Maca ekstrakt

Maca rod, som ser lidt ligesom en lille, brun majroe, er rig på fosfor, calcium, naturlige fibre og jern, og menes at øge sexlyst med op til 200%! "og mens Maca rod er gjort berømt for dens virkninger på seksuel ydeevne og som et elskovsmiddel, Maca root virkelig...

Produktdetaljer

Maca rod, som ser lidt ligesom en lille, brun majroe, er rig på fosfor, calcium, naturlige fibre og jern, og menes at øge sexlyst med op til 200%! andquot;
Og mens Maca rod er gjort berømt for dens virkninger på seksuel ydeevne og som et elskovsmiddel, Maca rod virkelig giver mange andre fordele. Maca root,
et naturligt fødevareprodukt, der bruges af folk fra unge til ældre, til at øge energi-niveauer og til at øge fysisk udholdenhed og ydeevne. Siden
Maca root besidder den usædvanlige evne til at tilpasse sig din bodyand #39; s stofskifte, MACA virker naturligt med din individuelle kroppen til at øge din energi og vitalitet.

Produktnavn

Maca ekstrakt

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

6%


Protein 20%

Pakke

25kg/drum

Maca for dens høje indhold af aminosyrer, vitaminer, mineraler, kulhydrater, fibre, osv. Det betragtes som en overlegen mad, sunde, energiske, tonic, styrkende og stimulere naturlig pasform for forbruget af børn, unge, voksne og seniorer.
Maca mel er en stor emulgator kan bruges til at blande fedtstoffer og olier sammen med stivelse eller sukker i drikkevarer, desserter og opskrifter. For eksempel, hvis man gør en drink, der indeholder agave nektar og cacao pulver, kan Maca bruges til at blande disse to fødevarer sammen uden problemer og skabe en lækker smag.
Maca rod ekstrakt er en korsblomstrede plante Lepidium i form af radise-lignende hypertrofi af rødder, med oprindelse i Peru og Centraland #39; s (Bjarne) og Pasco (Pasco) i nærheden af Andesbjergene over 4.000 meter området kolde, stærke vinde, eco - barske betingelser uegnet til andre afgrøder, og dermed Maca blev en kilde til mad til Inca.
Maca rod ekstrakt kan også støtte fysisk og mental styrke i både hanner og hunner. Også kendt som peruviansk ginseng, maca kan hjælpe øge fysiske energi og udholdenhed, fremmer mental klarhed og koncentration og boost arbejdskapacitet. Som en adaptogen hjælper det genoprette udholdenhed og bufferoverløb effekterne af stress.
Maca rod ekstrakt indeholder adskillige biologisk aktive komponenter, kaldes glucosinolater, som har medicinske anvendelser. Den tørrede underjordisk stængel bruges traditionelt til at øge libido og forbedre frugtbarhed. Selvom maca ikke påvirker blodets indhold af kønshormoner, kan det ikke desto mindre forbedre sædtal hos mænd og forbedre seksuel ydelse hos både mænd og kvinder.
Maca rod ekstrakt er også en glimrende kilde af B-vitaminer, herunder vitamin B-12, et vitamin, der giver kroppen med behov for energi. Maca indeholder også antioxidanter, som er skyllevæsker af frie radikaler, der kan skade cellulære DNA. Kombinationen af disse sunde forbindelser kan give en naturlig energi boost til kroppen og øge din mentale skarphed.
Maca bruges til anæmi, kronisk træthedssyndrom (CFS), og øge energi, udholdenhed, sportslige præstationer og hukommelse. Det er også bruges til kvindelige hormon ubalance og uregelmæssig menstruation, forbedre frugtbarhed, overgangsalder symptomer, knogleskørhed, depression, mavekræft, leukæmi, HIV/AIDS, tuberkulose, impotens, som et elskovsmiddel, og som en immunostimulant.
Hvad er Main anvendelsen af Maca rod ekstrakt pulver
(1) Maca ekstrakt forbedre de fysiske, anti-træthed;
(2) Maca ekstrakt forbedrer energi, antidepressiv;
(3) Maca ekstrakt forbedrer både mænd seksuelle og reproduktive kapacitet;
(4) Behandlingen af visse sygdomme, såsom anæmi, mave problemer og så videre.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende maca uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk maca ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse