Savpalme ekstrakt

De rå ekstrakter af Savpalme i århundreder, er blevet brugt til at forbedre sperm produktion og at øge bryststørrelse og seksuel vigor, men det ' s mest effektiv og kun videnskabeligt baserede brug er at forbedre symptomer på benign prostatahyperplasi. Saw palmetto, er den eneste art...

Produktdetaljer

I århundreder, de rå ekstrakter af saw palmetto er blevet brugt til at forbedre sperm produktion og at øge bryststørrelse og seksuel vigor, men itand #39; s mest effektiv og kun videnskabeligt baserede brug er at forbedre symptomer på benign prostatahyperplasi. Saw palmetto, er den eneste art i øjeblikket klassificeret under slægten Serenoa. Det har været kendt af en række synonymer, herunder Sabal serrulatum, under hvilket navn det stadig ofte appearin alternativ medicin. Det er en lille palme, normalt nå en højde på omkring 2-4 m. Sin stammen er sprudlende, og det vokser i klumper eller tætte krat i sandet kystnære landområder eller som underskov i fyrreskove eller hårdttræ hængekøjer.

Produktnavn

Savpalme ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

25% - 45% fedtsyrer
90% Savpalme olie

Pakke

25kg/drum
180kg/stål tromle

Saw Palmetto er en lille, palme-lignende plante hjemmehørende i Nordamerika. Indfødte amerikanere og tidlig amerikanske nybyggere bruges bær til at behandle problemer i forbindelse med kønsdelene, urinveje og kønsorganer. Denne urt kaldes andquot, plante catheterandquot; på grund af dens terapeutiske virkning på halsen af blæren og prostata hos mænd. Saw Palmetto er udbredt i Tyskland, Canada, Storbritannien og nu USA for ernæringsmæssigt gavn for prostata og urinveje. Det har været markedsført som en elskovsmiddel for både mænd og kvinder.
De aktive indholdsstoffer er flygtig olie, steroide saponin, tanniner og polysaccharider. Saw Palmetto er en tonic, og er en af de få naturlægemidler, der anses for at være anabolske - det styrker og bygger krop væv.
For mænd behandler det et udvidet og svækket prostata. Det har vist betydelig indsats i behandling af sygdomme forbundet med benign prostatahypertrofi (BPH).
Savpalme ekstrakt arbejder for at forhindre testosteron fra konvertering til dihydrotestosteron, hormonet menes at forårsage næsegrus celler til at formere sig, fører til en forstørret prostata. Det er hovedsagelig anvendes som et diuretikum og at tone blæren ved at forbedre urin flow, og lindre pres. Regelmæssig brug af Savpalme kan nedsætte urin frekvens, især om natten, ved at tillade komplet blære udvisning og reducere betændelse i blæren og udvidet næsegrus.
Saw palmetto, er den eneste art i øjeblikket klassificeret under slægten Serenoa. Det har været kendt af antal af synonymer, herunder Sabal serrulatum, under hvilket navn forekommer det stadig ofte i alternativemedicine. Det er en lille palme, normalt nå en højde på omkring 2-4 m (3 – 6 ft). Sin stammen er sprudlende, og det vokser i klumper eller tætte krat i sandet kystnære landområder eller som underskov i fyrretræ skov orhardwood hængekøjer.
Det er endemisk i det sydøstlige USA, mest almindeligt langs Atlanterhavet og Golfen kystnære lavlandet, men også så vidt indenlandsk som sydlige Arkansas. Det er en solid plante; ekstremt langsom voksende og langlivet, med nogle planter, især i Florida, eventuelt bliver så gamle som 500-700 år.
Saw Palmetto hæmmer testosteron handling på prostata, således er anvendes bredt for BPH behandling.
•Saw palmetto også forhindrer bindingen af DHT til androgenreceptorer, derfor hjælper med hårtab.
•Saw palmetto hæmmer androgen og østrogen receptor aktivitet og hjælper både mænd og kvinder til
balance hormoner.
•Saw palmetto helbrede betændelse: urt hjælper behandle blære betændelse og hjælper med urin flow.
•Saw palmetto for kvinder: kvinder også bruge Savpalme herb for at stimulere brystforstørrelse og
også til at behandle uterin irritabilitet.
•Saw palmetto er også anvendes til behandling af impotens, frigiditet, og også brugt som en elskovsmiddel. Nogle newevidence viser, at Savpalme kan også hjælpe med skjoldbruskkirtlen mangler.
•Saw palmetto bruges til at fjerne brystet overbelastning, behandle hoste.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende Savpalme ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk Savpalme ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse