Citrus Aurantium ekstrakt

Citrus Aurantium, også kendt som Bitter Orange eller Sevilla Orange, er en plante brugt til medicinske formål i Kina, Sydamerika, Indien og Nordamerika. Et stykke af nyheder offentliggjort i American Heart Association ' s journal slagtilfælde, tyder på, at spise citrus kan reducere kvinder ' s streg...

Produktdetaljer

Citrus Aurantium, også kendt som Bitter Orange eller Sevilla Orange, er en plante brugt til medicinske formål i Kina, Sydamerika, Indien og Nordamerika. Et stykke af nyheder offentliggjort i det amerikanske hjerte Associationand #39; s journal slagtilfælde, tyder på, at spise citrus kan reducere womenand #39; s slagtilfælde risiko.

Produktnavn

Citrus Aurantiumextract

Partof plante bruges

Frugt

Specifikation

Synephrin 6% - 98%


Bioflavones 40%


Hesperidin 20-40%

Pakke

25kg/drum

Citrus Aurantium ekstrakt refererer til et citrus træ og dets frugt. Det er hybrid mellem citrus maxima og citrus reticulate. Mange sorter af bitter orange (citrus aurantium) bruges til deres æteriske olie, der anvendes i parfume, som aroma og som opløsningsmiddel.
Citrus aurantium ekstrakt er også ansat i urtemedicin som en stimulerende og appetit suppressant, på grund af sin aktive ingrediens, synephrin citrus aurantium kosttilskud har været knyttet til en række alvorlige bivirkninger og dødsfald, og forbrugergrupper går ind for at undgå medicinsk anvendelse af frugten.
Citrus aurantium ekstrakt er et lægemiddel almindeligt anvendes til vægttab. Mens dens effektivitet er bredt debatteret, opnået citrus aurantium extracthas betydelig popularitet som et alternativ til efedrin, en beslægtet stof, som er gjort ulovlige eller begrænset i mange lande på grund af sundhedsrisici og dets anvendelse som en forløber til ulovlig fremstilling af methamfetamin.
Der er dog ingen forekomst af divertedcitrus aurantium extractfor FREMSTILLI amfetamin, og naturligvis occurringcitrus aurantium extractis på grund af dens phenolforbindelser gruppe, uegnede til sådan omdirigering. Produkter, der indeholder bitter orange eller synephrin er mistænkt for at forårsage hjerte-kar-bivirkninger.
Citrus aurantium extractis stammer primært fra de umodne frugter af Citrus aurantium, en relativt lille citrus træ, hvoraf flere af de mere almindelige navne omfatter Bitter Orange, creme Orange og Zhi shi.
Synephrineis stammer fra frugttræ kendt som Citrus Aurantium, som er hjemmehørende i Vietnam. Det canstimulant det sympatiske nervesystem, hvilket igen skaber en stigning i hjertefrekvensen. Det er også en stor supplement til at tillade din krop evnen til at frigive fedt fra fedtcellerne skal brændes til energi, som kaldes lipolyse og øge din hvile metaboliske sats.
1. Enhance virkningen af vitamin c: relief blodlegemer coaggualtion i conjunctiva i guinea gris på grund af mangel på vitamin c; Det forlyder også, at det kan reducere blodlegemer coaggualtion i hest. levetid af rotter er forlænget, når produktet er blevet fodret med trombogen foder eller foder, der kan forårsage atherosis. kan hæve thevitamin cconcentration i binyrerne, milt og hvide blodlegemer i marsvin.
2. anti-viral kapacitet: når fibrocytes af mus er behandlet med produktet i 200 g/ml opløsning, cellerne kan modstå angreb fra phlyctenular stomatitis virus i 24 timer. Hela celler behandles med produktet kan modstå infektion med influenza-virus. antiviral aktiviteten af produktet kan være svækket af hyaluronidase3. andre: forhindre skade fra kolde; hæmme aldehyd reduktase i linsen af rotte øjne.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende citrus aurantium uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk citrus aurantium uddrag med rimelig pris fra os.

Undersøgelse