Ingefær ekstrakt

Ingefær, underjordisk stængel eller jordstængler, af planten Zingiber officinale har været anvendt som medicin i asiatiske, indiske og arabiske naturlægemidler traditioner siden oldtiden. I Kina, for eksempel ingefær har været anvendt til at støtte fordøjelsen og behandling af maveproblemer, diarré og kvalme for mere end...

Produktdetaljer

Ingefær, underjordisk stængel eller jordstængler, af planten Zingiber officinale har været anvendt som medicin i asiatiske, indiske og arabiske naturlægemidler traditioner siden oldtiden. I Kina, for eksempel har ingefær været anvendt til at støtte fordøjelsen og behandle maveproblemer, diarré og kvalme i mere end 2.000 år. Siden oldtiden, har ingefær også været anvendt til behandling af gigt, kolik, diarré og hjertelidelser.
Ud over disse medicinske anvendelser, ingefær fortsætter med at være værdsat verden over som en vigtig madlavning krydderi og menes at hjælpe med almindelig forkølelse, influenza-lignende symptomer, hovedpine og endda smertefulde menstual perioder. Native til Asien hvor dets anvendelse som en kulinarisk spice strækker sig over mindst 4.400 år, ingefær vokser i frugtbare, fugtig, tropisk jord.

Produktnavn

Ingefær ekstrakt

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

Gingerol5 %-20_%

Pakke

25kg/drum

Ingefær er et krydderi, som bruges til madlavning og er også indtages hele som en delikatesse eller medicin. Det er en underjordisk stængel af anlægget ingefær, Zingiber officinale. Ingefær anlægget har en lang historie af dyrkning, der stammer fra Asien og er vokset i Indien Sydøstasien, Vestafrika og Caribien. Det faktiske navn for ingefær er roden ingefær. Men det er almindeligvis omtales som ingefær, da betydningen er velkendt.
Ekstrakt af de tørrede ingefær er en blanding, der har mange effektive komponenter, herunder tørret ingefær essens olie samt gingerol (gingiberol, zingiberone og shogaol, osv.)
Det har mange fysiologiske funktioner og efficacies, såsom sænkning blod lipid, sænke blodtrykket, blødgøring blodkar, forebyggelse af myokardieinfarkt, forebyggelse og behandling af cholecysitis og galdesten, lindre og fjerne mavepine lidt fra gastroduodenul tolvfingertarmen, behandling af forkølelse, sænke vejer og fjerne andquot, senil plaqueandquot;. Det har også en speciel effekt af lindre søsyg og biler.
Ginger Extract er udbredt som en vigtig krydderi som et fordøjelsesfremmende støtte for milde mave forstyrret, det kan også bruges til at hjælpe med at forebygge eller behandle kvalme og opkastning forbundet med køresyge, graviditet og kræft kemoterapi. Derudover kan det bruges til at hjælpe med at behandle gigt, kolik, diarré og hjertesygdomme
Ingefær ekstrakt Gingerols er en med stærke anti-cancer egenskaber. Fordelen ved gingerol er dens evne til at bekæmpe kræft og fremme kræft celle apoptose (celledød). Nogle mennesker har tilføjet til deres saft fastende regime til at få adgang til dette krydderi oftere. Den asiatiske befolkning forbruger relativt mere ingefær inden for deres kost som en del af krydderierne tilsættes i deres retter.
2, funktion:
* Behandling af kvalme, forkølelse, coughsdyspepsia og kolik,
* Mindske smerter fra gigt
* Blod tyndere og kolesterolsænkende egenskaber (Treating hjertesygdomme)
* Behandle diarré, Diabetes
* Anti-cancerAnti-bakteriel
3, programmer:
1. anvendt i helsekost felt, være almindeligt anvendt i tilsætningsstoffer fødevareindustrien, som kan tilføjes i mejeri, drikkevarer, sundhedspleje produkter, kager, kolde drikke, gelé, brød, mælk og så videre;
2. anvendes i kosmetiske felt, er det en form for vandopløselige polymer naturlige ekstrakter med sntiphlogistic
sterilisation effekt. Så kan det bruges som en ny type høj fugtgivende i stedet for glycerin;
3. anvendes på lægemiddelområdet, er det råstof for nye tradition medicin, som er ofte tilsat i nyre produkter.
4. frigive kvalme og opkastning symptomer skete i carsickness, graviditet, postoperation.
5. styrkelse af tarm bevægelighed, at fremme blodcirkulationen, behandling af dyspepsi, forstoppelse, diarrheaand andre gastrointestinale sygdomme.
6. hæmme prostaglandin syntese, behandling af leddegigt og hyperosteogeny.
7. faldende trombocyt viskositet og akkumulering at forbedre hjerte-kar-sundhed.
8. anti-oxidant, effektivt at fjerne frie radikaler;
9. med funktionen af sved, og lindre træthed, svaghed, anoreksi og andre symptomer;
10. at fremme appetit, bilæggelse af en dårlig mave;
11. anti-bakteriel, lindre hovedpine, svimmelhed, kvalme og andre symptomer.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende ingefær ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk ingefær ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse