Hvidløg ekstrakt

Hvad er hvidløg ekstrakt? Hvidløg er et medlem af familien løg og natur ' s mest alsidig medicinsk plante. Hvidløg er blevet brugt over hele verden i tusinder af år for en lang række betingelser. Det har været værdsat siden den første optegnelser af civilisation til dets anvendelse i behandling af...

Produktdetaljer

Hvad er hvidløg ekstrakt?
Hvidløg er et medlem af familien løg og er natureand #39; s mest alsidig medicinsk plante. Hvidløg er blevet brugt over hele verden i tusinder af år for en lang række betingelser. Det har været værdsat siden den første optegnelser af civilisation til dets anvendelse i behandling af sår, infektioner, tumorer og tarmparasitter.

Produktnavn

Hvidløg ekstrakt

En del af planten bruges

Hvidløg pære

Specifikation

Hvidløg pulver/granula

Hvidløg ekstrakt Allicin 0,2% - 5%

Hvidløg ekstrakt Alliin 0,2% - 15%

Sort hvidløg pulver/sort hvidløg ekstrakt

Pakke

25kg/drum

Hvad er sundhedsmæssige fordele?
Hvidløg kosttilskud kan forbedre mange af de processer, der kan føre til hjerte-kar-sygdom. Hvidløg er blevet brugt som en blod tyndere og antikoagulerende at løse blodpropper og forbedre cirkulation. Det har vist at sænke kolesterol og øge niveauet af gavnlige HDLs (high-density lipoprotein), det såkaldte gode kolesterol.
Hvidløg har stor værdi som en langsigtet kost supplement, bidrager til at opretholde sundt kredsløb, balance blodsukker og pres, reducere kropsfedt niveauer i blodet, og forbedre resistens over for infektion. Det kan tages med konventionelle antibiotika til at støtte deres indsats og afværge bivirkninger.
Hvidløg er også blevet brugt til behandling af øvre luftvejsinfektioner (især bronkitis), sent indsættende diabetes, urin infektioner, acne, astma, bihulebetændelse, gigt og sår.
Fordele af hvidløg uddrag:
1. anticancer handlinger: menneskelige befolkning undersøgelser viser at spise hvidløg regelmæssigt reducerer risikoen for spiserøret, mavesækken og kræft i tyktarmen. Dette er delvis på grund af garlicand #39; s evne til at reducere dannelsen af kræftfremkaldende stoffer.
2. kredsløbssygdomme effekter: mere end 250 publikationer har vist, at hvidløg støtter det kardiovaskulære system. Det kan sænke kolesterol og triglycerid i blodet, hæmmer blodplader klæbrighed (akkumulering), og øge fibrinolyse-hvilket resulterer i en opbremsning af blodets koagulation. Det er mildt antihypertensiv og har antioxidant aktivitet.
3. antimikrobielle handlinger: hvidløg har antibakterielle, antivirale og anti-svampe ligt #39; Det kan arbejde mod nogle tarmparasitter.
4. High Blood Pressure: hvidløg betragtes som en af de mest effektive retsmidler til at sænke blodtrykket. Tryk og spændinger er reduceret, fordi det har beføjelse til at lindre spasmer af de små arterier.
5. Fordøjelsessystemet lidelser: hvidløg er en af de mest gavnlige fødevarer for fordøjelsessystemet. Det udøver en gavnlig effekt på lymfeknuder, hjælpemidler i fjernelse af skadelige affald sagen i kroppen. Det stimulerer peristaltiske handling og udskillelsen af mavesyren. Knust fed hvidløg kan infunderes i vand eller mælk og tages af alle former for lidelser i fordøjelsen. Det har antiseptisk virkning og er et glimrende middel mod smitsomme sygdomme og betændelser i mave og tarm.
6. hud lidelser: hvidløg har også været anvendt med succes for en bred vifte af hudlidelser bumser forsvinder uden ar når gnides med rå hvidløg flere gange om dagen. Selv meget persistent form for acne, lidt af nogle voksne, er også blevet helet med hvidløg. Den udvortes brug Hvidløg hjælper med at rydde huden på steder og bums, og koger.
7. kighoste: hvidløg er et glimrende middel mod kighoste. Sirup af hvidløg bør gives i doser på fem dråber til en teskefuld to eller tre gange om dagen i denne tilstand. Det skal blive givet oftere hvis de hoste magi er hyppige og voldsomme.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende hvidløg uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk hvidløg ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse