Rosemary ekstrakt

Rosmarin er en kredsløbssygdomme og nervine stimulans, som ud over at den toning og beroligende effekt Rosemary Extract har på fordøjelsen, Rosemary Extract bruges når som helst psykologisk spænding er til stede. Rosmarin er nyttig for flatulent dyspepsi, hovedpine eller depression er forbundet med svækkelse...

Produktdetaljer

Rosmarin er en kredsløbssygdomme og nervine stimulans, som ud over at den toning og beroligende effekt Rosemary Extract har på fordøjelsen, Rosemary Extract bruges når som helst psykologisk spænding er til stede. Rosmarin er nyttig for flatulent dyspepsi, hovedpine eller depression er forbundet med svækkelse. Eksternt, kan rosmarinolie bruges til at lette muskelsmerter, iskias og neuralgi. Bestanddele af rosmarin fungerer som en stimulans til hårsækkene og cirkulation i hovedbunden, og dermed kan være nyttige i behandling af for tidlig skaldethed.

Produktnavn

Rosemarry ekstrakt

En del af planten bruges

Blad

Specifikation

Rosmarinsyre syre 5% 、10% 、20% 、30%
Carnosic acid5 %-10_%

Pakke

25kg/drum

Ursolic syre er en form for naturlig triterpenoids, som har aktiviteten af beroligende, anti-inflammatoriske, antibakterielle, modstand mod diabetes, kæmpe sår, antitumor, reducere fedtindhold i blodet, forbedre immunforsvaret. Ursolic syre har også funcion indlysende antioxidant, så det er almindeligt anvendt som medicin, kosmetik råvarer og fødevarer emulgator.
Ursolic syre, også kendt som urson, prunol og malol er en pentacyclic triterpenoid sammensatte og ekstraheres fra blad af rosmarin (Rosmarinus officinalis Linn.). Ursolic syre er naturligvis præsenteret i en lang række vegetariske fødevarer, Lægeurter og andre planter, såsom pebermynte blade, blåbær og Elder Blomster.
Funktioner af Carnosic syre:
1) fødevarer industrien høj-effektiv antioxidant antibakterielle begrænse dyrkning af kolon bacillus og Staphylococcus aureus
2) lægemidler og Health Care industri Reducer aktivitet af hyaluronidase, så holde hyaluronsyre leve længe i epidermal celler antineoplastisk anti-hepatitis, beskytter leveren fra damnification anti-nefritis anti-blodprop platelet-sammenlægning forfriskende, styrkelse af hukommelse, forbedre stamme og hypersomni, anti-depressivt
3) kosmetikindustrien intensivere constringency og tab vægt Eliminer fregne, styrke hudens elasticitet og langsom ældning fremskynde blodcirkulationen i hovedbunden forbedrer phalacrosis, reducere skællende og pynte hår Stimulate hår og negle vokser
1. the Ancients var godt bekendt med Rosemary Extract, som havde ry for at styrke hukommelsen. Rosemary Extract er en aromatisk urt historisk bruges til at understøtte psykisk vitalitet.
2. rosmarin Extract er en kredsløbssygdomme og nervine stimulans, som har en beroligende virkning på fordøjelsen. Og bestanddele af Rosemary Extract fungerer som en stimulans til hårsækkene og cirkulation i hovedbunden.
Ansøgning
1. moderne dag herbalists bruge det som en antiseptisk til behandling af influenza, virus og forkølelse; Det menes, der kan hjælpe med at sænke blood sugar og hæve blodtrykket. Det er også bruges til sygdom relateret til galdeblæren og leveren.
2. det indeholder en række potentielt biologisk aktive forbindelser, herunder antioxidanter såsom carnosic syre, som kan beskytte hjernen mod frie radikaler, sænke risikoen for slagtilfælde.
3. det hjælper til at slappe muskler, herunder de glatte muskler i mave-tarmkanalen og livmoderen. På grund af denne egenskab, det kan bruges til at lindre mave forstyrrer og lindre menstruationssmerter.
4. det kan også bruges som en forfriskende toner og astringerende, god til behandling af træthed på overgangsalderen.
5. det er brugt i vid udstrækning i kosmetik, især for hårprodukter. Det er også bruges til forebyggelse af skæl, skylles at lysne blond hår, og en balsam til alle hår. Bland din shampoo med rosmarin infusion til behandling af hårtab på overgangsalderen.
6. det har en dejlig, pine-duftende parfume. Det kan tilføjes til potpourri eller opbevares i skabene til at frastøde møl.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende rosmarin ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk rosmarin ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse