Bitter Melon ekstrakt

Bitter melon er frugten af momordica charantia Larsen produceret i tropiske områder. Det smager bittert med de karakteristiske træk, kølighed. Ifølge den traditionelle kinesiske farmakologi. Det kan udvise varme, lyse øjne, fjerne toksin, sænke blodsukker og puste nyt liv i menneskekroppen. Det er...

Produktdetaljer

Bitter melon er frugten af momordica charantia Larsen produceret i tropiske områder. Det smager bittert med de karakteristiske træk, kølighed. Ifølge den traditionelle kinesiske farmakologi.
Det kan udvise varme, lyse øjne, fjerne toksin, sænke blodsukker og puste nyt liv i menneskekroppen. Det bruges i de folkelige recepter i Indien, Afrika og sydøstlige USA. Chrantin, den aktive ingrediens i det er gullig til gul pulver, smag bitter. Det kan behandle pyreticosis, polydipsi, summerheat slagtilfælde, høj feber og smerter, growr, rosen maligne apthae, diabetes og Aids.

Produktnavn

Bitter melon ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Charantin 10-20%

Pakke

25kg/drum

Anlægget Momordicacharantia tilhører familien af cucuritaceae og er almindeligt kendt som bitter melon. Den unge bud frugt er spiselig. På grund af smagen erhverver det berømmelsen møjsommeligt. Det er hjemmehørende på tropiske dele af Asien og bredt fordelt i subtroperne, troperne og det varme tempererede zone. Bitter melon er rig på Vitamin B, C, calcium, jern og så videre.
Li Shi Zhen, en medicinsk forsker i Chinaand #39; s Ming-dynastiet, sagde, at i bitter melon havde effekt ofandquot; at fjerne de onde varme, lindre træthed, rense sindet, clearing vision, tonifying qi og styrkende yang andquot;. Ifølge den moderne forskning opdagelse, kan det sænke blodsukker naturligvis. Det har visse helbredende virkning til diabetes. Det har visse virkninger for virussygdomme
og kræft.
I traditionel urtemedicin menes bitter melon at fremme fordøjelsessystemet funktion og forbedre appetit. Dette har endnu at blive afprøvet i humane undersøgelser. At være en forholdsvis almindelig fødevare, blev bitter melon traditionelt brugt til en bred vifte af forhold af mennesker i tropiske områder. Talrige infektioner, kræft og diabetes er blandt de mest almindelige betingelser det foregav at improve.1 umodne frugter, frø og antenne dele af Momordica charantia Linn. har været brugt i forskellige dele af verden til behandling af diabetes. Blade og frugt har begge været brugt at lave te og øl eller sæson supper i den vestlige verden. I dag er Bitter Melon kapsler og tinkturer udbredt i den vestlige verden, hvor i urtemedicin de der bruges til diabetes, HIV og andre vira, forkølelse og influenza og psoriasis.
Balsam pære lugter bitter, ikke-giftige, seksuel koldt, ind i hjertet, leveren, milt, lunge har klare varme slukke tørsten, falder blodtrykket, fedtindhold i blodet.
Deltager i hedeslag, varme polydipsi, varme furuncle, overdreven varme udslæt, diarré, ondt, conjunctivitis, hævede ømme, røde og hævede growr Rosen, forbrændinger, oliguri og andre lidelser. Desuden C-vitamin indhold af balsam pære er meget høj, har forhindre skørbug, beskyttelse membran, forebygge åreforkalkning, forbedre kroppens stress evne, beskytte hjertet og så videre
Definition:
Bitter melon ekstrakt er koncentreret form af bitter melon frugt. En bitter melon er en tropisk vining plante, der er relateret til både agurker og meloner. Planten vokser primært i det sydlige Asien, Kina, Afrika og Caribien.
Den modne frugt af Bitter Melon er blevet foreslået for at udstille nogle bemærkelsesværdige anti-cancer effekt, men der er absolut ingen beviser, at det kan behandle kræft. Imidlertid synes foreløbige undersøgelser at bekræfte, at Bitter Melon kan forbedre blodsukkerkontrol i mennesker med voksne - debut diabetes (type II diabetes).
Funktion
1. antidiabetika effekt: bitter melon ekstrakt har funktionen at regulere blodsukkeret. Bitter melon indeholder steroide saponiner som charantin, insulin-lignende peptid og alkaloid, disse stoffer gør bitter melon falder blod sugaractivity.
2. antiviral funktion: standard bitter melon ekstrakt er blevet bekræftet, effektiv psoriasis, modtagelighed forårsaget af kræft, neurologiske komplikationer som følge af smerter, og kan sinke udviklingen af grå stær eller retinopati og inhibite AIDS-virus ved at ødelægge filtrering tviral DNA.
3. god effekt for tabe sig: The RPA udvundet af bitter melon ekstrakt har god effekt for at reducere vægten.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende bitter melon ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe størstedelen bitter melon uddrag med rimelig pris fra os.

Undersøgelse