Aloe Vera Extract

Aloe vera er en stemless eller meget korte-stammede saftige plante vokser til 60-100 cm (24-39 tommer) høj, spredning af forskydninger. Bladene er tykke og kødfulde, grøn til grå-grøn, med nogle sorter viser hvide pletter på deres øvre og stamceller lavere overflader. Margenen af bladet savtakket og...

Produktdetaljer

Aloe vera er en stemless eller meget korte-stammede saftige plante vokser til 60-100cm (24-39 tommer) høj, spredning af forskydninger. Bladene er tykke og kødfulde, grøn til grå-grøn, med nogle sorter viser hvide pletter på deres øvre og stamceller lavere overflader. Margenen af bladet er savtakkede og har små hvide tænder. Blomsterne er produceret i sommer på en spike op til 90cm (35 tommer) høj, hver blomst er hængende, med en gul rørformede corolla 2 – 3cm (0,8-1,2 in) længe. Ligesom andre arter, Aloe danner Aloe vera metoden mykorrhiza, en symbiose, der giver planten bedre adgang til mineralske næringsstoffer i jorden.
Aloe vera blade indeholder fytokemikalier under undersøgelse for mulige bioactivity, som acetyleret mannaner, polymannans, anthraquinone C-glycosider, anthrones, andre anthraquinones, såsom emodin, og forskellige lektiner.

Produktnavn

Aloe vera ekstrakt

En del af planten bruges

Blad

Specifikation

10% - 90% barbaloin

Pakke

25kg/drum

Aloe Vera ekstrakt har været brugt i århundreder som et aktuelt middel for mindre forbrændinger, snit og andre hudirritationer. Det fremmer også heling af mindre brandsår og mindre sår. Aloe vera ekstrakt resultere i nedsat tarm transittid. I hjertesygdomme patienter reduceret aloe vera blade, føjes til kost, total serum kolesterol, serum triglycerider, fastende og post prandial blod sukker niveauer. Aloe vera ekstrakt blev udvundet af avanceret teknologi fra frisk aloe vera blade. Det er stabiliseret, membran steriliseret ved normal temperatur før steril emballage og vakuum fryse tørrede. Det indeholder aloe polysaccharider, organisk syre og mange andre aktive komponenter. Udover bred anvendelse i fremstilling af kosmetik, hårpleje, farmaceutiske, reklamebanner, mad, dette produkt er også blev vedtaget som en vigtigste ingredienser i sundhed artikler at øge menneskelige immunitet, løsne tarm at lindre forstoppelse, reducere blodfedt og sukker, regulere blodtrykket, nære leveren og maven og fjerne pletter for skønhed.
Vælg friske aloe blade og separat mesofyllet fra skræl, være forsigtig ikke at røre den ydre celle arkitektur; derefter ekstrakt gel juice fra mesofyllet og membran - degerm gel juice ved normale temperaturer til at holde dens effektivitet; gøre gel juice i koncentrat af membran adskillelse og koncentration teknologi; Endelig fastfryse tør koncentrat.
(1) Afslappende tarme, udvisning af toksin
(2) Fremme sårheling, inculding burin.
(3) Anti-aging
(4) Tandblegning, at holde huden fugtet og fordrive sopt.
(5) Med funktionen af anti-bakteriedræbende og anti-inflammatoriske, kan det fremskynde concrescence af sår;
(6) At fjerne affald fra kroppen og fremme blodcirkulationen;
(7) Med funktionen af kridtning og fugtgivende hud, især i behandling af acne;
(8) At fjerne smerte og behandling af tømmermænd, sygdom, søsyge;
(9) Forebyggelse af huden bliver beskadiget fra UV-stråling og gør huden blød og elastisk.
1. fødevaretilsætningsstoffer, det bruges som nærende supplerende farmaceutiske.
2. lægemiddelområdet, det bruges til at behandle forstoppelse og udvisning af toksin og behandling af og har funktionen at fremme vævsregeneration og anti-inflammatorisk
3. inden for fødevarer og sundhed produkt, aloe indeholder en masse af aminosyrer, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som kan hjælpe kroppen med bedre sundhedspleje
4. kosmetiske felt, det er i stand til at fodre og helbrede huden.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende aloe vera ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk aloe vera ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse