Muberry ekstrakt

Morus, en slægt af blomstrende planter i familien Moraceae, består af 10-16 arter af løvfældende træer almindeligt kendt asmulberries, vokser vildt og dyrkes i mange regioner i tempererede verden. Frugten af den sorte morbær (native til southwest Asien) og rød mulberry (native til østlige...

Produktdetaljer

Morus, en slægt af blomstrende planter i familien Moraceae, består af 10-16 arter af løvfældende træer almindeligt kendt asmulberries, vokser vildt og dyrkes i mange regioner i tempererede verden. Frugten af den sorte morbær (native til southwest Asien) og rød mulberry (native til østlige Nordamerika) har den stærkeste smag, som er blevet sammenlignet med at og #39; fyrværkeri i mouthand #39;. Frugt og blade sælges i forskellige former som kosttilskud. Mulberry frugt farve stammer fra anthocyaniner, som er under grundlæggende forskning for mekanismer af forskellige sygdomme. Anthocyaniner er ansvarlig for de attraktive farver i frisk planteføde, herunder orange, rød, lilla, sort og blå. Disse farver er vandopløselige og nemt ekstraherbare, fremstilling af naturlige fødevarer farvestoffer. På grund af en stigende efterspørgsel efter naturlige fødevarer farvestoffer stiger deres betydning i fødevareindustrien. En billig og industrielt realistisk metode er blevet udviklet for at udtrække anthocyaniner fra mulberry frugt, som kunne bruges som et stof, garvning agent eller mad farvestof af høj farveværdi (over 100). Forskerne fandt, at af enogtredive kinesiske mulberry kultivarer testet, samlet anthocyanin udbyttet varierede fra 148 mg 2725 mg pr. liter af frugtsaft.

Produktnavn

Mulberry ekstrakt

En del af planten bruges

Frugt

Specifikation

Anthocyanin 5-25%

Pakke

25kg/drum

Højt respekteret inden for traditionel kinesisk og japansk lægevidenskab, tidligere forskning centreret om dens store fordele i at forbedre blodsukker kontrol og blod lipider. Når patienter med type 2 diabetes blev givet enten mulberry tørrede blade i en dosis på 3 g/dag eller én tablet af stoffet glyburide (5 mg/dag) i 4 uger følgende var vist:
●Mulberry terapi væsentligt forbedret diabetisk kontrol hos Type 2 diabetikere.
●Fasting blod glucose koncentrationer og A1C niveauet var væsentligt sænket med mulberry terapi i forhold til glyburide behandling.
●Mulberry terapi også loweredtotal og LDL-kolesterol samtidig øge HDL-kolesterol.
I et andet klinisk forsøg fik fag tre tabletter af 280 mg mulberry blad, tre gange om dagen før måltider for en periode på 12 uger. I slutningen af studiet, var total kolesterol, triglycerid og LDL betydeligt faldt med 4,9%, 14,1%, og 5,6%, henholdsvis fra baseline, HDL var betydelig forøgelse af 19,7%.
Disse resultater og andre viser, at mulberry blad kan være til gavn hos personer, der har det Metaboliske syndrom karakteriseret ved glucose intolerance samt ændringer i kolesterol og/eller triglycerid niveauer.
Funktion:
1.antioxidant. Mulberry Anthocyaniner er kraftige antioxidanter og deres antioxidant kapacitet er 20 gange VC, 50 gange af VE... Det kan hurtigt og effektivt at fjerne frie radikaler før celler beskadiget.
2. forebyggelse af kræft. Mulberry anthocyaniner hjælper med at forhindre mange sygdomme forbundet med frie radikaler herunder kræft, hjertesygdom, for tidlig aldring og gigt.
3. mundtlige kosmetisk. Det kan ikke kun forhindre tidlig dannelsen af hud rynker, men også for at levere ernæring og fjerne skadelige frie radikaler i kroppen. Det er en naturlig solen dække, kan forhindre ultraviolet stråling på huden. Hud er en bindevæv, kollagen og hårde elastiske proteincontained i mulberry spiller en vigtig rolle på hele strukturen af huden.
4. anthocyanin (Anthocyanosides) har funktionen af frie radikaler oxidation, som har stærke anti-oxidation og anti allergisk funktion, kan beskytte hjernen mod oxidation.
5. forhindre Alzheimerand #39; s sygdom. Mulberry ekstrakt kan reducere gulne, antioxidant aktivitet af anthocyaniner kan hæmme aldring og demens.
6. frie radikaler scavenging; Antiinflammatoriske; Forebyggelse af diabetes, vægttab, synet beskyttelse.
Ansøgning
1. anvendelse i sundhed produktfelt,
2. anvendes i kosmetik felter,
3. anvendes på lægemiddelområdet.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende muberry uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk muberry ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse