Sibirisk Ginseng ekstrakt

Eleuthero, der er kendt i USA som Sibirisk ginseng, har været brugt i århundreder i Kina og Rusland. Selv om en fjern slægtning af amerikanske og asiatiske ginsengs (Panax sp.), med nogle overlapning i dens anvendelser, er Sibirisk ginseng et særskilt anlæg med forskellige aktive kemiske...

Produktdetaljer

Eleuthero, der er kendt i USA som Sibirisk ginseng, har været brugt i århundreder i Kina og Rusland. Selv om en fjern slægtning af amerikanske og asiatiske ginsengs (Panax sp.), med nogle overlapning i dens anvendelser, er Sibirisk ginseng et særskilt anlæg med forskellige aktive kemiske komponenter. Værdsat for sin evne til at gendanne vigor, øge levetiden, forbedre generelle sundhed og stimulere en sund appetit og en god hukommelse, er det meget udbredt i Rusland at hjælpe kroppen tilpasse sig stressende forhold og øge produktiviteten.

Produktnavn

Siberin ginseng ekstrakt

En del af planten bruges

Rod og stængel

Specifikation

Eleutherosides0.8-1.5% HPLC

Pakke

25kg/drum

I kinesisk medicin, det er værdsat for sine gavnlige effekter på andquot; qiandquot; og dens evne til at behandle andquot; yangandquot; mangel i milt og nyre. Ligesom panax ginsengs, Sibirisk ginseng er anses for at være en adaptogen, hvilket betyder, at det hjælper i stressende omstændigheder og også hjælper med at vende kroppen til en normal saldo. Så, for eksempel, kan en adaptogen sænke blodtryk i en person, der har højt blodtryk, men hæve den i en anden person, der har lavt blodtryk. De aktive ingredienser i Sibirisk ginseng, eleutherosides (svarende til Ginsenosider i panax-arter), menes at øge udholdenhed og stimulere immunforsvaret.
Indtil for nylig fandt mest videnskabelig forskning på Sibirisk ginseng sted i Rusland. Denne forskning har i høj grad støttet brugen at bevare sundhed og styrke systemet snarere end at behandle bestemte sygdomme. Sibirisk ginseng kan hjælpe kroppen beskæftige sig med fysisk og mentalt stressende engagementer som varme, kulde, fysisk udmattelse, vira, bakterier, kemikalier, ekstreme arbejdsvilkår, støj og forurening. Ved at styrke systemet, kan det også hjælpe med at forhindre sygdom.
Eleutherococcus senticosus er en art af små, woody busk i familien vedbend-familien indfødte til østlige og nordøstlige Asien (Kina, Korea, Japan, Rusland). Det er ofte daglig tale omhandlet som sibirisk Ginseng, eleuthero eller Ciwujia.E. senticosus har en tradition for brug i traditionel kinesisk medicin, hvor det er kendt som Sibirisk ginseng. (Sibirisk ginseng ekstrakt)
Sibirisk ginseng extractpowder betragtes som en adaptogen, betyder det hjælper i stressende omstændigheder og også hjælper med at vende kroppen til en normal saldo. For eksempel, en adaptogen kan sænke blodtryk i en person, der har højt blodtryk, men det kan give anledning til blodtryk i en person, der har lavt blodtryk.
De aktive ingredienser i Sibirisk ginseng, kaldet eleutherosides, menes at øge udholdenhed og stimulerer immunforsvaret. Sibiriske ginsengpowder er fremstillet af roden. Roden indeholder en blanding af komponenter, fælles for mange planter men forekommer sammen i Sibirisk ginseng, eleutherosides.
Sibirisk ginseng pulver kan øge din bodyand #39; s modstandsdygtighed over for stress og undgå visse former for sygdom. Sibirisk ginseng kan være nyttig, når den bruges i forbindelse med stress og kroppen træthed forårsaget af virus, bakterier, kemikalier, ekstrem arbejdsvilkår, støj og forurening. Det er også blevet foreslået, at Sibirisk ginseng pulver kan hjælpe kroppen til at komme til hægterne når at komme sig efter sygdom.
Mange mennesker hævder, at Sibirisk ginseng er meget nyttigt til at øge psykiske og fysiske præstationer. Specifikt, det er blevet rapporteret at Sibirisk ginseng powdercan bidrage til at øge koncentration, fokus og fysisk udholdenhed. Imidlertid til dato, er disse påstande ikke blevet underbygget af empiriske beviser.
Det indeholder eleutherosides, triterpenoid saponiner der er lipofile og der kan passe ind i hormonreceptorer. Og det besidder en række forskellige medicinske egenskaber såsom:
1. at forebygge og lindre stress, øge energi og forebyggelse af sygdomme forårsaget af trykket;
2. hukommelse forbedring;
3.anti-inflammatorisk;
4. it kan er immunogen og modstå træthed og resore energi hurtigt;
5. strålingsbeskyttelse;
6. styrke den mandlige kønsorganerne system;
7. stimulere bodyand #39; s immun ordning og forbedre immunitet;
8. at forbedre blodcirkulationen, fremme stofskiftet og forbedre hudens blod kører for at desalt chloas

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende Sibirisk ginseng ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk Sibirisk ginseng ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse