Echina Purpurea ekstrakt

Echinacea er en meget populær krydderurt, især til behandling af influenza og forkølelse. Det er en slægt af urteagtige blomstrende planter i kurvblomstfamilien - Asteraceae. Det er også kendt som den amerikanske solhat. Echinacea er Plains stammer mest udbredte lægeplanter, generelt bruges til forkølelse...

Produktdetaljer

Echinacea er en meget populær krydderurt, især til behandling af influenza og forkølelse. Det er
en slægt af urteagtige blomstrende planter i kurvblomstfamilien - Asteraceae. Det er også knownas den amerikanske solhat.

Echinacea er Plains stammer mest udbredte lægeplanter, generelt anvendes til forkølelse, tandpine, slangebid og andre skader. Indfødte amerikanere bruger i mange år som immunsystemet og blod clearance af alternativ medicin, især i sæsoner ændring og hoste og kold-tilbøjelige sæson. I 1887 var indførelsen af omfattende behandlingssystem i USA og luftet for syfilis fra kolde til en lang række sygdomme. Den moderne naturlægemidler forskning begyndte i 1930-erne i Tyskland.

Produktnavn

Echinacea purpurea ekstrakt

En del af planten bruges

hele planten

Specifikation

4% polyfenoler UV
1% chicoric syre HPLC

Pakke

25kg/drum

Navn: Echinacea ekstrakt pulver
CAS.: 90028-20-9
Hovedindhold: Chicoric syre og polyfenoler
Plante ressource: Echinacea Purpurea
Plantedel anvendes: Overground
Ekstraktionsopløsningen: Vand/Ethanol
Analyse: Chicoric syre
CAS #: 70831-56-0
Molekylformel: C22H18O12
Molekylær vægt: 474.3711
Udseende: Gullig-grøn pulver

1. produkt information:
Produktnavn: Echinacea ekstrakt
Latinsk navn: Echinacea purpurea
Udseende: lys brun fint pulver
Aktiv ingrediens: Cichoric syre, polyfenoler
Specifikation: 4% polyfenoler
2.Introduction: naturlige Echinacea Purpurea uddrag polyfenoler med fabrikanten forsyning
Denne urteagtige flerårig plante er 120 cm (47 i) høj af 50 cm (20 tommer) bred ved udløb. Afhængigt af klimaet blomstrer det i hele foråret og sommeren. Dens enkelte blomster (buketter) inden for Blomsterkurv er tvekønnede, har både mandlige og kvindelige organer på hver blomst. Det er bestøvet af sommerfugle og bier. Dens vækststeder omfatter tør åbne skove, enge og barrens samt dyrkede senge. Selv om planten foretrækker lerede eller sandet, veldrænet jord, det er lidt påvirket af soiland #39; s pH.
3. hovedfunktion:
1. immunstimulerende virkninger;
2.anti-inflammatorisk;
3. betegnelser og brug godkendt af Kommissionen E: forkølelse; hoste/bronkitis; feber og forkølelse; infektioner i urinvejene; betændelse i munden og svælget; tendens til infektion; sår og forbrændinger;
4.E.purpurea urt bruges internt som støttende behandling for forkølelse og kroniske infektioner i luftvejene og nedre urinveje

1. Echinacea Purpurea ekstrakt er almindeligt anvendt til at hjælpe med infektioner, især forkølelse og otherupper luftvejsinfektioner.
2. Echinacea Purpurea ekstrakt bruges også til at hjælpe med mange andre infektioner herunder influenza.
Gumdisease, tonsillitis, streptococcus infektioner, syfilis, tyfus, malaria og difteri.
3. nogle gange anvende folk Echinacea Purpurea uddrag til deres hud til at behandle bylder, bylder, hud sår, sår, forbrændinger, eksem, psoriasis, UV stråling hudskader, herpessimplex, bistik og hæmorider.
4. kommercielt tilgængelige Echinacea Purpurea ekstrakt produkter kommer i mange former, herunder tabletter, juice og te.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende echina purpurea uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk echina purpurea ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse