Fructus Cnidii ekstrakt

Cnidium kan forbedre betingelser herunder impotens, kvindelig infertilitet, vaginal kløe og gær infektioner. Det forårsager ofte en forværring af symptomer hos mænd med kronisk spermatorrhea og for tidlig sædafgang. Cnidium har nogle astringerende kvalitet, hvilket betyder, at det vil hjælpe med at forhindre...

Produktdetaljer

Cnidium kan forbedre betingelser herunder impotens, kvindelig infertilitet, vaginal kløe og gær infektioner. Det forårsager ofte en forværring af symptomer hos mænd med kronisk spermatorrhea og for tidlig sædafgang. Cnidium har nogle astringerende kvalitet, hvilket betyder, at det vil hjælpe med at forhindre for tidlig ejakulation hos mænd. Derudover Cnidium frø har desinficerende egenskaber og kan bruges eksternt som en vask på sår, især i genital regionen.
Det årlige urt, højde blade er Vekselstillede, compundumbel, elliptisk, 2-4 mm lang, omkring 2 mm i diameter. Eksternt gråligt-gul eller grålig-brun; med 2outcurved stilk stylopods på topmødet, og undertiden med en fin frugt i bunden. Dorsale overflade af Delfrugterne med fem tynd og langsgående højderygge, commissural overflade fladtrykt, med to brune og hævet lidt langsgående ribber. Skallerne lax og skrøbelige, let gnides, frø, lille, grålig-brun og fedtet. Lugt, aromatiske; smag, skarp, kold og følelsesløs.

ProductName

Fructus cnidii ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Osthole5 %-98_% HPLC

Pakke

25kg/drum

Osthole har en effekt af spasmolysising, sænke blodtryk, anti-arytmi, styrke immunforsvaret og bredspektret antibacterium. Inde i kroppen at varme nyre og invigorat Yang tonika, udvise vind og fjerne fugt, som en behandling af impotens, infertilitet, morbid leukorrhea og lav ryg smerter, mens behandling af trichomonad sygdom, vulva kløe og eksem udenfor så godt.
Funktion:
1, indledende undersøgelser viser nogle af forbindelser i cnidium monnieri kan have anti-histamin, anti-kløe, anti-svampe, andanti-bakterielle virkninger, sammen med at have en indflydelse på hypofyse-adrenocortex akse.
2, knoglestyrke: undersøgelser på rotter viser, at cnidium monnieri kan forbedre knoglestyrke (coumariner fra frugterne af cnidiummonnier hæmme dannelsen og differentiering af multinucleated osteoklaster rotter). Chloroform fraktion fra den rå ekstrakt fandtes for at have de mest stimulerende aktivitet. Tre coumariner (osthole, bergapten og imperatorin) blev isoleret, og deres virkninger på osteoblastic spredning blev undersøgt. Osthole, en større farmakologisk aktive bestanddel, væsentligt fremmet cellsand #39; aktivitet. Bergapten og imperatorin var mindre effektiv end osthole. Disse resultater foreslog Cnidium monnieri ekstrakter kan have potentielle aktivitet mod osteoporose, og dens chloroform brøkdel kan indeholde aktive bestanddele stimulerer osteoblaster.
3, Cnidium for impotens eller erektil dysfunktion behandling: I kaniner, en cumarin sammensatte fundet i cnidium kaldet osthol eller osthole blev fundet til at hjælpe slappe af corpus cavernosa af penis, hvilket ville potentielt hjælpe med blodgennemstrømningen i disse witherectile dysfunktion.
Osthole er naturlige udpakkede form fælles cnidium. Cnidium frø er blevet meget almindeligt brugt i formuleringer designet til varm nyrerne og styrke yang energi. itand #39; primært anvendes med henblik på at overvinde seksuelle utilpashed og styrke seksuel potens. klassikerne nævner gentagne gange det som et elskovsmiddel.
Funktion:
1 det har sterilisation og kløestillende effekt, og kan bruges til gynækologi
2 Warming nyre og elskovsmiddel til mand #39; s seksuel sundhed
3 trykreduktion, anti-arytmi effekt, behandling for hjerte-kar-sygdomme
4 det er meget udbredt i kosmetik, anvendelsesområde, primært til sterilisering af hud kløe, forebygge allergisymptomer.
Applikationer:
Osthole er meget udbredt i felter af heath produkter. Osthole kan bruges som tonic produkt på den mandlige impotens,
aktive indholdsstoffer i lægemidler til gynækologiske sygdomme.
Osthole er meget udbredt inden for medicin produkter. Osthole også bruges som tonic produkt på den akutte exudativ hudsygdom.
Kilder:
Fælles Cnidium ekstrakt er etårig urt, højde 30 ~ 80cm. Bladet er suppleant, compundumbel blomsterstand. Cremocarp, elliptisk, 2-4 mm lang, omkring 2 mm i diameter. Eksternt gråligt-gul eller gråligt brun; med 2outcurved stilk stylopods på topmødet, og undertiden med en fin frugt i bunden.
Dorsale overflade af Delfrugterne med fem tynd og langsgående højderygge, commissural overflade fladtrykt, med to brune og hævet lidt langsgående ribber. Skallerne lax og skrøbelige, let gnides, frø, lille, grålig-brun og fedtet. Lugt, aromatiske; smag, skarp, kold og følelsesløs.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende fructus cnidii uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk fructus cnidii ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse