Rød gær ris ekstrakt

Rød gær ris er ris, der er blevet fermenteret af røde gær, monascus purpureus. Rød gær ris har været brugt af kinesiske i mange århundreder som en fødevare konserveringsmiddel, mad farvestof (rød gær ris er ansvarlig for den røde farve af Peking duck), krydderi og ingrediens i risvin. Rød...

Produktdetaljer

Rød gær ris er ris, der er blevet fermenteret af røde gær, monascus purpureus. Rød gær ris har været brugt af kinesiske i mange århundreder som en fødevare konserveringsmiddel, mad farvestof (rød gær ris er ansvarlig for den røde farve af Peking duck), krydderi og ingrediens i risvin. Rød gær ris fortsætter med at være en kost korte i Kina, Japan, og asiatiske samfund i USA, med en anslået gennemsnitlig forbrug af 14 til 55 gram af rød gær ris per person per dag.

Rød gær ris er også blevet brugt i Kina i over 1.000 år til medicinske formål. Rød gær ris blev beskrevet i en gammel kinesisk liste over narkotika som nyttige for at forbedre blodcirkulationen og til at lindre fordøjelsesbesvær og diarré. Der er også stigende interesse i evaluering af rød gær ris til brug som en naturlige fødevarer farvestof andor konserveringsmiddel.

Produktnavn

Rød gær ris

En del af planten bruges

Frø

Specifikation

0,4-3% Monacolin K

Pakke

25kg/drum

Rød gær ris eller monascus purpureus, er gær dyrket på ris. Det har været brugt som en kost korte i mange asiatiske lande og det er i øjeblikket bruges som et ernæringstilskud, der er truffet for at forvalte cholesterollevels. Brugt i Kina for over tusind år, har rød gær ris nu fundet vej til amerikanske forbrugere søger alternativer til statin behandling.

I traditionel kinesisk medicin, blev rød gær ris brugt til at forbedre blodcirkulationen og til støtte i fordøjelsen. Det er nu blevet fundet til lavere blodlipider, herunder kolesterol og triglycerider. Registreres brug af rød gær ris går tilbage så langt som det kinesiske Tang-dynastiet i 800 e.kr.

Rød gær ris sundhedsmæssige fordele findes i dets forbindelser, kendt som monacolins, kendt for at hæmme kolesterol syntese. En af disse forbindelser, monacolin K, er kendt for at hæmme HMG-CoA reduktase, et enzym, der udløser kolesterol produktion.

På grund af disse naturligt forekommende statiner, rød gær ris er solgt som en over counter kolesterol kontrol supplement. Humane undersøgelser, der begyndte i 1970, har bekræftet fordelene af rød gær ris til at sænke kolesterol.
En undersøgelse på UCLA School of Medicine af 83 personer med højt kolesteroltal viste en signifikant reduktion i deres total kolesterol, LDL og triglycerid-niveauer efter 12 uger. Undersøgelsens deltagere fik 2,4 gram rød gær ris dagligt og spiste en kost med mere end 30% fedt indtag.

Rød gær ris blev først fremstillet i Kina, har 1000 års produktion, anvendelse historie. Det er enestående i Kina og nærliggende lande, traditionelle ris gæringsprodukt.

Red gær ris er produceret af Monascus purpureus med korn og vand som råvarer i 100% solid-state gæring. Ifølge resultaterne fra HPLC-analysen er Monacolin K (eller mevinolin) i den naturlige rød gær ris primært i form af syre form Monacolin K (eller Mevinolinic syre i rækken af 60-85%), i stedet for formen lacton. Resultaterne viste dette produkt er virkelig lavet af gæringsprocessen. Et andet karakteristisk træk ved dette produkt er ikke citrinin. Ergosterol, umættede fedtsyrer, aminosyrer, γ-GABA og aktive peptider er også fundet i dette produkt, enduing denne produkter mere funktionelle gradienter og næringsstoffer.

Ud over sine kulinariske anvendelse, er rød gær ris også brugt i traditionel kinesisk botanik og traditionel kinesisk medicin. Dens anvendelse er blevet dokumenteret helt tilbage til Tang-dynastiet i Kina i 800 e.kr. og tages internt til at puste nyt liv i kroppen, støtte i fordøjelsen, og fjerne andquot; blod blockagesandquot; (som kunne henvise til hvad moderne videnskab har dokumenteret som en kolesterol-sænkende effekt)

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende rød gær ris ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk rød gær ris ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse