Polygonum Cusidatum ekstrakt

Polygonum cuspidatum, primært fordelt i loven sydlige shaanxi, jordstængler til lægemidler, aktivering af blod, blod stasis, menstruation at hoste, og så videre. Rod og rodstok indeholder gratis anthracen Quinon og anthraquinone glycosid. Primært til emodin, emodin methylether og rabarber,...

Produktdetaljer

Polygonum cuspidatum, primært fordelt i loven sydlige shaanxi, jordstængler til lægemidler, aktivering af blod, blod stasis, menstruation at hoste, og så videre. Rod og rodstok indeholder gratis anthracen Quinon og anthraquinone glycosid. Primært til emodin, emodin methyl ether og rabarber, phenol og anthracen glucoside, anthracen glycosid B. Også i roden indeholder 3, 4, 5-3 hydroxy stilbensderivater - 3 - beta - D - glucose glucoside.

Produktnavn

Polygonum cuspidatum ekstrakt

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

50% Resveratrol HPLC


98% Resveratrol HPLC


Vandopløselige resveratrol


Acetyl-resveratrol


Pterostilbene

Polygonumcuspidatum er en af polygonaceae planter, i Kina og Japan i traditionel medicin anvendes til behandling af en lang række lidelser, herunder svampeinfektion, et udvalg af betændelse i huden, hjerte-kar-sygdomme og leversygdomme, osv. Resveratrol og emodin er den vigtigste funktionelle komponent i den gigantiske Pileurt. Undersøgelser har vist, at resveratrol og emodin viste en bred vifte af antioxidant egenskaber, såsom oxidation af LDL kolesterol og lipid fedtstoffer. Resveratrol viser at bidrage til hjerte-kar-sundhed og puste nyt liv i omløb samtidig, lindre smerte, varme, fugt, at forgifte til slim. Andre ingredienser omfatter Dan anthracen keton, emodin methylether og rhein har anti-inflammatoriske, fjerne gigt og antimikrobiel aktivitet.

Resveratrol er en naturligt forekommende phytoalexin produceret af nogle højere planter som reaktion på skade eller svampeinfektion. Phytoalexins er kemiske stoffer produceret af planter som et forsvar mod infektion af patogene mikroorganismer som svampe. Alexin er fra græske betyder at beskytte. Resveratrol kan også have alexin-lignende aktivitet for mennesker.
Resveratrol er en aktiv bestanddel udvundet fra Huzhang (Polygonum cuspidatum) Huzhang (andquot, tiger caneandquot;) eller kæmpe Pileurt er en østasiatisk art (Polygonum cuspidatum), tilhører familien Polygonaceae. Dokumenteret anvendelser i traditionel kinesisk medicin dato til det første århundrede f.kr., og moderne medicinske anvendelser støttes af kliniske resultater omfatter akut mikrobielle infektioner eller viral hepatitis, kemo - eller stråling-induceret leukocytopenia, åreforkalkning og hyperlipidæmi
Polugnum cuspidatum uddrag sundhed benefit • anti-cancer
• Effekt på hjerte-kar-system
• Antibakterielle og svampedræbende
• Nære og beskytte leveren
• Antioxidant og dæmpningen frie radikaler
• Virkningen på metabolismen af ossøse spørgsmål
Ansøgning
1. anvendelse i sundhed produktfelt, føjes den bredt i forskellige former for Helseprodukter til at forebygge kroniske sygdomme eller relief symptom på climacteric syndrom.
2. anvendes i kosmetik felt, er det almindeligt tilføjede i kosmetik med funktionen at forsinke ældning og komprimering hud, dermed gøre huden meget glat og delikat.
3. anvendt i farmaceutiske område, er det almindeligt tilføjede i den medicin, som kan bruges i behandling af kroniske sygdomme som hjerte-cerebrovaskulær sygdom, nyre-sygdom, diabetes mellitus.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende polygonum cusidatum uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk polygonum cusidatum ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse