Astragalus uddrag

Chat nu
Produktdetaljer

Astragalus uddrag stammer fra roden af Astragalus Membranaceus i familien ært.
Astragalus PE er også kendt som mælk Vikke root (med henvisning til astragalus arter, som vokser i USA) og huangqi. Del af planten bruges medicinsk er den fjerde syv år gammel tørrede rod indsamlet i foråret og efteråret.
Astragalus PE er en adaptogen, det vil sige, det har en balancerende virkning på kropslige funktioner. Astragalus PE anvendes som udøvere af traditionel kinesisk medicin for at styrke eller tone bodyand #39; s samlede vitalitet, forbedre fordøjelsen, og støtter milten. Undersøgelser bekræfter astragalus PE indeholder medicinsk aktive forbindelser, herunder et polysaccharid, der stimulerer immunsystemet.

Produktnavn

Astragalus uddrag

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

Polysaccharid 3% - 98%
Astragaloside 98%

Pakke

25kg/drum

Astragalus rod ekstrakt er en slægt med ca. 3.000 arter af urter og buske, der tilhører bælgplanter familien ærteblomstfamilien og underfamilie udbredt. Det er den største slægt af planter i form af beskrevne arter. Slægten er hjemmehørende i tempererede regioner i den nordlige halvkugle.
Cycloastragenol har en lignende kemisk struktur som i Astragaloside IV molekyle, men det er mindre og betydeligt mere biotilgængelig, gør det muligt for lavere doser skal tages. Det bruges allerede som en immunostimulant på grund af dens evne til at øge T-lymfocytter spredning. Men det er dens ekstraordinære anti-aging egenskaber, der er af stigende interesse for det videnskabelige samfund. Cycloastragenol stimulerer reparation af DNA skade ved at aktivere telomerase, en nucleoprotein enzym, der katalyserer syntese og vækst af telomeric DNA. Telomerer er lavet af tynde filamenter og findes på spidsen af kromosomer.
Opretholdelse af deres stabilitet muliggør celler til at undgå replicative gulne og ubestemt spredning ud over den og #39; Hayflick limitand #39;. Telomerer forkorte med hver cyklus af celledeling, eller når de udsættes for oxidativt stress. Indtil nu har dette været en uundgåelig mekanisme af befolkningens aldring.
Hvad er funktionerne af Astragalus uddrag?
1. undersøgelser har dokumenteret, at Astragalus øger aktiviteten af flere typer af hvide blodlegemer og øger produktionen af antistoffer og interferon, kroppens egne naturlige anti-virale agent.
2. forbedre immunitet.
3. det er et første klasses herb for at opretholde et sundt immunsystem.
4. som en immun ordning tonic hjælper Astragalus det kroppen med at bekæmpe off eksterne patogener, som du kan komme i kontakt med.
5. it understøtter således direkte lunge og milt organer i kroppen. Ved at støtte disse organer, er energi, der afledes fra fødevarer og luften steget.
6. cardial aktivitet på udmattet hjerte, Hypotensive aktivitet, vanddrivende aktivitet, beroligende virkning, immunitet enhancer
Hvad med anvendelserne af Astragalus uddrag?
1. farmaceutiske ting.
2. funktionelle fødevarer og tilsætningsstof.
3. animalske produkter og fjerkræprodukter.
4. vandopløselige drikkevarer.
5. i hjertet cerebrovaskulær aspekt, kan det hæmme trombocytaggregation, reducere blod viskositet og koagulation, slappe af glatte muskulatur, udvide af cerebrovaskulær, reducere vaskulære modstand, forbedre blodcirkulationen, især forbedre mikrocirkulationen, kan også hæmme dannelsen af arterialthrombosis.


Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende astragalus uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk astragalus uddrag med rimelig pris fra os.

Undersøgelse