Drue hud ekstrakt

Grape Skin Extract, en ren natur og vand opløselige mad farve fremstillet af vores virksomhed, er opnået ved at udtrække skind af spiselige lilla grape frugt af vitaceae som er plantet lokalt. Processen er udvinding, raffinering. Komponenten store pigment er enocyanin af anthocyaniner. Drue hud...

Produktdetaljer

Grape Skin Extract, en ren natur og vand opløselige mad farve fremstillet af vores virksomhed, er opnået ved at udtrække skind af spiselige lilla grape frugt af vitaceae som er plantet lokalt. Processen er udvinding, raffinering. Komponenten store pigment er enocyanin af anthocyaniner.

Produktnavn

Drue hud ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt hud

Specifikation

Polyphenoler 10-20%


Resveratrol 5-10%

Pakke

25kg/drum

Drue hud ekstrakt pulver er lilla rød, flydende er brun lilla, begge har den svag karakteristisk lugt af drue. Det kan blive opløst i vand andamp; alkohol, propylenglycol løsning let, men ikke i olie. Farve nuance af vand løsning ændringer når PH er forskellige. Når PH er mellem 2-6, it er stabil og farven er lilla rød. Løsning farve bliver blå, og er ustabil når PH er over 6. Farven på løsning canand #39; t fade under lys i lang tid, og også har god modstandsdygtighed over for høje temperaturer i surt medium.
Resveratrol er en naturligt forekommende phytoalexin produceret af nogle højere planter som reaktion på skade eller svampeinfektion. Phytoalexins er kemiske stoffer produceret af planter som et forsvar mod infektion af patogene mikroorganismer som svampe. Alexin er fra det græske, hvilket betyder at afværge eller for at beskytte. Resveratrol kan også have alexin-lignende aktivitet for mennesker. Epidemiologiske, in vitro og animalske undersøgelser tyder på, at et højt resveretrol indtag er forbundet med en reduceret forekomst af hjerte-kar-sygdom, og en reduceret risiko for kræft.
Drue hud ekstrakt kan være almindeligt anvendt i drikkevarer (excluding14.0 pakket drikkevand), frosne drikkevarer (spiselig is udelukket), slik, kager, marmelade, imiteret wlne.
Når bruge Grape Skin Extract, opløse farven en lille mængde vand først og derefter blande farve løsning med mad materialer.
Funktioner af drue hud ekstrakt Resveratrol:
1. drue hud ekstrakt resveratrol bruges til at sænke cholesterin og blod viskositet, reducere risikoen for åreforkalkning, cardio-cerebrovaskulær sygdom og hjertesygdomme
2. drue hud ekstrakt kan være brug for anti-virus og rumme immunitet, hæmme Staphylococcus aureus, Micrococcus catarrhalis, Bacillus coli, aeruginosus Bacillus, har bedre hæmme handling med sjældne virus, feber vabler virus, enteriske virus og Kesaqi virus.
Resveratrol er en polyphenolic forbindelser, hovedsagelig fra druer (rødvin), Pileurt, jordnødder, mulberry og andre planter. Resveratrol er en naturlig biologisk stærk polyfenoler, også kendt som Qi tre phenol, er kræft chemopreventive agent, men også at reducere trombocytaggregation, forebyggelse og behandling af åreforkalkning, hjerte- og cerebrovaskulær sygdomme chemopreventive agent. USDA og #39; s resultater viser, at peanut kernen indeholder også rød og en hel masse resveratrol. Eksperimentelle undersøgelser har vist, at resveratrol har på hjerte-kar-sygdomme og kræft gavnlig effekt. Resveratrol på hormon-afhængige tumorer har stor forebyggende virkning. Også på osteoporose har acne og demens en forebyggende effekt, med anti-virus og immun forordning. En monomer på bodyand #39; s interne anti-aging enzymer spiller en rolle og derefter spille forebyggelse af forskellige aldersrelaterede sygdomme, den potentielle rolle af levetid.
Funktion:
(1) Antibakterielle, anti-trombotiske, antiinflammatoriske og anti-anafylaksi.
(2) at forebygge kræft, især brystkræft, prostatakræft, endometriecancer og ovarie cancer på grund af dens østrogen rolle.
(3) anti-oxidation, at forsinke ældning, forebygge osteoporose, acne (Konksnegl) og demens i ældre.
(4) sænke cholesterin og blod viskositet, reducere risikoen for åreforkalkning, cardio-cerebrovaskulær sygdom og hjertesygdomme.
(5) eje god effekt til behandling af AIDS.
Ansøgning:
A. anti-kræft.
B. anti-inflammatoriske og immun Boost.
C. formindsker andquot; stickinessandquot; af blodplader og forsikrer blodkar forblive åben og fleksibel.
D. Cardiovascular og østrogen virkninger.
E. anti-aging.
F. antioxidant i suspection.
G. handlinger og betegnelser.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende drue hud ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk drue hud ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse