Goji Berry ekstrakt

Kinesisk Wolfberry ekstrakt er udvundet fra kinesisk Wolfberry (goji bær i kinesisk udtale) hvilket er en lys orange-røde bær, der kommer fra en busk, ' s hjemmehørende i Kina og dens vigtigste element er Wolfberry polysaccharid. I Asien, har været spist wolfberry for generationer i...

Produktdetaljer

Kinesisk Wolfberry ekstrakt er udvundet fromChineseWolfberry (goji bær i kinesisk udtale) hvilket er en lys orange-røde bær, der kommer fra en busk thatand #39; s hjemmehørende i Kina og dens vigtigste element er Wolfberry Polysaccharide.In Asien, wolfberryhasbeen spist for generationer i håb om at leve længere.
Over tid har folk usedChinesewolfbeffyto behandle mange almindelige sundhedsproblemer som diabetes, højt blodtryk, feber og aldersrelaterede øjenproblemer. Goji bær er spist rå, kogt eller tørret (som rosiner) og bruges i urtete, juice, vin og medicin.

Produktnavn

Goji berry ekstrakt, wolfberry ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Polysaccharider: 10 %-50_%

Giji bær saft

Pakke

Goji berry ekstrakt pulver 25kg/drum
Goji bær saft 220kg/drum

Wolfberry: I juni - November de skal være høstet i partier, spredtes hurtigt på reed sukkerrør, ikke mere end 3 cm tyk, 1,5 cm generelt relevant, sat i skyggen tør hud rynket, så skræl eksponering for hårdt, at forfølge når kødet er blød, og derefter tørres.
Wolfberry blade: foråret til forsommeren picking, rensning, og bruger når frisk. Ingredienser: wolfberry indeholder betain (betane), atropin (atropin), hyoscyamine (gyoscyamine).
Wolfberry polysaccharider: wolfberry polysaccharid er en vand - opløseligt polysaccharid, er den vigtigste aktive ingrediens i kinesisk wolfberry, relativ molekylvægt af 68-200, er blevet en varm forskning i ind og udland. Blandt dem er LBP immunmodulerende og antitumor effekt af den mest studerede. Der har været masser af undersøgelser viser, at wolfberry polysaccharider stimulere immunforsvaret, anti-aging, anti-kræft, frie radikaler skylningssystem, anti-træthed, strålingsbeskyttende, leveren, beskytte og forbedre reproduktive funktion og så videre. Betain: kemiske navn er 1-carboxy - N, N, N-trimethyl aminoethyl lacton, i den kemiske struktur ligner en aminosyre, der tilhører kvaternære ammonium alkaliske stoffer. Betain er en af wolfberry frugt, blade, stammer hovedsageligt alkaloider. Wolfberry på lipid metabolisme eller anti fede leverfunktionen er hovedsageligt forårsaget due indeholder betain, der fungerer som en methyl gruppe donor in vivo. Wolfberry betain er begrænset forskning på indenlandske målte indhold udvinding proces og rollen som kinesisk wolfberry plante fysiologiske aspekter (forbedret salt tolerance) forskning, få undersøgelser om effekten af farmakologisk wolfberry betain.
PIGMENT: Wolfberry pigment findes i Goji bær af alle former for farve spørgsmål, wolfberry frø er vigtigt fysiologisk aktive ingrediens. Herunder - caroten, lutein og andre ikke-jernholdige materialer. Wolfberry indeholdt carotenoider er meget vigtige medicinske værdi. Mange undersøgelser har vist at wolfberry frø pigmenter med forbedret immunfunktion, forebyggelse og bekæmpelse af tumorer og forebyggelse af åreforkalkning og andre effekter. Caroten pigment er den vigtigste aktive ingrediens i wolfberry, har vigtige fysiologiske funktioner som en antioxidant og syntetisk vitamin A prækursorer. Det har en indflydelsesrig rolle i immunforsvaret.
Lycium chinense er en tonic urt med en historie på næsten 2.000 år af medicinske anvendelse i Kina, og det menes at fremme lang levetid. Lycium chinense bruges til at klare visionen, styrke nyrerne, gendanne sæd og nære leveren. Frugten er en af de mest populære tonika brugt i kinesisk urtemedicin, det beskytter leveren mod skader forårsaget af eksponering for toksiner. Det er også bruges til behandling af diabetes mellitus, vertigo, natlig emissioner og smertende tilbage og ben.
Historiske legender
Tang æra, det siges, at en dag, vestlige købmænd kom via Silkevejen, boede på kroen i løbet af aftenen, så en ung kvinde irettesat en gammel mand. Forretningsmænd nærmede sig og spurgte: andquot; Hvorfor du slå gammel mand som denne? andquot; Den unge kvinde sagde: andquot; jeg uddannelse mit barnebarn, itand #39; s ingen af dine business.andquot; De blev overrasket. Det viste sig, at denne kvinde var mere end 200 år gamle, den gamle mand var 90 år gamle. Han nægtede at i overensstemmelse med familiens--at have plantestoffer, så han prematured, øjne dimed. Forretningsmænd bad råd om hemmeligheden bag lange levetid. Givet deres oprigtige hjerte, fortalte kvinden dem, at hun havde wolfberry sæsoner.
Proces
Wolfberryfruit — — tør — — måltid (40mesh) — — Extractwithpurifiedwater — — centrifugering — — koncentrere — — rensning — — Spraydrying — — 80meshsieve — — emballage — — Detectphysicalandchemicalindicators — — opbevaring


Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende goji berry ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk goji berry ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse