Sojabønner isoflavoner

Kilde soja har været en vigtigste fødevarer i asiatiske lande i mange år. Dette er fordi de er meget nærende: de indeholder ca. 36% protein, 18% fedt, 30% kulhydrater, isoflavoner og en masse mineraler og vitaminer. Alle otte essentielle aminosyrer findes i soja, hvilket gør det...

Produktdetaljer

Kilde
Soja er blevet en vigtigste fødevarer i asiatiske lande i mange år. Dette er fordi de er meget nærende: de indeholder ca. 36% protein, 18% fedt, 30% kulhydrater, isoflavoner og en masse mineraler og vitaminer. Alle otte essentielle aminosyrer findes i soja, som gør sojaprotein en komplet protein.
Hvad er sojaisoflavoner?
Soja isoflavon destillat eller koncentrat er udvundet fra frøene eller bønnerne af soja urt, der påvirker en bred række organ systemer. Sojaisoflavoner tilhører en klasse af plante-baserede forbindelser kendt som planteøstrogener, såkaldte, fordi de er ens i kemiske struktur og funktion til det kvindelige kønshormon østrogen. Sojabønner omgives af flere elementer eller forbindelser såsom isoflavoner og lecithin der er terapeutisk meget værdifulde. De har været impliceret i både reduktioner og stigninger i risikoen for brystkræft, og generelt er gode til cardioprotection fra at reducere lipoprotein niveauer og er betragtet som godt for knogle sundhed i forældelsesperiode så godt.

