Stevia-ekstrakt

Stevia (Stevia, Rebaudioside A) er naturlige og stammer fra bladene af stevia planten, det indeholder ikke nogen skadelige kemikalier, der ofte findes i kunstige sødestoffer. Stevia er sikker for diabetikere, har vist sig at hjælpe med at forhindre huller i tænderne og er selv blevet anbefalet af World Health...

Produktdetaljer

Stevia (Stevia, Rebaudioside A) er naturlige og stammer fra bladene af stevia planten, det indeholder ikke nogen skadelige kemikalier, der ofte findes i kunstige sødestoffer. Stevia er sikker for diabetikere, har vist sig at hjælpe med at forhindre huller i tænderne og er selv blevet anbefalet af World Health Organization til brug som en behandling for hypertension. Ved at erstatte sukker med stevia, kunne forbrugerne potentielt reducere kalorieindtag, medvirker til at reducere fedme og andre tilknyttede sundhedsrisici.

Produktnavn

Stevia-ekstrakt

En del af planten bruges

Blad

Specifikation

TG60 - 90%
Rebaudioside en 60%, 90%, 95%, 97%, 98% af HPLC
Steviosid 60%, 80%, 85%, 90%, 95%, 97%, 98% 99% af HPLC
Samlede steviol glycosider 90%-98%

Pakke

25kg/drum

Hvidt til cremefarvet pulver eller granulat med cool smag. Itand #39; s omkring 250 gange sødere end rørsukker, som har lidt
bitter smag i de høje koncentrationer. Den søde smag kan dvælende i munden. Dens smeltepunkt er 196-198 grader Celsius og det kan modstå høje temperaturer, og mere stabil i sure og basiske opløsning (PH5-7). Steviosid er opløseligt i ethanol. Det tilhører ikke-Fermentativ produkter, så det kan bruges i de fødevarer, som er vanskeligt at sterilisere ved opvarmet og har ikke Maillard brun reaktion for at holde den hvide farve. Itand #39; s meget tættere til rørsukker sammenlignet med de andre naturlige sødemidler, mens Ulempen er den store molekylvægt og fattige permeabilitet. Steviosid har den maksimale absorption i den ultraviolet bølgelængde af Spektrofotometer 210nM, dermed kan bruges som kvantitative grundlag.
Klassifikation: Steviosid 90-98%
Karakteristika:
1. naturligt
Stevia er en naturlig grøn sødestof, som er udvundet af Steviablade og blev vist sig for at være andquot; Grønne Foodandquot; af Center for Kina grøn mad udvikling.
2. sikker
Stevia har været brugt som fødevaretilsætningsstoffer i mere end 400 år i Paraguay. Det ikke deltage metabolisme, ingen toksicitet, som blev godkendt og udbredt i Kina, Japan, Korea, Taiwan, Indonesien, Rusland, USA, Paraguay, Brasilien, Australien og så videre.
3. sødme
Itand #39; s omkring 250 gange sødere end sukker. Steviosid og Rebaudioside-A er hovedingredienserne i Stevia, som smager kølig, forfriskende og blød.
4. lavt kalorieindhold
1/300 af rørsukker.
5. raske
Steviosid kaldes god ernæring supplement og helsekost for menneske i internationale medicinske profession. Og indfødte folk brugte det som en urte behandling af forkølelse, influenza, kongestiv sygdomme såsom fistel 400 år siden. Moderne medicinske forskning konstateret, at Stevia ikke kan kun hjælpe mennesker regulerer blodsukker, blodtryk, øge energi og hjernekapacitet, men også befordrende for den menneskelige kost og vægt conditioning. I mellemtiden har det en god rolle i hudpleje og behandlingen af forskellige hudlidelser.
6. stabil
Stevia er stabil i syre, alkali, varme, lys og det er ikke-Fermentativ, som aldrig kan være mugne efter lang lagring og ingen browning reaktion gennem håndtering af varme. Som et naturligt sødemiddel er det befordrende for at begrænse dyrkning af bakterier og forlænge den hylde liv i mad og drikke
Funktioner af Stevia blad ekstrakt:
1. ren smag, originale smag og duft
2. øjeblikkelig, vandopløselig
3. uden addtive, konserveringsmidler og pigment
Funktion af Stevia blad ekstrakt:
(1) høj sødme og lav varme og dens sødme er 200 - 300 gange, saccharose, termisk værdi er kun 1/300
(2) faldende blodsukker og reducere presset
(3) når det kan bruges til patienter, der lider af hypertension eller diabetes
(4) fremme fordøjelsen, forbedre bugspytkirtlen, og milt
Produkt anvendelse:
Steviosid er almindeligt anvendt i fødevarer, drikkevarer, medicin, kemiske, vin, kosmetik og endda i farmaceutiske område i stedet for andre sugars.etc.Compare med saccharose, det kan spare udgifterne til 60%. Steviosid har karakteristiske hvide farve, god smag og ingen ejendommelige lugt. Itand #39; s en bred udvikling og god udsigt i nye kilder til sukker.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende stevia ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk stevia ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse