L-HPC (lav-substitueret Hydroxypropyl Cellulose)

1、Product Introduktion 2. produkt program dette produkt bruges primært som en tablet opløsning agent og bindemiddel. Karakteristiske er: let at tryk støbning, stærk anvendelighed, især for tabletter, der ikke er let molding, plasticitet og sprødhed. Tilføjet til produkt kan...

Produktdetaljer

1、Product Introduktion


Det generiske navn

Hydroxypropylcellulose (lav erstattet)

Forkortelse

L-HPC

IUPAC-navn

Cellulose, 2 - hydroxypropyl ether (lav erstattet)

Opfylde standarderne

CP (kinesiske farmakopé)
USPNF (U.S. National Formulary)
JP (japanske farmakopé)

2. produkt program
Dette produkt bruges primært som en tablet opløsning agent og bindemiddel. Karakteristiske er: let at tryk støbning, stærk anvendelighed, især for tabletter, der ikke er let molding, plasticitet og sprødhed. Tilsættes produktet kan i væsentlig grad forbedre hårdhed af tabletten og udseendet af lysstyrke, desuden gør tablet opløses hurtigt, selv hvis hårdhed af tabletten når 13kg, opløsning behov kun ti minutter, derfor forbedre tablet intrinsicquality, så forbedre effektiviteten; Ved hjælp af dette produkt forberedt tabletter opløsningen ikke påvirkes for en langsigtet bevaring.
Anvendes som stillet bindemiddel, er den våde granulering generelt plus 5-20%, pulveret direkte tableting mængden af 5-20%; Bruges som tablet opløsning agenter, mængden af 2-10%, typisk 5%, om inden for plus eller plus, afhængigt af recepten.
3. tekniske indikatorer


Indeks

Specifikation

GD-11

GD-21

GD-31

GD-22

GD-32

Ansøgning

Direkte kompression (anti-top bifida)

Generelle
(Tør blande, våd granulering)

Pellets af ekstrudering, narkotika stratificering

Rutine Model (undertiden opløsning er bedre)

Partikler ekstruderet drug lamineret

Indhold

10.0~12.9%

7.0~9.9%

pH

5.0~7.5

Tørringstab

≤8.0%

Chlorid

≤0.20%

Rest på tænding

≤1.0%

Molysite

≤0.010%

Arsen salt

≤0.0003%

Tungmetaller

≤20ppm

4. produkt beskrivelse
【Note】This produkt kan reagere med de alkaliske stoffer, så hvis tablet formulationscontaining alkaliske stoffer, opløsning eller opløsningen tid kan være extendedafter en lang periode for opbevaring. For dette, hvis råvare forberedelse er basiske stoffer og recept indhold bør denne varer, produktion virksomheder styrke stabilitets test, opløsningen tid og opløsning undersøgelse.
【Storage】Sealed, holde på et tørt sted.
【Packing】kraft papirpose foret med polyethylen pose.
【Net weight】20kg/pakke

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende l-hpc (lav-substitueret hydroxypropyl cellulose) producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk l-hpc (lav-substitueret hydroxypropyl cellulose) med rimelig pris fra os.

Undersøgelse