Produktnavn

Soja ekstrakt

En del af planten bruges

Frø

Specifikation

Sojabønner isoflavoner 10-40%

Pakke

25kg/drum

Soja er en unik kosten kilde til isoflavoner, såsom genistein og daidzein. Det har været en del af den sydøstasiatiske kost i næsten fem årtusinder, mens forbruget af soja i den vestlige verden har været begrænsede indtil 1900-tallet. Tunge indtagelse af soja i Sydøstasiatiske folk er forbundet med reduktion af satserne for visse kræftformer og hjerte-kar-sygdom og de generende bivirkninger, der kan ledsage med overgangsalderen. Seneste eksperimentelle beviser tyder på, at isoflavoner i soja, som er blevet videnskabeligt analyseret siden 80and #39; s, er ansvarlig for de gavnlige virkninger.
Funktion:
Den hypotese, at soja isoflavoner kan hjælpe med at lindre menopausale symptomer (såsom hedeture, følelsesmæssige forstyrrelser og kompromitteret seksuel aktivitet) er blevet bekræftet af de seneste videnskabelige undersøgelser. Desuden, sojabønner isoflavoner signifikant fald satserne for brystkræft, som menes at være relevante for deres effekter som fytoøstrogener. Undersøgelser også påpege, at høj indtagelse af soja isoflavoner i kosten er involveret i at hæmme væksten af prostata cancerceller, dem, der spiser en fedtfattig kost, men rig på soja protein, har en lavere forekomst af prostatakræft.
Lavere kræftrisiko for hos mænd og kvinder
Sojaisoflavoner er vigtige nye elementer i forebyggelse og potentiel behandling af kræft. Sojaisoflavoner også har antioxidant egenskaber, og som andre antioxidanter, kan de reducere den langsigtede risiko for kræft ved at forhindre frie radikaler skader DNA.
Spist for 5.000 år i Asien, synes soja at reducere risikoen for brystkræft og andre reproduktive organer kræftformer. I de seneste år, har epidemiologer fokuseret på sojaprodukter som en af de store kosten forskelle mellem asiater og amerikanere. Asiatiske kvinder spise traditionel high-soy kost har en relativt lav risiko for brystkræft, men deres risiko stiger, når de flytter til USA og vedtage en vestlig kost.
På samme måde, asiatiske mænd, der spiser high-soy kost har en lav risiko for invasiv prostatakræft. Standard amerikanske kost har ingen fytoøstrogener, siger Susan Lark, MD, der har specialiseret sig i kvinder #39; s sundhedsspørgsmål i Los Altos, Calif. Soja og andre naturlige kilder til fytoøstrogener, tilføjer hun, du nødt til at fortsætte med at tage disse fødevarer til at opretholde deres østrogen som fordele. (kilde: ernæring videnskab nyheder, September 1998.)
Derudover i en gruppe af australske kaukasiske kvinder, dem, hvis kost var med større mængder af isoflavoner og andre planteøstrogener havde en lavere forekomst af brystkræft. (kilde: kræft: principper og praksis for onkologi 3rd Edition, Philadelphia, JB Lippincott, 1989, pp 167-180.)
Isoflavoner også reducere risikoen for kræft ved at hæmme aktiviteten af tyrosin kinase, et enzym, der fremmer kræft cellevækst. (kilde: Jørgensen Cellular Biokemi, 1995; 22S:181-7) Nogle forskere har vist, at genistein er antiangiogenic, og som antiangiogenic stof, det blokerer væksten af blodkar, at tumorer skal udvide. (kilde: Jørgensen Nutr 1995; 125:790S-7S.)
Brug i østrogen substitutionsterapi
Fordelene ved soja gå ud over at reducere langsigtede kræftrisiko. Nylige undersøgelser kan har fundet at soja (i enten isoflavoner-rige protein eller ren isoflavoner kosttilskud), reducere overgangsalderen hedeture og øge knogletætheden hos kvinder. Faktisk, mange overgangsalderen og postmenopausale helbredsproblemer kan skyldes manglende isoflavoner i den typiske amerikanske kost. (kilde: ernæring videnskab nyheder, September 1998)
Østrogener er vigtige for den kvindelige reproduktive system, men de er også vigtig for knogler, hjerte og eventuelt hjernen. For kvinder står over for overgangsalderen (og tabet af østrogen), er udskiftning af østrogener et stort problem. Christine Conrad, medforfatter med Marcus Laux, N.D. af naturlige kvinde, naturlige overgangsalder (HarperCollins, 1997), drejer sig om at sojaisoflavoner og andre plante østrogener er effektiv hormon erstatninger efter en hysterektomi. Andre forskere har rapporteret, isoflavoner er også østrogene nok til fremme af knogledannelse.
Sænke kolesterol og reducere hjertesygdomme risiko
Ud over deres østrogene aktivitet fremme sojaisoflavoner sunde kolesterolniveauer uden at sænke niveauet af gavnlige HDL-kolesterol. Også, sojaisoflavoner kan opretholde normal vaskulær funktion. Soja slægtskab nyhedsbrev rapporterer at andquot;... selv hos personer med normal kolesteroltal, sojabønner isoflavoner kan bidrage til at reducere hjertesygdomme risk.andquot; (Vol. 6, nr. 2 forår 1998)
Dyreforsøg:
1, virkningerne af pattedyr og plante østrogener på mælkekirtler og livmoder af makakaber
I en nylig undersøgelse af hormonal substitutionsbehandling og dens alternativer, blev voksen, kirurgisk postmenopausale kvinder makakaber (Macaca fascicularis) behandlet kontinuerligt med enten estradiol (E2), beriget isoflavon soja isolat (SBE) eller E2 + SBE. Doser var tilsvarende på grundlag af kaloriefattige til 1 mg/kvinde/dag for estradiol og 148 mg/kvinde/dag for sojaisoflavoner. Efter 6 måneder af substitutionsbehandling, histopatologisk, morfometrisk og immunhistokemiske målinger af endometriet og mælkekirtler blev udført.
Stigninger i endometrie tykkelse, kirtel område og epitel spredning var foranlediget af E2 og E2 + SBE. Morfometrisk ændringer blev ledsaget af øget epitel Ki67 farvning i E2 behandlede gruppe. Virkningerne af E2 var delvist modvirkes af SBE (manifesterede sig som nedsat Ki67 farvning). Mælkekirtlen spredning er fremkaldt ved E2 og E2 + SBE, morfometrisk og immunhistokemiske foranstaltninger for spredning var enige i begge væv. Virkningerne af E2 var modvirkes af SBE i mælkekirtlen. Nukleare østrogen receptor (ER) farvning af både væv viste ingen væsentlige forskelle mellem E2, SBE, og SBE + E2 behandlet makakaber. ER mærkning var tilsyneladende i gruppen SBE. I E2 og E2 + SBE behandlede dyr der var en stigning i den nukleare farvning af progesteron receptor (PGR) brystkirtler væv og endometriet. I endometriet, vi oplevede en nedgang i den nukleare PGR farvning: overfladiske kirtler SBE gruppe: 2,4 +/-7,59 i forhold til 21,5 +/-28,00% mærket celler kontrolgruppe.
Konklusion: I denne primat model SBE behandling ikke fremkalde spredning i endometriet og brystkirtler væv. Resultaterne viser, at SBE kan har antiproliferativ effekter i endometriet og mælkekirtlen når det gives sammen med eksogene østrogen. (J.M. Ernst-Moritz-Arndt Universitet, Greifswald, Tyskland, og Institut for sammenlignende medicin, Bowman grå School of Medicine i Wake Forest University, Winston-Salem, NC.)
2, behandlende beskyttende virkninger af kosten isoflavoner mod UV-bestråling i en hårløs musemodel.
Hårløse mus blev oralt administreret med soja ekstrakt (500mg/Kg krop Wt/d) der indeholder isoflavoner (30%) og blev udsat for UV-bestråling tre gange om ugen over en måned for at råd til en total dosis på 600mJ/cm2. For enden af undersøgelsen blev det målt virkningerne af isoflavoner på hudens udseende, kollagen deposition og epidermal tykkelse i huden, UV-beskadiget mus. I huden fibroblast kultur, blev virkningerne af isoflavon på syntese/nedbrydning af kollagen og metalloproteinases(MMPs) fastsat. Resultaterne viste bedre hudens udseende og mindre rynker i isoflavon behandlede gruppe i forhold til UV-beskadiget, ubehandlet gruppe.
Sikkerhed:
Sojaisoflavoner er meget sikker på en bred vifte af forbrug. En lille procentdel af mennesker allergiske sojabønner undgå indtagelse af sojaprodukter. Indtagelse af sojaisoflavoner er ikke knyttet til nogen betydelige bivirkninger bortset fra de milde mave problemer (oppustethed, flatulens). Høj dosis indtagelse af koncentreret isoflavon uddrag er sikker på niveauer op til 300 mg pr. dag (den estimeret indeholdt i gennemsnitlige japanske kost). Siden de langsigtede virkninger af isolerede isoflavon kosttilskud er ukendt og potentialet for pro-østrogene effekter kan findes for mega-dosis isoflavon forbrug, det er klogt at holde samlede isoflavon indtag tæt på disse niveauer fundet i kosten beløb.
Dosering:
1. for hjertesundhed er 30-50 mg af sojaisoflavoner per dag effektive til at reducere kolesterol og triglycerid-niveauer.
2. for menopausale symptomer er 25-50 mg af sojaisoflavoner per dag effektiv til at lindre nogle af de symptomer forbundet med overgangsalderen (fx hedeture). Overskrid ikke mere end 200 mg pr. dag.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende sojabønner isoflavoner producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk sojabønner isoflavoner med rimelig pris fra os.

Undersøgelse