Tribulus Terrestris ekstrakt

Hvad er Tribulus Terrestris? Tribulus Terrestris er en ønskelig herb for atlet ' s. Fordi det menes at øge kroppen ' s løftestænger for testosteron, urten er meget udbredt at øge muskel cellevækst og øge kropslige strengh. Protodioscin Tribulus Terrestris ekstrakt detaljer...

Produktdetaljer

Hvad er Tribulus Terrestris?
Tribulus Terrestris er en ønskelig herb for athleteand #39; s. Fordi det menes at øge bodyand #39; s løftestænger for testosteron, urten er meget udbredt at øge muskel cellevækst og øge kropslige strengh.
Protodioscin Tribulus Terrestris ekstrakt detaljer
Tribulus terrestris er en blomstrende plante i familien Zygophyllaceae, indfødte at varme tempererede og tropiske regioner i den gamle verden i det sydlige Europa, i det sydlige Asien, i hele Afrika, og Australien. Det kan trives også i ørkenen klimaer og dårlig jord. Ligesom mange skvattet arter, denne plante har mange fælles navne, herunder bindii, bullhead, burra gokharu, Partisansøm, catand #39; s hoved, deviland #39; s øjenvipper, deviland #39; s thorn, deviland #39; s ukrudt, goathead og puncturevine.
Protodioscin Tribulus Terrestris ekstrakt applikationer
1. anvendes i sundhed produktfelt, tribulus terrestris ekstrakt kan bruges som diretics, muskel enhaner og aphrodiiac agent;
2. anvendes på lægemiddelområdet, kan tribulus terrestris ekstrakt bruges som medicin af deprimerende presure, sænke fedtindhold i blodet, anti-cancer og så videre.

Produktnavn

Tribulus Terrestrisextract

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

40-90% saponiner

Pakke

25kg/drum

Det er siges at være den nærmeste og stærkeste naturlige herbal alterrnative til syntetiske hormoner og menes at effektivt behandle seksuel dysdunction og øge en langsom sexlyst.
I de traditionelle urtemedicin bruges urten også til at behandle urinveje og lavere blodtryk og kolesterol.
Hvad er saponiner?
Saponiner er en klasse af kemiske forbindelser findes især overflod i forskellige plantearter. Morespecifically, de er amphipathic glycosider grupperet har af sæbe-lignende skummende de producerer når rystet i vandige opløsninger, og strukturelt ved at have en eller flere hydrofile glycosid fraspaltning kombineret med en lipofile triterpene derivat
Vigtigste funktioner
For at behandle urinveje, impotens, lav libido og mandlige infertilitet, øger i niveauer af testosteron.
At øge energi og vitalitet.
At hjælpe med at opbygge muskler og styrke.
Ansøgning
1. anvendt i farmaceutiske område, er det normalt lavet i tabletter, kapsel og granulet at varme nyren, styrke milten og forbedre menneskers immunitet.
2. anvendes i fødevare området, er det hovedsagelig anvendes former for drikkevarer, spiritus og fødevarer til at forbedre menneskers immunitet og anti-aging.
Lignende Sex ekstraudstyr og Sport ernæring produkter
[Sundhedsmæssige fordele ved Tribulus:]
Tribulus er oftest brugt til barnløshed, erektil dysfunktion og lav libido. I det sidste årti, er det blevet populært at forbedre sports præstation.
Tribulus er blevet markedsført disse betingelser, fordi forskning udført i Bulgarien og Rusland viser, at tribulus øger niveauet af hormoner testosteron (ved at øge luteiniserende hormon), DHEA, og østrogen. Udformningen af disse undersøgelser, har dog sat spørgsmålstegn.
En nyere undersøgelse fandt, at fire uger af tribulus kosttilskud (på 10-20 mg / kg legemsvægt dagligt) havde ingen effekt på mandlige kønshormoner testosteron, androstenedion eller luteiniserende hormon i forhold til mennesker, der ikke tog tribulus.
[Funktion for Tribulus?]
1) erektil dysfunktion
Foreløbige dyreforsøg fundet at tribulus øget seksuel adfærd og øget intrakavernøs tryk. Dette blev tilskrevet stigninger i testosteron. Der havenand #39; t været nogen veldesignet humane undersøgelser for at bekræfte disse tidlige resultater.
2) kropssammensætning og motion ydeevne
Selvom tribulus er blevet populær som en sports præstation støtte, viste en lille, men godt designet undersøgelse det har ingen effekt på krop sammensætning eller motion ydeevne. 15 fag blev randomiseret til tribulus (3,21 mg pr. kg legemsvægt dagligt) eller et placebo.
Efter otte uger med styrketræning var der ingen ændringer i kropsvægt, procent fedt, indtagelse eller humør i enten gruppe. Overraskende var det muskel udholdenhed faktisk forbedret mere i placebogruppen. Muskel udholdenhed (bestemmes af det maksimale antal gentagelser i 100 til 200% af kropsvægt) steg til bænken og ben presser i placebogruppen. Tribulus gruppen oplevet en stigning i benstyrke tryk kun.
[Programmet]
1. anvendes inden for sundhed produkt, det kan bruges som diretics, muskel enhaner og aphrodiiac agent.
2. anvendes på lægemiddelområdet, kan det bruges som medicin af deprimerende presure, sænke fedtindhold i blodet, anti-cancer og så videre.
[Tribulusand #39; s dosering:]
Tribulus terrestris er ofte taget i en dosis mellem 85 til 250 mg tre gange dagligt, med måltider.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende tribulus terrestris ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe størstedelen tribulus terrestris ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse