Grøn kaffebønne ekstrakt

Green Coffee Bean uddrag stammer fra Europa og er standardiseret til mere end 99% Chlorogenic syre. Chlorogenic syre er den sammensatte stede i kaffe. Der har været længe kendt for sine gavnlige egenskaber. Denne aktive ingrediens akes grønne kaffebønner en glimrende agent til at absorbere gratis...

Produktdetaljer

Green Coffee Bean uddrag stammer fra Europa og er standardiseret til mere end 99% Chlorogenic syre. Chlorogenic syre er den sammensatte stede i kaffe. Der har været længe kendt for sine gavnlige egenskaber. Denne aktive ingrediens akes grønne kaffebønner en glimrende agent til at absorbere frie ilt radikaler; ud over at hjælpe med at afværge hydroxylradikaler, både som bidrager til forringelsen af celler i kroppen. Grønne kaffebønner har stærke polyfenoler, der fungerer til at reducere frie ilt radikaler i kroppen, men det er standardiseret til mere end 99% Cholorgenic syre, en kosten polyfenol, der hjælper med at regulere stofskiftet. Testresultaterne viste grønne kaffebønner havde mere end dobbelt sats af oxygen radical absorbans kapacitet i forhold til grøn te og grape frø ekstrakter.

Produktnavn

Grøn kaffebønne ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

40-50% Chlorogenic syre
Koffein 5%, 10%

Pakke

25kg/drum

Green Coffee Bean uddrag er et stof, der er afledt af ikke-ristede grønne kaffebønner. Ekstraktet indeholder talrige polyphenolic forbindelser såsom chlorogenic syre. Disse forbindelser er blevet opdaget at have kraftfuld antioxidant egenskaber. Ikke-ristede grønne kaffebønner er en langt bedre kilde til antioxidanter end Ristede kaffebønner.

Grøn kaffebønne ekstrakter fremstillet af ikke-ristede grønne bønner Coffea Arabica L, hvis næringsstoffer ikke blevet ødelagt og den ernæringsmæssige værdi er højere end ristet kaffe. Grøn kaffebønne har stærk anti-oxidant og fedt ophobning undertrykke egenskaber.
Antioxidanter i grøn kaffebønne ekstrakt er kendt somchlorogenic syre. Det fungerer som en slankning og sundhedsfremmende stof.
Chlorogenic syre blev vist sig at have en antagonistisk effekt på glukose transport og også er blevet fundet at væsentligt forsinke glukoseoptagelse fra tyndtarmen. Undersøgelser har fundet chlorogenic syre reducerer risikoen for type II diabetes, sænker blodtrykket og bekæmper inflammation. Grøn kaffebønne ekstrakt er også fantastisk til sport formuleringer, fordi det kan arbejde for at stimulere produktionen af kortison og adrenalin i kroppen resulterer i øget udholdenhed. Nogle forskningsresultater tyder på det kan endda hjælpe med at beskytte mod sygdomme som hjertesygdomme ved at holde arterierne sund.Rongshengs grønne kaffebønner ekstrakt er vandopløselige, som tillader dens nem tilføjelse i drinks.

1. Chlorogenic syre, længe kendt som en antioxidant med potentielle anticancer aktivitet, også bremser frigivelsen af glukose i blodet efter et måltid.
2. Coffee bean uddrag kan sænke one'sblood sukker niveau, undertrykke appetitten, sænke blodtrykket, og reducerer niveauet af visceralt fedt
3. Coffee bean uddrag er nyttige i kampen mod de frie radikaler i vores krop, som kan skade vores celler og bidrage til sygdomme som hjerte-kar-sygdom. Testresultaterne viste grønne kaffebønner havde mere end dobbelt sats af oxygen radical absorbans kapacitet i forhold til grøn te og grape frø ekstrakter.
4. Coffee bean uddrag kan fungere som en effektiv smertestillende især for migræne medicin

Vigtigste funktioner
1. Chlorogenic syre, længe kendt som en antioxidant med potentielle anticancer aktivitet, også bremser frigivelsen af glukose i blodet efter et måltid.
2. lavere oneand #39; sblood sukker niveau, undertrykke appetitten, sænke blodtrykket, og reducere visceralt fedt.
3. nyttige i kampen mod de frie radikaler i vores krop, som kan skade vores celler og bidrage til sygdomme som hjerte-kar-sygdom. Testresultater
viste grønne kaffebønner havde mere end dobbelt sats af oxygen radical absorbans kapacitet i forhold til grøn te og grape frø ekstrakter.
4. fungere som en effektiv smertestillende især for migræne medicin;
5. reducere risikoen for diabetes.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende grøn kaffe bean uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk grøn kaffebønne ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse