Cistanche Tubulosa ekstrakt

Hvad er Cistanche? Cistanche tubulosa ekstrakt har været brugt i næsten 2.000 år for at behandle en bred vifte af medicinske problemer. For eksempel det er almindeligt ordineret af holistisk medicin praktiserende læger til at behandle problemer vedrørende en person ' s seksuel sundhed, såsom impotens, frugtbarhed,...

Produktdetaljer

Hvad er Cistanche?

Cistanche tubulosa ekstrakt har været brugt i næsten 2.000 år for at behandle en bred vifte af medicinske problemer. Forexample, det er almindeligt ordineret af holistisk medicin praktiserende læger til at behandle problemer vedrørende apersonand #39; s seksuel sundhed, såsom impotens, frugtbarhed, for tidlig sædafgang og menstruationssmerter.
Derudover er det menes at hjælpe med fordøjelsen og lindre den mest alvorlige forstoppelse. Whilecistanche bruges ofte til at behandle sundhedsproblemer simpelthen fordi det er brugt pålideligt til somany år, nye undersøgelser der opstår der indikerer, at videnskaben kan støtte dets brug for et evengreater antal lidelser.

Produktnavn

Cistanche tubulosa ekstrakt

En del af planten bruges

Roden

Specifikation

Echinacoside 8% - 25%


Verbascoside 4-10%

Pakke

25kg/drum

Cistanche har været brugt i næsten 2.000 år for at behandle en bred vifte af medicinske problemer. For eksempel det er almindeligt ordineret af holistisk medicin praktiserende læger til at behandle problemer i relation til en personand #39; s seksuel sundhed, såsom impotens, frugtbarhed, for tidlig sædafgang og menstruationssmerter. Derudover er det menes at hjælpe med fordøjelsen og lindre den mest alvorlige forstoppelse. Mens cistanche bruges ofte til at behandle sundhedsproblemer simpelthen fordi det er brugt pålideligt for så mange år, nye undersøgelser der opstår der indikerer, at videnskaben kan støtte dets anvendelse til et endnu større antal lidelser.

Selv i moderne tider, cistanche er en af de mere populære anlæg bruges i kinesisk medicin, hvor det er kendt som rou cong rong. Selv om det vokser typisk i Asien og Mellemøsten, er dets anvendelse blevet mere og mere populære over hele kloden. Som et resultat, føler nogle botanikere, at urten bliver vanskeligere at finde i native levesteder. Mens det ikke betragtes som truede, det der skal overvåges, navnlig med hensyn til dets anvendelse i globale handel.
De tørrede kødfulde stilke af Cistanche deserticola i kendt i Kina som Rou Congrong. I Japan er de arter, der anvendes Cistanche salsa. Cistanche vokser også i Mongoliet. Ifølge et kinesisk forsker, andquot; ROU Cong-rongandquot; (Herba Cistanchis) er et af de almindeligt anvendte lægemidler i traditionel kinesisk medicin.

Hvad er funktionerne af Cistanche ekstrakt?
1. seksuelle sundhed
En del af den popularitet, kredser omkring cistanche er dets anvendelse til behandling af problemer relateret til sexualhealth. Selv i vestlige kulturer, mange mennesker drikker te eller forbruge pulver ekstrakter lavet med urten. Folk tror, at det kan øge en womanand #39; s frugtbarhed, og at det er særligt nyttig forwomen at have problemer undfange. Mange mænd bruger urter til behandling af impotens og prematureejaculation så godt.
2. forstoppelse
Det er typisk, er forbeholdt mennesker med kronisk forstoppelse, som ældre personer, postpartumwomen og folk, der er sengeliggende. Det er ofte kombineret med andre urter, såsom frø fra hampeplanten, især når det anvendes til behandling af mave problemer såsom forstoppelse.
3. immunsystemet
Nye videnskabelige undersøgelser viser tegn på urter effektivitet. For eksempel, nogle studiesshow at cistanche kan bruges til at bekæmpe ældning. Dette har også gjort urten meget populær i bothEastern og vestlige kulturer. Derudover menes det at forebygge træthed og øge energi. Nogle undersøgelser viser, at det kan forbedre hukommelse og forbedre immunforsvaret samt. Manypeople mener urten vil fungere som en anti-inflammatorisk og at det kan endda hjælpe fald bloodpressure.

Desertliving Cistanche urt ekstrakt (Cistanche tubulosa ekstrakt; Cistanche Deserticola uddrag; Caulis Cistanchis uddrag) funktioner i den daglige kost af mennesket der nyder en af de længste liv i verden. Cistanche tubulosa spille en vigtig rolle for deres levetid.
De aktive imgredients af Cistanche tubulosa er echinacoside og acteoside, phenylethanoid glycosider. Acteoside, en polyphenol, er en kraftfuld antioxidant, 15 gange mere aktive end resveratrol.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende cistanche tubulosa uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk cistanche tubulosa ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse