Olive bladekstrakt

Oliven, også kendt som kinesisk olive, som frugt er grønt blev opkaldt. Oliven frugter er rige på calcium og vitamin C, der er en stor gevinst for mennesker. Det er en slags stedsegrønt træ, hjemmehørende i Kina. oliven skal dyrke 7 år ældre periode generelt omkring oktober hvert år. Oliven blade...

Produktdetaljer

Oliven, også kendt som kinesisk olive, som frugt er grønt blev opkaldt. Oliven frugter er rige på calcium andvitamin Christensen, der er en stor gevinst for mennesker. Det er en slags stedsegrønt træ, hjemmehørende i Kina. Olive savn tocultivate 7 år, ældre periode generelt omkring oktober hvert år. Oliven blade ekstrakt fra olivetree, aktivitet ingrediens er Oleuropein og Hydroxytyrosol, bruges til mad, medicin, sundhedspleje produkt og kosmetik, har stærk antioxidant, slappe af vaskulære glatte muskulatur, sænke blodtrykket og anti-cancer effekt.

Produktnavn

Olive leaf extract

En del af planten bruges

Blad

Specifikation

Oleuropein10 %-60_%
Hydroxytyrosol 5-20%

Pakke

25kg/drum

Naturlige oliven blade og oliven blade ekstrakter (OLE), er nu markedsført som anti-aging, immunostimulators og endda antibiotika. Bioassays supportits antibakteriel, svampedræbende og anti-inflammatoriske virkninger på et laboratorie plan. En flydende ekstrakt fremstillet direkte af friske oliven blade for nylig fik international opmærksomhed når det var vist sig at have en antioxidant kapacitet næsten fordoble grøn te ekstrakt og 400% højere end c-Vitamin.

Olive uddrag Hydroxytyrosol har en kraftig antioxidant egenskaber. Efter gallic syre menes hydroxytyrosol at være en af de mest kraftfulde antioxidanter. Dens oxygen radical absorbans capacity er ti gange højere end grøn te, og to gange højere end CoQ10.
Oliven, blade og oliven papirmasse indeholder en lille hydroxytyrosol.
Undersøgelser har vist, at lav dosis af hydroxytyrosol reducerer konsekvenserne af sidestream røg-induceret oxidativt stress i rotter.
1. hæmme væksten af enhver virus, bakterier, svampe og protozoer og slå dem ihjel.
2. at forebygge udbrud af forkølelse, influenza og et udvalg af vira, gær, svamp og skimmel problemer, bakterielle infektioner og parasitter.
3. kraftfulde effekter på anti-infektiøs sygdom.
4. at være dødelig for nogle kræftceller baseret på itand #39; s generelle immune forbedre egenskaber.
5. at være et nyttigt behandling for opportunistiske infektioner forbundet med HIV
6. sænke blodtrykket, øge blodgennemstrømningen i kranspulsårerne, lindre arytmier, forebyggelse af åreforkalkning.
7. forbedring af auto-immun-lidelse
Ansøgning
1.Broad-spektrum antimikrobiel aktivitet: det har en god virkning på de infektiøse og maligne mikroorganismer. Olive bladekstrakt giver en kamp med mikrober sikker og effektiv behandling. Undersøgelsen viste også, at uddrag af den menneskelige krop kun angribe patogener og symbiotiske tarmbakterier harmløse, som er dens anden fordel ud over de menneskeskabte antibiotikum.
2. styrke immunforsvaret: nogle læger har med held brugt olive leaf extract medicinsk uforklarlige sygdomme, såsom kronisk træthed syndrom og fibromyalgi behandling af patienter. Dette kan være et resultat af direkte stimulering af immunsystemet.
3. Kardiovaskulær sygdom: oliven blade ekstrakt kan reducere arteriel ubehag forårsaget af utilstrækkelig flow, reducere forhøjet blodtryk og hæmning af oxidation af kolesterol.

Funktion:
1. Oleuropein Olive Leaf Extract bruges i at fjerne virus.
2. oliven blade ekstrakt oleuropein kan forhindre åreforkalkning.
3. som en vigtig medicinsk raws, kan oliven blade ekstrakt bruges til at sænke blodtrykket.
4. som en effektiv antioxidant, kan oliven blade ekstrakt oleuropein forebygge åreforkalkning.
5. oliven blade ekstrakt oleuropein kan øge blodgennemstrømningen i kranspulsårerne, lindre arytmier.
6. spiller øge immunitet og forbedre den autoimmun lidelse., oliven blade ekstrakt oleuropein en vigtig rolle.
7. oliven blade ekstrakt oleuropein bruges til anti-diabetes.anti-virus, anti-bakterier, anti-svampe og anti-protozoer.

1. medicin
Til fremstilling af terapeutiske vira, bakterier, protozoer, parasitter og sygdomme forårsaget af blod-sugende insekter og andre nye lægemidler, nye stoffer og behandlingen af forkølelse.
2. sund mad
Olive leaf extract hovedsagelig brug som kosttilskud, for at regulere immunitet.
3. hudpleje
Høje niveauer af oliven blade ekstrakt bruges primært til hudplejeprodukter kan, beskytte hudens celler mod UV-skader, effektivt holde huden blød og elastisk, til at hjælpe huden, hud foryngelse effekt. Microherb høje indhold af oleuropein 80% af hudplejeprodukter specielt til design af sin høje aktive ingredienser, lys i farve, meget velegnet til kosmetiske formulering.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende oliven blade ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk oliven blade ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse