Baldrian rod ekstrakt

Valerian Root er en plante hjemmehørende i Europa og Asien. Det vokser til op til fire fod høj og trompet formede blomster. Rødderne er anvendt medicinsk. Selv om den friske rod er relativt lugtfri, har den tørrede rod en stærk lugt, som mange finder ubehagelig. Baldrian rod ekstrakt har været brugt til...

Produktdetaljer

Valerian Root er en plante hjemmehørende i Europa og Asien. Det vokser til op til fire fod høj og trompet formede blomster. Rødderne er anvendt medicinsk. Selv om den friske rod er relativt lugtfri, har den tørrede rod en stærk lugt, som mange finder ubehagelig. Baldrian rod ekstrakt har været brugt i århundreder som en parfume og en mild afslappende beroligende.
Valerian root (valeriana officinalis) stammer fra en plante hjemmehørende i Europa og Asia.The aktive ingrediens er valeric syre 0,8%. Roden til dette anlæg har været anvendt i tusinder af år som et middel for forskellige lidelser, herunder søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, sygdomme i nervesystemet, hovedpine og gigt. Det menes, at baldrianrod har en indflydelse på tilgængeligheden af neurotransmitter GABA i hjernen.

Produktnavn

Baldrian rod ekstrakt

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

0,2% - 0,8% Valeric syre

Pakke

25kg/drum

Standardiseret baldrian ekstrakt, en sikker og effektiv naturlig beroligende, beroliger både sind og krop. Klinisk forskning viser, at baldrian effektivt lindrer angst-relaterede søvnløshed og tyder på, at baldrian ekstrakt kan sammenlignes nogle recept anti-angst medicin til at lindre angst. I modsætning til mange lægemidler, dog baldrian er ikke vanedannende eller vane-danner når det tages i anbefalede doser.
Valerian root extract fungerer som et beroligende middel, hjælper dig til at slappe af og sove dybt og restfully, reducere nat opvågninger samt øge drømmen husker den næste dag. Valeriana Officinalis er blevet brugt som et lægemiddel urten siden på kortest tid i oldtidens Grækenland og Rom. Hippokrates beskrev sine egenskaber, og Galen ordineret senere det som et middel mod søvnløshed.
1. som råvarer af narkotika for anti-bakteriel, anti-depressiva, anti-tumor og sedation, er det almindeligt anvendt i felter af farmaceutiske og sundhed produkter;
2. som søvnløshed og andre lignende symptomer på psychasthenia produkt råstof, er det almindeligt anvendt i sundhed produkter industri;
3. som kosttilskud øget terapeutiske funktion, er det almindeligt anvendt i felter af kosttilskud produkter;
4. som produkter af beroligende og anti-bakteriel, er de meget udbredt at tilføje til skønhedsprodukter i kosmetikindustrien.
5. behandling af søvnløshed: almindeligvis kaldes som sove støtte, baldrian rødder har været brugt til behandling af søvnforstyrrelser fra gamle dage. Resultaterne har foreslået, at mennesker med søvnløshed på forbrugende baldrian rod kosttilskud føler afslappende og forfriskende.
6. ctrical aktivitet i hjernen. Resultater har vist, at baldrian ekstrakter mindsket beslaglæggelse dannelsen af deres anticonvulsive egenskaber i hjernen.
7. at reducere angst: proklamerede for sine muskelafslappende egenskaber, denne smart rod har bistået i mange angst relaterede lidelser som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Dens afslappende egenskaber også lindre stress og muskel spændinger og mindsker dermed depression.
8. lette mavekramper: dens muskelafslappende egenskaber også finder betydning når ramt af mave lidelser relateret til stress som irritabel tyktarm (IBS). Ved at afslappe musklerne i maven, lindrer det smerter forårsaget af IBS og menstruationssmerter.
9. behandling af migræne: baldrian rødder kan reducere spændingen forårsaget på grund af en migræne og dermed mindske smerter forbundet med det.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende valerian root extract producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk baldrianrod ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse