Blåbær ekstrakt

Blåbær ekstrakt (Vaccinium Myrtillus L.), som indeholder anthocyaniner forbedrer mikrocirkulationen og regenerering af retinal lilla for synet sundt. Blåbær ekstrakt forhindrer makuladegeneration og grå stær, det bruges til vaskulær lidelse. Blåbær ekstrakt latinske navn: Vaccinium...

Produktdetaljer

Blåbær ekstrakt (Vaccinium Myrtillus L.), som indeholder anthocyaniner forbedrer mikrocirkulationen og regenerering af retinal lilla for synet sundt. Blåbær ekstrakt forhindrer makuladegeneration og grå stær, det bruges til vaskulær lidelse.
BilberryExtract
Latinske navn: Vaccinium Myrtillus L.
Molecularformula:C27H31O16
Molecularweight:611.53
CAS:84082-34-8
EINECS:281-983-5
Renhed: udseende: purpleredpowder
Udvinding Type: opløsningsmiddel udvinding

Produktnavn

Blåbær ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Anthocyanidins 25% UV,
Anthocyaniner/Anthocyanosides 36% HPLC

Pakke

25kg/drum

Indledning:
Blåbær (Vaccinium Myrtillus L.) er en flerårig, pynt busk, der er almindeligt forekommende i forskellige klimaer i fugtige skove og hede, især i subarktiske regioner i verden, som i Sverige, Finland, osv. Tætte niveauer af anthocyaniner i blåbær støtte og beskytte collagen strukturer i blodkarrene i øjnene, forsikrede stærke, sunde kapillærer, der bærer vitale næringsstoffer til øjet muskler og nerver.
Blåbær har længe været et middel for dårligt syn og andquot; natten blindness.andquot;. Kliniske tests bekræfte at givet mundtligt det forbedrer visuel præcision i raske mennesker, og kan hjælpe dem med øjensygdomme som pigmentosa, retinitis, glaukom og nærsynethed. Under anden verdenskrig spiste britiske Royal Air Force piloter blåbær konserves før natten missioner som en hjælp til nattesyn. Blåbær virker ved at forbedre mikrocirkulationen og regenerering af retinal lilla, et stof, der kræves for god synet.
Blåbær bruges også i forbindelse med kar og blod lidelser og viser positive virkninger, når behandling af åreknuder, trombose og angina.
Fordele:
1. forbedre omsætning for øjnene og hjælpe med anstrengelsen af øjnene og synsskarphed
2. helbrede okulær sygdomme, grå stær, glaukom, blødning i eyeground
3. behandle retinal forstyrrelser, dag og nat blindhed, nærsynethed og Pigmentglaukom retinitis
4. behandling af cirkulation lidelser, åreknuder og andre problemer, venøse og arterielle
Funktion:
1. blåbær er en rig kilde af anthocyanosides, forbindelser besidde potente antioxidante egenskaber, som kan beskytte kapillærer fra frie radikaler skader, fordi kapillære skade er en primær faktor i en række sygdomme såsom diabetisk retinopati, glaukom, grå stær og et øje lidelse kaldet macularDegeneration.
2. Anthocyanosides også kan fremme dannelsen af bindevæv gennem deres beskyttende virkninger på kollagen syntese og reparation, og således kan alsoImprove vaskulære omsætning.
3. blåbær indeholder også C-vitamin, som er en anden antioxidant.
Ansøgning:
1. behandling cirkulation lidelser, åreknuder og andre venøs og arteriel problemer. Forbedre omsætning for øjnene og hjælpe med anstrengelsen af øjnene og synsskarphed.
2. helbrede okulær sygdomme, grå stær, glaukom, blødning i eyeground. Beskæftige sig med retinal forstyrrelser, dag og nat blindhed, nærsynethed og Pigmentglaukom retinitis.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende blåbær ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk blåbær ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse