Boswellia Serrata Extract

Boswellia, også kendt som indisk røgelse, er en traditionel behandling af fælles og rygsmerter, gigt, astma, sportsskader, colitis ulcerosa og endda Crohn ' s sygdom. En undersøgelse offentliggjort i januar 2003-udgaven af "Phytomedicine" fundet at boswellia faldt smerte i...

Produktdetaljer

Boswellia, også kendt som indisk røgelse, er en traditionel behandling af fælles og rygsmerter, gigt, astma, sportsskader, colitis ulcerosa og endda Crohnand #39; s sygdom. En undersøgelse offentliggjort i januar 2003-udgaven af andquot; Phytomedicineandquot; fundet at boswellia faldt smerter hos patienter med slidgigt i knæet, og forskere også anbefalet urt til behandling af andre typer af arthritis. Harpiks, der er høstet fra anlægget giver den mest medicinske fordele, og naturlige healere ordinere ofte stof i kapsel eller tablet form for behandling af en lang række lidelser. Doser varierer afhængigt af den betingelse, behandles og standardisering af produktet.
Røgelse, også kaldet olibanum, er en aromatisk harpiks fra træer af slægten Boswellia. Det er brugt i røgelse og parfume. Der er mange arter og sorter af røgelse træer, hver producerer en lidt anderledes type af harpiks. Forskelle i jordbund og klima skabe endnu større mangfoldighed af harpiks, selv inden for samme art. Røgelse træer er også betragtes som usædvanligt for deres evne til at vokse i miljøer så nådesløs at de nogle gange synes at vokser direkte ud af massivt rock. Træerne begynder at producere harpiks, når de er omkring 8 til 10 år gamle. Aflytning er gjort 2 til 3 gange om året med den endelige haner producerer de bedste tårer på grund af deres højere aromatiske terpen, sesquiterpene og diterpene indhold

ProductName

Boswellia ekstrakt

En del af planten bruges

Harpiks

Specifikation

30-80% Boswellia syre ekstrakt

Pakke

25kg/drum

Boswellia ekstrakt har været brugt i århundreder som en ingrediens i asiatiske naturlægemidler behandlinger, selvom det kun lige er ved at blive kendt til brug i West.The ekstrakt har mange fordele, herunder behandling af inflammatoriske tilstande. Det indeholder boswellic syre, som menes at styrke bindevæv og forbedre blodforsyningen til leddene. Undersøgelser har vist, at boswellia er ofte et bedre middel end en receptpligtig medicin for sygdomme som gigt hvor det kan reducere inflammation og smerte. Det har også en mild beroligende effekt, som vil hjælpe kroppen til bedre håndtere smerte. Boswellia er fordele i fordøjelsessystemet lidelser såsom Crohnand #39; s sygdom. Traditionel anti-inflammatoriske behandlinger kan ofte forårsage maveonde, og ved hjælp af ekstraktet kan undgå disse bivirkninger. Andre fordøjelsesforstyrrelser, der kan lettes med denne urt omfatter diarré og sår. Når ekstraktet er taget internt, menes det at være særligt gavnligt for rygsmerter, mens boswellia ekstrakt i cremer kan være masseres ind i berørte områder at reducere stivhed.
Boswellia ekstrakt har været i brug i århundreder som en ingrediens i asiatiske naturlægemidler behandlinger, selvom det kun lige er ved at blive kendt til brug i Vesten.
Ekstraktet har mange fordele, herunder behandling af inflammatoriske tilstande.
Det indeholder boswellic syre, som menes at styrke bindevæv og forbedre blodforsyningen til leddene.
Undersøgelser har vist, at boswellia er ofte et bedre middel end en receptpligtig medicin for sygdomme som gigt hvor det kan reducere inflammation og smerte.
Det har også en mild beroligende effekt, som vil hjælpe kroppen til bedre håndtere smerte.
Boswellia er fordele i fordøjelsessystemet lidelser såsom Crohnand #39; s sygdom.
Traditionel anti-inflammatoriske behandlinger kan ofte forårsage maveonde, og ved hjælp af ekstraktet kan undgå disse bivirkninger.
Andre fordøjelsesforstyrrelser, der kan lettes med denne urt omfatter diarré og sår.
Når ekstraktet er taget internt, menes det at være særligt gavnligt for rygsmerter, mens boswellia ekstrakt i cremer kan være masseres ind i berørte områder at reducere stivhed.
Harpiks indeholdende 60 til 70%, gum 27 ~ 35%, 3-8% flygtig olie. Harpiks som hovedbestanddel af den gratis α, β,-røgelse fedtsyre 33%, 1,5% fedtsyrer kombineret med røgelse, røgelse harpiks, 33% kulbrinter. En gum er sukker og syre calcium salt og magnesium 20%, West Astragalus lim - 6%; Derudover er kvaliteten stadig bitter med 0,5%. Bleg gul flygtig olie, aromatisk, der indeholder pinen, racemisk - limonen og α, β-phellandrene, de aromatiske hovedkomponenter er ukendt.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende boswellia serrata extract producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk boswellia serrata extract med rimelig pris fra os.

Undersøgelse