Sorte ris ekstrakt

Hvad er sorte ris? Sorte ris og Zimi er fra den græs plante ris dyrke en langsigtet Karakteristik af en art er i den sjældne arter af ris, glutinous ris tilhører kategori. Sorte ris udseende Mohei, næringsrige, Black Pearl og konge af verden meter i omdømme...

Produktdetaljer

Hvad er sorte ris?
Sorte ris og Zimi er fra den græs plante ris dyrke en langsigtet Karakteristik af en art er i den sjældne arter af ris, glutinous ris tilhører kategori. Sorte ris udseende Mohei, næringsrige, Black Pearl og konge af verden meter i omdømme. I det gamle Kina kaldet Gongmi Black ris med protein, fedt, kulhydrater, B-vitaminer, E-vitamin, calcium, fosfor, kalium, magnesium, jern, zink og andre næringsstoffer, næringsstof-rige; Hærdning krop svaghed, svimmelhed, hyphemia, hvidt hår, øjensygdom, ømhed i taljen og knæ smerter og træthed i ekstremiteter; At forebygge kræft.


Produktnavn

Sorte ris ekstrakt

En del af planten bruges

Frø

Specifikation

Økologiske/konventionelle
Sorte ris ekstrakt anthocyanin10 %-25_%
Sort riceprotein
Sorte ris pigment
Sorte ris resistent stivelse

Pakke

25kg/drum

Sorte ris (også kendt som purple ris) er en række forskellige typer ris af arterne Oryza sativa L., hvoraf nogle er glutinous ris. Varianter omfatter, men er ikke begrænset til indonesiske sorte ris og Thai jasmine sorte ris. Sorte ris er høj næringsværdi og er en kilde til jern, E-vitamin og antioxidanter (mere end i blåbær). Sorte ris klid skrog (yderste lag) indeholder et af de højeste niveauer af anthocyanin antioxidanter findes i fødevarer. Kornet har en lignende mængde af fiber til brune ris og som brune ris, har en mild og nøddeagtig smag. I Kina, er sorte ris fordrede at blive godt for nyre, mave og lever. Sorte ris har en dyb sort farve og som regel vender dyb lilla når kogt. Dens mørk lilla farve er primært på grund af dens anthocyanin indhold, som er højere vægt end andre farvede korn. Det er velegnet til at lave grød, dessert, traditionelle kinesiske sorte ris kager eller brød. Nudler fremstillet af sorte ris er også blevet fremstillet.

Sorte ris er brun eller sort, nærende og har høj værdi, spiselige og lægemidler, sorte ris har lange dyrkning historie, som har været Chinaand #39; s gamle og sjældne ris sort. Sorte ris ekstrakt er udvundet fra sorte ris, som indeholder rige anthocyanin. Anthocyanin er en form for vandopløselige pigment, der kan transformeres ved klorofyl og tilhører flavonoider af phenolforbindelser. Det er almindeligt at finde i plantevæv. Der er mere end 300 forskellige anthocyaniner i naturen. Farven på anthocyanin påvirkes af mange faktorer såsom lav temperatur, iltmangel og fosfor mangel.

Hvad er funktionerne af sorte ris ekstrakt?
1. sort ris ekstrakt har funktionen at fjerne frie radikaler;
2. Improvs hjertemuskulaturen ernæring og reducere myokardiets iltforbrug;
3. sort ris ekstrakt kan påvirke på den indlysende hæmme dannelsen af åreforkalkning.
4. scavenges frie radikaler, fjerne pletter, forbedrer hjerte-kar-sundhed.
5. naturlig anti-oxidant.
6. naturlige pigment.
7. resistente mutationer funktion til at reducere dannelsen af kræftfremkaldende faktor
8. sort ris ekstrakt har anti-inflammatoriske virkninger, der kan forebygges, herunder betændelse, herunder gigt og hævelse.
Hvor dosis de sorte ris ekstrakt gælde?

1. anvendt i fødevarer felt, det også kan anvendes som tilsætningsstof og farvestof;
2. anvendes i kosmetiske felt, bruges anthocyanidin primært som antioxidant, forhindre UV-stråling.
3. anvendes i sundhed produktfelt, sorte ris ekstrakt anthocyanidin kapsel levering en ny måde at behandle aterosklerotisk hjerte-kar-sygdom;

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende sorte ris ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk sort ris ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse