Sesam ekstrakt

Sesam (Sesamum indicum) er en blomstrende plante i slægten Sesamum. Mange vilde slægtninge forekommer i Afrika og et mindre antal i Indien. Det er almindeligt naturaliseret i tropiske og subtropiske områder rundt om i verden og dyrkes for sine spiselige frø, som vokser med bælg. Det er en årlig...

Produktdetaljer

Sesam (Sesamum indicum) er en blomstrende plante i slægten Sesamum. Mange vilde slægtninge forekommer i Afrika og et mindre antal i Indien. Det er almindeligt naturaliseret i tropiske og subtropiske områder rundt om i verden og dyrkes for sine spiselige frø, som vokser med bælg. Det er en etårig plante vokser til 50 til 100 cm (1,6 til 3,3 ft) høj, med modsatte blade 4 til 14 cm (1,6 til 5,5 tommer) lange med en hel kant; de er bredt lancetformede, til 5 cm (2 tommer) bred, ved foden af planten, indsnævres til blot 1 cm (0.4 tommer) bred på blomsterstængel. Blomsterne er hvide til lilla, rørformede, 3 til 5 cm (1.2 til 2.0 i) lang, med en fire-lappede mund.
Sesame er dyrkes primært for sin olierige frø, som kommer i en vifte af farver, fra fløde-hvidt til kul-sort. Generelt, synes lysere sorter af sesam at være mere værdsat i Vesten og Mellemøsten, mens de sorte sorter er værdsat i det fjerne Østen.
Kvinder i oldtidens Babylon ville spise halva, en blanding af honning og sesam frø at forlænge ungdom og skønhed, mens romerske soldater spiste blandingen for styrke og energi.

Produktnavn

Sesam frø ekstrakt

En del af planten bruges

Frø

Specifikation

Sesamin 90%

Pakke

25kg/drum

Sesame er dyrkes primært for sin olierige frø, som kommer i en vifte af farver, fra fløde-hvidt til kul-sort. Generelt, synes lysere sorter af sesam at være mere værdsat i Vesten og Mellemøsten, mens de sorte sorter er værdsat i det fjerne Østen. Kvinder i oldtidens Babylon ville spise halva, en blanding af honning og sesam frø at forlænge ungdom og skønhed, mens romerske soldater spiste blandingen for styrke og energi.
Hvad er Sesamin?
Sesamin er en ikke-konkurrencedygtig hæmmer af 5-desaturase, sesamin er udvundet fra Sesamum indicum L, hvidt pulver. Sesaminand #39; s smeltepunkt er 125 ~ 126 掳C.Sesamin opløseligt i chloroform, benzen, eddikesyre, acetone, svagt opløseligt i ether, petroleumsether. Sesamin næsten uopløselige i vand, en basisk opløsning og saltsyre.
sesamin hæmmer omdannelsen af DGLA til arachidonic syre, og dermed nedsætter dannelsen af proinflammatoriske 2-serie prostaglandiner. Sesamin kan reducere kolesterolniveauer, samtidig med at high density lipoprotein (HDL aka andquot, god cholesterolandquot;) niveauer, sesamin kan være en anti-inflammatorisk hudproblem: sesamin kan hæmme væksten af SC (hudkræft) celle. Det kan beskytte huden mod UV-stråler.
Karakter:
Produkt neme: sesam frø ekstrakt 98% Sesamin
Specifikation: 98%, 99%
Plante kilde: Sesamum indicum L.Piper longum
Funktionen af Sesamin:
1. Sesamin har effekt på forbedring af lipid profil;
2. Ithas funktion af normalisere blodtryk;
3. det kan bruges til tab vægt;
4. det kan øge keton produktion;
5. it har også funktion af anti-inflammatorisk. Sesamin har virkning på antiviral, fungicider, antioxidanter, insekticid synergist.
6. det kan også bruges til behandling af bronkitis.
7. det har den funktion af hæmning af influenzavirus, Sendai virus og Mycobacterium tuberkulose.
Sesamin er et sammensat findes i sesamfrø og sesamolie. Det tilhører en gruppe af fibrøst anlæg forbindelser kaldet lignaner, sammen med et nært beslægtede lignan kaldet sesamolin. Talrige undersøgelser på rotter og mus har foreslået forskellige sundhedsmæssige fordele af sesamin. Dette stof er kendt for at fremme anti-inflammatoriske effekter, normalisere blodtryk, sænke kolesterol, støtte i E-vitamin absorption, beskytter leveren og bidrager til vægttab. Det er desuden menes at have antioxidant effekt.
Der er mange fordele ved at forbruge sesamin mens dieting. Det har vist sig for at øge bodyand #39; s evne til at forbrænde fedt mens faldende bodyand #39; s fedt oplagring kapacitet. Desuden, det hjælper til at bevare lean muskelmasse. Dette er især gavnligt, når slankekure, som et begrænset kost kan nedbryde muskel masse til brug som brændstof i kroppen.
Mange undersøgelser har været udført på virkningerne af sesamin på mus og rotter, suggestingthatthesameeffectsarelikelyforhumans. Itsanti-inflammatoryeffectshavebeenproveninsuchstudieswhereanimalswerefedsesameoil.Otherstudieshaveconfirmedthatsesaminlowersbothserumcholesterolandlivercholesterollevels.Whilethecompoundisalsobelievedtoraisehigh-densitylipoprotein(HDL)cholesterol—oftenreferredtoasandquot;goodcholesterolandquot;—somestudieshavesuggestedthatthismayonlyoccurwhencombinedwithothercompounds.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende sesam uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk sesam ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse