Huperzine Serrata Extract

Beskrivelse: Huperzine A har vist sig overlegen i forhold til medicin godkendt til behandling af Alzheimers, herunder førende anticholin sterase stoffer physostigmine og Tacrin. Huperzine A bedre indlæring og hukommelse i mus bedre end Tacrin. I modsætning til physostigmine og Tacrin, Huperzine A...

Produktdetaljer

Beskrivelse/kontrol:
Huperzine A har vist sig overlegen i forhold til medicin godkendt til behandling af Alzheimers, herunder førende anticholin sterase stoffer physostigmine og Tacrin. Huperzine A bedre indlæring og hukommelse i mus bedre end Tacrin. I modsætning til physostigmine og Tacrin, Huperzine A handlinger specifikt på smerte i hjernen snarere end ondt findes andre steder i kroppen dvs, er langt mindre spildt på irrelevante effekter. I modsætning til physostigmine og Tacrin synes Huperzine A ikke at binde sig til receptorer i det centrale nervesystem, som kan forårsage uønskede bivirkninger. Dens virkninger sidste 10 til 12 gange længere end physostigmine og Tacrin (op til 8 timer).

Produktnavn

Otteradet serrataextract

En del af planten bruges

Hele urten

Specifikation

1-98% Huperzine

Pakke

25kg/drum

* Otteradet serrata (TCM = Qian Birthes Ta/Jin Bu Huan) er en plante kendt som en firmoss, som indeholder
acetylcholinesterase-hæmmer huperzine A. Det er vidt udbredt over-the-counter nootropic samt kosttilskud.
* Denne arter er hjemmehørende i Kina, Indien og Sydøstasien.
* Huperzine A er en reversibel acetylcholinesterase-hæmmer og NMDA receptor antagonist,
passerer blod - hjerne barrieren. En 2013 metaanalyse fandt at huperzine en kan være virkningsfuldt i
forbedring af kognitiv funktion, globale kliniske status og aktiviteter i dagligdagen for personer med Alzheimers sygdom.
* Huperzine A er også markedsføres som et kosttilskud med anprisninger for sin evne til at forbedre
hukommelse og mental funktion. Huperzine A kan også have en mulig rolle i behandlingen af

Huperzine A er et stof udvundet af en plante kaldet kinesisk klub moss (Otteradet serrata). I traditionel kinesisk medicin, kinesisk klub moss har der længe været anvendt til at reducere inflammation og skærpe hukommelse. Sælges som et kosttilskud, huperzine A er typisk udråbt som en behandling for Alzheimerand #39; s sygdom.
Huperzine A er udvundet fra Otteradet serrata. Det er en acetylcholinesterase inhibititor og NMDA receptor antagonist. Strukturen af komplekset af huperzine A med acetylcholinesterase har været bestemt af røntgenkrystallografi.
For nogle år Huperzine A er blevet undersøgt som en mulig behandling af sygdomme karakteriseret ved neurodegeneration – især Alzheimerand #39; s sygdom. Selv om nogle forskning tyder på, det kan være nyttigt, den samlede dokumentation er ikke overbevisende nok til at anbefales til brug som medicin, og lidt er kendt om dets sikkerhed.
[Anvendelsesmuligheder for Huperzine A]
Huperzine A har vist sig for at fungere som en kolinesterase hæmmer, en type af medicin, der anvendes til at forhindre opdeling af acetylcholin (et kemikalie, der er afgørende for indlæring og hukommelse).
Ikke kun bruges som en behandling for Alzheimerand #39; s sygdom, huperzine A er også sagt, at styrke læring og hukommelse og beskytte mod aldersrelaterede kognitive tilbagegang.
Derudover er huperzine A undertiden bruges til at øge energi, øge årvågenhed og støtte i behandlingen af myasthenia gravis (en autoimmun sygdom, der påvirker musklerne).
Huperzine A er også markedsføres som et kosttilskud med anprisninger for sin evne til at forbedre hukommelse og mental funktion.
[Fordelene ved Huperzine A]
Mens forskning om de sundhedsmæssige virkninger af huperzine er temmelig begrænset, vagthund #39; s nogle beviser for, at huperzine A kan tilbyde visse fordele. Herog #39; s et kig på nogle centrale resultater fra de tilgængelige forskning:
1) Alzheimerand #39; s sygdom
2) hukommelse ekstraudstyr

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende huperzine serrata extract producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk huperzine serrata extract med rimelig pris fra os.

Undersøgelse