Granatæbleekstrakt

Granatæble er en frugt, der er meget rig på næringsstoffer, hvilket gør det meget populært i hele verden. Frugten stammer fra områder i nordlige Indien, Pakistan, Iran og Afghanistan, selv om det også vokser i halvøen Malaysia, Sydøstasien, Californien, Armenien og tropisk Afrika. Dette...

Produktdetaljer

Granatæble er en frugt, der er meget rig på næringsstoffer, hvilket gør det meget populært i hele verden. Frugten stammer fra områder i nordlige Indien, Pakistan, Iran og Afghanistan, selv om det også vokser i halvøen Malaysia, Sydøstasien, Californien, Armenien og tropisk Afrika. Denne frugt har en meget læderagtige tekstur på ydersiden, der kan være orange-gule, røde eller lilla. Indersiden af granatæble er fyldt med pink arils med frø indeni, er saftig og sød.

Produktnavn

Granatæbleekstrakt

En del af planten bruges

Frugt hud

Specifikation

Polyphenoler 30-60% UV
Ellaginsyre acid20 %-40_%

Pakke

25kg/drum

Granatæble ExtractEllagic syre har antioxidant, anti-mutagen og anti-cancer egenskaber. Undersøgelser har vist anticancer aktivitet på kræftceller i bryst, spiserøret, hud, tyktarmen, prostata og bugspytkirtlen. Mere specifikt, forhindrer ellaginsyre ødelæggelsen af P53-gen af kræftceller. Ellagsyre kan binde med kræft forårsager molekyler, dermed gøre dem inaktive. I deres studie rotte effekter af dietary ellaginsyre på hepatisk og esophageal slimhinde cytokromer, der P450 og fase II enzymer. Ahn D mfl viste at ellaginsyre forårsager et fald i samlede hepatisk slimhinde cytokromer, der og en stigning i nogle leverens fase II enzym aktiviteter, hvilket styrker målvæv evne at afgifte de reaktive mellemprodukter. Ellaginsyre viste også en kemobeskyttende effekt mod forskellige kemisk inducerede kræftformer. Ellaginsyre har også sagt, at reducere hjertesygdomme, fødselsdefekter, leverproblemer, og for at fremme sårheling

Fordele ved granatæble
Regenerere Cells.Pomegranate beskytter epidermis og dermis af opmuntrende hud celle regenerering, medvirken i reparation af væv, healing sår og fremme omløb til hud der healing.

Beskytte mod Sun.Consuming granatæble giver huden med stoffer, der hjælper med at beskytte mod frie radikaler, som kan forårsage solskader, kræft og solskoldning. En granatæble olie indeholder antioxidant ellaginsyre, der kan bidrage til at hæmme hudtumorer for at beskytte kroppen mod hudkræft.
Langsom Aging.Pomegranates kan bidrage til at forhindre hyperpigmentering, alderspletter, fine linier og rynker, der er ofte forårsaget af solskader.
Producere ungdommelige Skin.Because Granatæbler hjælp til at blødgøre huden og producere yderligere elastin og kollagen, det kan gøre din hud ser mere fast, jævn og ungdommelig.
Hjælp med tørre Skin.Pomegranates føjes ofte til hudplejeprodukter, fordi de har en molekylestruktur, der kan trænge dybt lag af de fleste hudtyper til at give ekstra fugt.
Brug for fedtet eller kombination Skin.Oily eller kombination hudtyper, der er acne tilbøjelige kan bruge granatæble at berolige disse udbrud og minimere forbrændinger eller ardannelse der kan opstå under udbrud.
[Funktion]
Ellaginsyre, den aktive ingrediens udvundet fra Punica granatum L., har følgendefunktioner:
1) anti-cancer og anti-mutation. Det har vist sig for at være en effektiv anti-kræftfremkaldende ved karcinom i endetarmen og tyktarmen, esophageal cancer, leverkræft, lungekræft, karcinom i tungen og hud.
2) begrænse til human immundefekt virus (HIV) og mange slags mikrobe og virus.
3) antioxidant, koaguleringsmiddel, descenting, blodtryk og sedation.
4) behandle former for symptomer forårsaget af høje blodsukker, forhøjet blodtryk.
5) modstå til åreforkalkning og tumor.
6) modstå antioxidance, gulne hæmning og huden kridtning.
[Programmet]
1) anvendes i kosmetiske område, er cactus ekstrakt tilføjet i forskellige hudplejeprodukter for sine anti-inflammatoriske og antioxidative handling.
2)-anvendes i sundhed produkt andamp; farmaceutiske område, cactus ekstrakt ofte bruges i adjuverende behandling af nefritis, glycuresis, hjertesygdomme, fedme, hepatopathy og meget mere.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende granatæble ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk Granatæbleekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse