti-kræft kur, fordi det har antiseptisk, anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber. Morgenfrue er også i stand til at hjælpe i behandlingen af sår. Det er fremragende i healing forbrændinger, svier og børnesår (en smitsom hudinfektion.) Det er også vidunderligt i behandling af vorter, ligtorne og hård hud. Blomsterne er også anvendt i behandlingen af mange hudsygdomme fra eksem til venøse sår.

Produktnavn

Morgenfrue blomst ekstrakt

En del af planten bruges

Blomst

Specifikation

Lutein 5% - 80% UV/HPLC

Pakke

25kg/drum

Blomsterne er gul til orange og bladene har en klæbrig føler for dem. Det er en god regn læge også. Hvis blomsterne er lukket i de tidlige morgentimer, bliver det regn dag. Når plukke blomster, skal du kun vælge i den lyse solskin og midt på dagen. Den bedste måned at vælge Morgenfrue er i August.
Morgenfrue kan være juiced af friske blomster og blade eller gøres til en te, ved hjælp af de tørrede blomster. Den nemmeste måde at bruge Morgenfrue er i en te. I dette tilfælde ville du tør kun blomster og bruge blomsterne til at lave te, For Morgenfrue er en morgenfrue, etårig urt. Oprindelse i Mexico, i øjeblikket i Chinaand #39; s Heilongjiang, Jilin, Indre Mongoliet, Xinjiang, Yunnan og andre steder har storstilet dyrkning.
Vi producerer alle råvarer i morgenfrue plante base fra Xinjiang. Endemiske jord og lysforhold, gør morgenfrue med hurtig vækst, lange blomstringsperiode, højt udbytte og god kvalitet og sikre en stabil forsyning af råstoffer, fremstilling af højtydende, lave produktionsomkostninger
Funktion
Beskytte syn, forhindre det i faldende. Beskytte gule membran i nethinden, hæmme macula lutea fra degeneration og sløret syn. Anti-oxidation, hæmme skadelige frie radikaler fra formning. Beskytte nethinden, absorbere en stor mængde blåt lys, som træder vores øjne.
Lutein har lavere makulært pigment tæthed, skære ned forekomsten af grå stær.
Anti-oxidation, hæmme aktiviteten af aktiv ilt-afledte frie radikaler.
Hæmme arterievæggen fra fortyknings og arteriel emboli, skære ned oxidation af LDL kolesterol, forsinkelse åreforkalkning.
Antitumous virkning, hæmme brystkræft karcinom, karcinom i prostata, rektal kræft, hudkræft, osv.
Super almindelige naturlige pigment, stærk toningssystem magt, dosering lav, farve lyse.
Lutein er en slags blandet carotenoid herunder zeaxanthin og cryptoxanthin. Det er naturligt farvestof, pigment og antioxidant med stabil, sikker og pålidelig virkning. Hovedopgaver er somfølgende:
(1) At fremme det sunde øjne og hud gennem nedbringelse af risikoen for makuladegeneration, støtte normale øjes funktioner og beskytte nethinden ved at blokere for skadeligt blåt lys.
(2) Eliminerer frie radikaler, beskytte menneskers krop fra skade?? forbedre immunitet, beskytter huden mod de skadelige solar ray.
(3) at forebygge cardiopathy og kræft.
(4) modstanden mod åreforkalkning.
Ansøgning:
Lutein har karakteristika, som naturlige, ernæring og Multifunktion. Det er flittigt brugt i fødevarer, sundhedsprodukter, kosmetik, farmaceutiske og feed tilsætningsstof.
(1) Anvendes i fødevare området, er det hovedsagelig anvendes som fødevaretilsætningsstoffer farvestof og næringsstof.
(2) Anvendt i farmaceutiske område, er det hovedsagelig anvendes i vision plejeprodukter at lindre visuel træthed, reducere forekomsten af AMD, retinitispigmentosa (RP), grå stær, retinopati, nærsynethed, flydere og grøn stær.
(3) Anvendes i kosmetik, er det hovedsagelig anvendes til tandblegning, anti-rynke og UV-beskyttelse.
(4) Anvendes af fodertilsætningsstoffet, er det hovedsagelig anvendes i fodertilsætningsstof for æglæggende høner og tabel fjerkræ for at forbedre farven på æggeblomme og kylling. Gøre høj kommerciel værdi fisk mere attactive, såsom laks, ørred og spektakulære fisk.
Lutein pulver anvendes i fødevarer felt, som en slags naturlige farvestof, tilføjer glans for varer; Lutein pulver anvendes i produktet sundhedsområdet, lutein kan efterfylder nourients øjne, og beskytte nethinden; Lutein pulver anvendes i kosmetik felt, lutein bruges til at reducere alder pigment af peopl


Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende morgenfrue ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk morgenfrue ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse