Hyben ekstrakt

Hyben er som regel orange til rød i farven. De er runde i formen. I nogle arter findes mørke lilla og endda sorte frugter. De røde af dem ligner små tomater. Vilde dyrket hyben frugter indeholder flere vitaminer end de dyrkede. Hyben er hovedsageligt findes i dele af...

Produktdetaljer

Hyben er som regel orange til rød i farven. De er runde i formen. I nogle arter findes mørk lilla og endda blackfruits. De røde af dem ligner små tomater. Vilde dyrket hyben frugter indeholder morevitamins end dem, der dyrkede.
Hyben er hovedsageligt findes i dele af Asien, Europa og Afrika. I dag dyrkes hyben næsten over hele kloden, at skabe egnede betingelser for dens dyrkning.

Produktnavn

Hyben ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Vitamin C 5%
Polyphenoler 5-20%

Pakke

25kg/drum

Hyben indeholder C-vitamin i en stor mængde, 40% mere end appelsiner også. Hyben indeholder også vitamin B-complexin høj mængde, og endda vitamin A og C, calcium og jern. Forsker fundet antydninger af kalium, silicium, svovl og magnesium i hyben frugter.
Som en urtemedicin, er hyben tilskrevet med evnen til at forhindre urinblæren infektioner, og bistå i behandlingen af svimmelhed og hovedpine. Hyben frugt ekstrakt er høj i vitamin A og C og har en styrkende effekt på kapillærer og bindevæv. Hyben er særlig høj i C-vitamin indhold, en af de rigeste plantekilder tilgængelige.
Hyben er nærende urt og er en kilde til naturlige vitaminer og mineraler, expecially vitamin C. det ernæringsmæssigt styrker immunforsvaret. (Folk, der har allergiske reaktioner over for vatamin C kan bruge denne urt).
Hyben er normalt forbruges i te og pulveriserede supplement form. Forskning viser, at ingen bivirkninger for forbruget af hyben har været rapporteret oridentified i undersøgelser. Hyben give mere C-vitamin indhold per servering thatany frugt, vegetabilsk eller syntetisk supplere. De anses for at være en sikkertog mild alternativ til naturlig C-Vitamin indtag hos voksne og børn.
Hyben er nærende urt og er en kilde til naturlige vitaminer og mineraler, expecially vitamin C. det ernæringsmæssigt styrker immunforsvaret. (Folk, der har allergiske reaktioner over for vatamin C kan bruge denne urt.
Produktet hyben uddrag er fremstillet af den Esculent frugt af Rosa canina L., som er en plante i familien Rosaceae(rose family). Dens specifikationer til rådighed på koncentration forholdet 10:1grade med stærk potens.

Fremstilling af produkter fulgt standard flow chart og i korte træk som:
Rå urt materiale--andgt; Selectandamp; Vask--andgt; Ovntørrende--andgt; Smashing--andgt; Extractandamp; Reflow--andgt; Koncentration--andgt, dobbelt fordampning--andgt, tørring - andgt; Seving--andgt; Blande--andgt; Pakning--andgt; Produkt
Det har meget god fint flydende og meget flot Opløselighed i koldt og varmt vand, alkohol eller løsning af alkohol, vand og nogle andre uorganiske eller organiske løsninger.
Produktet hyben ekstrakt har bredt programmer og kan anvendes i forskellige felter, herunder urteteer, drikkevarer, kosttilskud og kosmetik osv, der er nogle indførelsen af sin korte vejledning både traditionelle og moderne.
Hovedfunktion:
1. anti-oxidation, forhindrer hudens ældning og beskytter den hjerne og nerve væv fra oxidation.
2. styrke milt og at hjælpe fordøjelsen.
3. forbedre blodcirkulationen, øger stofskiftet og skærme menstruationscyklus.
4. behandling af patienter med knæ eller hofte slidgigt.
5. beskytte mod kræft.
6. beskyttelse mod hjerte-kar-sygdom (CVD).
7. behandling af influenza-lignende infektioner, diarré
8. vanddrivende og afførende og behandling af forskellige lidelser, urinveje

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende hyben uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk hyben ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse