Senna Leaf Extract

Senna er en diarré vækst i Indien, Pakistan, sydlige Kina buske. Senna på grund af deres rensende egenskaber har traditionelt været betragtet som en "ren" urter. Mere moderne undersøgelser har vist, at Senna i behandling af forstoppelse er meget effektiv. Blade og bælge eller frugt...

Produktdetaljer

Senna er en diarré vækst i Indien, Pakistan, sydlige Kina buske. Senna på grund af deres rensende egenskaber har traditionelt været overvejet en andquot; cleanandquot; urter. Mere moderne undersøgelser har vist, at Senna i behandling af forstoppelse er meget effektiv. Blade og bælge eller frugt kan bruges til medicin.
Senna er en potent afførende. Dens rensende virkninger kan fås fra en te, fremstillet af en eller to teaspoonfuls af tørrede blade. Sennaand #39; s brug i behandling af forstoppelse er veldokumenteret. Det er en af de mest populære afføringsmidler, især hos ældre og afførende langtidsbehandling

Produktnavn

Senna leaf extract

En del af planten bruges

Blad

Specifikation

Sennosides 10% - 40%, vandopløselig

Pakke

25kg/drum

Senna tilhører familien af ørken blomstrende planter kaldet Cassia spp. Senna eller senna blade, hvis botaniske navn er Cassia acutifolia er en populær urtemedicin, der er fremstillet af Senna alexandrina. Nogle andre almindelige navne for denne plante er alexandrinske senna, Indien senna, Cassia senna og Khartoum senna. Denne plante, som er medlem af familien bean er en hjemmehørende i Indien, Pakistan og Kina. Denne naturlige produkt er tilgængelig i håndkøb i form af tørrede rod, flydende ekstrakt, tabletter osv. Senna blad, som mange andre urter, har mange terapeutiske egenskaber og har været anvendt som medicin i århundreder.
Hvad er funktionen aboutSenna bladekstrakt?
1. katartisk effekt: senna infusion indeholder anthraquinone derivater, dens rensende virkning og irritation mere
end andre laksantia;
2. antibakterielle hæmning: senna uddrag alkohol resistente række bakterier som staphylococcus, diphtheri
abacillus, tyfus bacillus, paratyphus bacillus og escherichia coli, vand ekstrakt nyttigt kun for Salmone
en typhi;
3. hæmostase: senna pulver kan øge trombocyttal og fibrinogen, nedsat blodpropper tid, recalcification tid,
prothrombin tid og blodprop sammentrækning tid, hjælpe til at stoppe de blødende 4;
4. muskel afslapning: senna kan blokere acetylcholin på den motoriske nerve terminaler og skelet leddene, således at
muskelafslapning.
Hvad er ansøgning aboutSenna bladekstrakt?
1. anvendt i fødevarer felt, er senna te almindeligt anvendt til behandling af forstoppelse;
2. anvendes inden for sundhed produkt, tilføjes skal i Helseprodukter relaxe tarme;
3. anvendes på lægemiddelområdet, til behandling af akut pancreatitis, dysenteri og cholecystitis
4. anvendes i kosmetik felt, er det almindeligt tilføjede i kosmetik med funktionen at forsinke ældning og komprimering hud, dermed gøre huden meget glat og delikat.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende senna leaf extract producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk senna blad ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse