Honning hunbjørn ekstrakt

Lonicera japonica, den japanske honeysuckleor suikazura i japansk; jinyinhua inChinese; i kinesisk og japansk) er en art af kaprifolier indfødte østlige Asien, herunder Kina, Japan og Korea. I traditionel kinesisk medicin, Lonicera japonica kaldes ren dong teng (kinesisk: bogstaveligt talt...

Produktdetaljer

Lonicera japonica, Japanesehoneysuckleor suikazura i japansk; jinyinhua inChinese; i kinesisk og japansk) er en art af kaprifolier indfødte østlige Asien, herunder Kina, Japan og Korea.
I traditionel kinesisk medicin, Lonicera japonica kaldes ren dong teng (kinesisk: bogstaveligt andquot; vinter enduring vineandquot;) eller jin yin hua (kinesisk: bogstaveligt andquot; guld sølv flowerandquot;). Alternative kinesiske navne omfatter is hua og shuang hua. I Korea er det calledgeumeunhwa. De tørrede blade og blomster (Flos Lonicerae Japonicae) er ansat i traditionel kinesisk medicin, der anvendes til behandling af feber, hovedpine, hoste, tørst og halsbetændelse.
Honning hunbjørn er en plante, der undertiden kaldes andquot;woodbine.andquot; Blomst, frø og blade anvendes til medicin. Vær omhyggelig med ikke at forveksle honning hunbjørn med andre planter, der er også kendt som woodbine, som amerikanske ivy, gelsemium og Clematis virginiana.

Produktnavn

Honning hunbjørn ekstrakt

En del af planten bruges

Blomst

Specifikation

5% - 98% Chlorogenic syre

Pakke

25kg/drum

Honning hunbjørn (Lonicera japonica) har været brugt i traditionel kinesisk medicin i mange år, men først for nylig af vestlige herbalists.
Honning hunbjørn bruges til fordøjelsesforstyrrelser herunder smerter og hævelse (inflammation) af tyndtarmen (enteritis) og dysenteri; øvre luftvejsinfektioner, forkølelse, influenza, svin influenza og lungebetændelse; andre virale andbacterial infektioner; hævelse af hjernen (encephalitis); feber; koger; og sår. Honning hunbjørn bruges også til urinveje, hovedpine, sukkersyge, leddegigt og kræft. Nogle mennesker bruger det til at fremme svedtendens, som et afføringsmiddel, at modvirke forgiftning, og for prævention.
Honeysuckles (Lonicera, syn. Caprifolium Mill.) magnetisek buske eller slyngende vinmarker i familien Caprifoliaceae, hjemmehørende i den nordlige halvkugle, hovedsageligt i Kina. Almindeligt kendt art omfatter Lonicera periclymenum (europæiske Gedeblad eller Woodbine), Lonicera japonica (japansk kaprifolium, hvid Gedeblad eller kinesiske kaprifolium) og Lonicera sempervirens (Coral Gedeblad, trompet Gedeblad eller Woodbine kaprifolium). Kolibrier er tiltrukket af disse planter, fordi de har sødt duftende, klokkeformede blomster, der producerer søde, spiselige nektar, således det er opkaldt honeysuckles. Navnet Lonicera stammer fra Adam Lonicer, en renæssance botaniker.
Herbarieand #39; s honning hunbjørn uddrag er fremstillet af blomster, knopper og mørt, unge blade af Lonicera japonica. Vores unikke forarbejdning udnytter dampdestillation og andre rene udvindingsmetoder til at opnå både flygtige og vandopløselige plante bestanddele.
Honning hunbjørn ekstrakt indeholder ingen opløsningsmidler rester, ingen tungmetaller eller andre urenheder.
Honning hunbjørn ekstrakt kan bruges i hudplejeprodukter som cremer og lotions, sera, tonere, antiaging produkter, baby plejeprodukter.
1. har antihypertensiv virkning: Chlorogenic syre har betydelige antihypertensiv virkning, som er glat og ikke-giftige uden bivirkninger;
2. har anti-tumor effekt: moderne farmakologiske forsøg viser at chlorogenic syre har virkningerne af anti-kræft og tumor suppressor;
3. har virkningerne af styrke nyre og styrke immunforsvaret: eksperimentelle resultater viser, at chlorogenic syre kan ophidse hypofyse og binyrebarken system og kan forbedre funktionen af binyrebarken;
4. er Antioxidant, Anti-ældning, mod frie radikaler, fremme stofskiftet;
5. Chlorogenic syre har antibakterielle, anti-inflammatoriske effekter. Det nedsætter blodtrykket og øger hvide blodlegemer og gastrisk peristaltikken og sekretion betydeligt;
6. andre funktioner: vanddrivende, galdeblæren, fedtindhold i blodet, fosteret beskyttelse;

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende honning hunbjørn ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, uddrag vi hilser du køber bulk honning hunbjørn med rimelig pris fra os.

Undersøgelse