Hvid Kindey Bean uddrag

Der er talrige videnskabelige forsøg på dette produkt, og alle synes at afsløre de samme resultater. Dette produkt er til gavn for vægttab, og har vist sig at lavere glykæmisk indeks. Resultaterne er meget afgørende, bivirkninger er ikke alvorlige, og for diabetespatienter dette produkt kan frembringe en...

Produktdetaljer

Der er talrige videnskabelige forsøg på dette produkt, og alle synes at afsløre de samme resultater. Dette produkt er til gavn for vægttab, og har vist sig at lavere glykæmisk indeks. Resultaterne er meget afgørende, bivirkninger er ikke alvorlige, og for diabetespatienter dette produkt kan producere et fald i glykæmisk indeks. Bedste resultat ses når kombineret med en lavere kalorieindtag og lavere kulhydrat
Fungerer som en naturlig stivelse-blokker, hvid nyre bønne ekstrakt reducerer absorptionen af kulhydrater og fremskynder processen med vægttab. Undersøgelser har vist, spiller hvid nyre bønne ekstrakt en væsentlig rolle i at reducere kulhydrat absorption i menneskekroppen. Da kulhydrater findes i forskellige størrelser, er lige fra enkelte enheder til langt polymer kæder, det vigtigt at bryde dem i deres simpleste form, endnu før de er absorberes af kroppen.

ProductName

Whitekidney bean uddrag

Partof plante bruges

Frø

Specifikation

1% og 2% Phaseolin

Pakke

25kg/drum

Frø af hvid nyre bønne plante (Phaseolus vulgaris) er mest almindeligt anvendt i uddrag. Denne plante er hjemmehørende i Europa, Indien og Peru. Denne ekstrakt fungerer som en stivelse blocker at blokere enzym, alpha-amylase. Fordelene ved hvid nyre bønne ekstrakt er talrige, med de mest bemærkelsesværdige er dens evne til at blokere stivelse.
Hvid nyre bønne ekstrakt kan også være fordelagtigt for at sænke triglycerider, slidgigt, koronararteriesygdom og fedme på grund af muligheden for at hæmme bodyand #39; s fordøjelsen af komplekse kulhydrater. Anvendes i sundhedsområdet produkt, produktets sundhed, der anvender det som råstof har gunstig virkning af at tabe sig; Anvendt i farmaceutiske område, har det høj farmaceutiske værdi, der skal bruges til at behandle forskellige negative symptomer.
Hvid nyre bønne ekstrakt har evnen til at blokere stivelse, så i realiteten er det blokerer det enzym, alpha-amylase, der spiller en vigtig rolle i fordøjelsen. Alpha-amylase kræves for metabolismen af stivelsesholdige kulhydrater, som findes i fødevarer som kartofler, ris og pasta. Amylase hæmmere forhindrer handlingen af enzymer, der bryder glykosidbindinger af stivelse og andre komplekse kulhydrater, forhindre frigivelse af simple sukkerarter og absorption af kroppen. Amylase hæmmere, ligesom lipase-hæmmere har været anvendt som en kost aide og fedme behandling. Amylase hæmmere er til stede i mange typer af bønner; kommercielt tilgængelige amylase hæmmere er udvundet fra hvide kidneybønner.
Nyre bønne er en række fælles bønner (Phaseolus vulgaris). Det er opkaldt efter sin visuelle lighed i form og farve til en nyre. Det bruger almindeligt dette supplement som et vægt tab støtte. Det er også bruges af folk, der finder det vanskeligt at opretholde en sund kost på grund af hurtigt tempo af deres karriere, som feltet repræsentanter og transport fagfolk. Hvid nyre bønne ekstrakt kommer fra frø af hvid nyre.
Hvid nyre bønne extractcan blive brugt til at behandle fedme, fungere som en vægt stabilisator eller endda som en vægt tab støtte. Det kan neutralisere fordøjelsesenzymet alpha-amylase, før det kan konvertere stivelse til glucose og derefter fedt. Det væsentlige, det giver mulighed for kulhydrater til at passere gennem systemet muligvis med mindre kalorieindtag. Hvid nyre bønne ekstrakt er en af de vigtigste og regelmæssig produkter af vores virksomhed. Alle fremstilling proces omfatter ekstraktion, destillation, rensning er kontrolleret af de erfarne arbejdstagere. Hvid nyre bønne ekstrakt neutraliserer fordøjelsesenzymet alpha-amylase, før det kan konvertere stivelse til glucose og derefter fedt. Det væsentlige, det giver mulighed for kulhydrater til at passere gennem systemet muligvis med mindre kalorieindtag.
Vigtigste funktion
1. Phaseoline er en slags naturlige og ofte bruges til at behandle og diabetes mellitus.
2. styrkende milten og tonifying nyrerne.
3. kroppen fremme og styrke hukommelsen.
4. retarders aldring og forhindre alle former for alderen sygdomme.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende hvid kindey bean uddrag producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe størstedelen hvid kindey bean uddrag med rimelig pris fra os.

Undersøgelse