EF (ethylalkohol Cellulose)

1. produktlancering dette produkt er hvid eller grålig, lugtfri væske pulver, tungtopløseligt i vand, men opløselige i organiske opløsningsmidler, god termisk stabilitet, asken er meget lav, når brændt, lille klæbrighed eller astringerende, flex modstand er opretholdt ved en lav temperatur, ikke-giftige, stærk...

Produktdetaljer

1. produktlancering


Det generiske navn

Ethyl cellulose

Forkortelse

EF

IUPAC-navn

Cellulose, 2 - ethyl cellulose

Opfylde standarderne

CP (kinesiske farmakopé)
USPNF (U.S. National Formulary)
EP (den europæiske farmakopé)

Dette produkt er hvid eller grålig, lugtfri væske pulver, tungtopløseligt i vand, men opløselige i organiske opløsningsmidler, god termisk stabilitet, asken er meget lav når brændt, lille klæbrighed eller astringerende, flex modstand er opretholdt ved en lav temperatur, ikke-giftige, stærke anti-biologiske egenskaber, metabolisk inaktive. Men i sol eller UV-lys, det tilbøjelige til oxidative nedbrydning.
2. produkt program
På grund af dens vanduopløselige kan produktet hovedsagelig benyttes som en tablet bindemiddel og belægningsmaterialer, også bruges som et skelet materiel blokkere, udarbejdet af forskellige typer af vedvarende Release tabletter; Dette produkt bruges som indkapslede hjælpestofferne rede vedvarende frigivelse kapsler, således at effektiviteten forbliver udgivet, og for at undgå nogle af vandopløselige stoffer for tidlig rolle; Produktet kan også bruges i forskellige farmaceutiske lægemiddelformer som en sprede agent, stabilisere agent, vand tilbageholdelse agent, for at forhindre stof formular fugtig og forringelse, forbedre tablet sikker opbevaring.
3. opløsning metode
Aromatiske kulbrinter og alkoholer er produkt mest anvendte blandet opløsningsmiddel aromater tilgængelige som benzen, toluen, ethylbenzen, xylen, osv., dosering af 60% til 80%. Alkoholer er muligvis methanol, ethanol, osv., og dosis på 20% til 40%. Produktet blev langsomt tilføjes en container fyldt med opløsningsmiddel under omrøring, indtil chloroformvædet og opløst helt.
4. tekniske indikatorer


Indeks

Specifikation

viskositet

≥10mpa.s:90.0~110.0%
6 ~ 10 mpa.s:80.0~120.0%
≤6Mpa.s:75.0~140.0%

Tørringstab

≤3.0%

Rest på tænding

≤0.4%

Tungmetaller

≤20ppm

Arsen salt

≤0.0003%

Indhold bestemmelse

Indeholdende ethoxy bør være 44,0 til 51.0%

5. produkt beskrivelse
[Lager] forseglet, holde på et tørt sted.
[Emballage] kraft papirpose foret med polyethylen pose.
[Nettovægt] 20kg/pakke

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende EF (ethylalkohol cellulose) producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk EF (ethylalkohol cellulose) med rimelig pris fra os.

Undersøgelse