Chondroitin sulfat

Chondroitin sulfat er et kemikalie, der normalt findes i brusk i leddene i kroppen. Chondroitin sulfat er fremstillet af animalske kilder, såsom ko brusk. Chondroitinsulfat er en vigtig strukturel komponent i brusk og giver meget af sin modstand mod...

Produktdetaljer

Chondroitin sulfat er et kemikalie, der normalt findes i brusk i leddene i kroppen. Chondroitin sulfat er fremstillet af animalske kilder, såsom ko brusk.
Chondroitinsulfat er en vigtig strukturel komponent i brusk og giver meget af sin modstand mod kompression. Sammen med glucosamin, er chondroitin sulfat blevet et almindeligt anvendte kosttilskud til behandling af slidgigt. Det er nu almindeligt anvendt i nutraceutical-, medicinal-, fødevare-og kosmetik.


Produktnavn

Chondroitin sulfat

Oprindelse

Haj, kvæg,

Specifikation

Chondroitin sulfat 90% CPC
Chondroitin sulfat 70-90% HPLC
Chondroitin sulfat 70%-90 %E-HPLC
Forskellige animalske

Pakke

25kg/drum

Chondroitinsulfat natrium er Natriumsalt af den sulfated lineær glykosaminoglykan fremstillet af kvæg, svin eller aviær brusk af sunde og husdyr bruges af mennesker til mad. Chondroitinsulfat natrium består for det meste af Natriumsalt af sulfat ester Nacetylchondrosamine (2-acetamido-2-deoxy--D-galactopyranose) og D-glucuronsyre syre copolymer. Disse hexoses er skiftevis forbundet - 1,4 og -1,3 i polymeren. Chondrosamine fraspaltning i den fremherskende glykosaminoglykan er monosulfated primært på position 4 og mindre osv position 6.

Chondroitinand #39; s funktioner i vid udstrækning afhænger af egenskaberne for den overordnede proteoglycan som det indgår. Disse funktioner kan groft inddeles i strukturelle og regulerende roller. Men denne opdeling er ikke absolut, og nogle proteoglycaner har både strukturelle og regulerende roller (Se versican).
Chondroitinsulfat er en vigtig del af ekstracellulære matrix, og er vigtige for opretholdelsen af den strukturelle integritet af væv. Denne funktion er typiske for den store samle proteoglycaner: aggrecan, versican, brevican og neurocan, kollektivt betegnet lecticans.

Som en del af aggrecan er chondroitin sulfat en større komponent af brusk. De tætpakkede og stærkt ladede sulfat grupper af chondroitin sulfat generere elektrostatisk frastødning, der giver meget af brusk til compression modstand. Tab af chondroitin sulfat fra brusk er en væsentlig årsag til slidgigt.

Chondroitinsulfat er en sulfated glykosaminoglykan består af en kæde af skiftende sukker (N-Acetylgalactosamine og glucuronsyre). Det er en af hovedbestanddelene af brusk og slimhinde lag, danner det bindevæv, der holder muskler, nerver og blodkar sammen. Det bruges som et kosttilskud til at støtte bruskspidserne væv og bekæmpelse af forskellige former for arthritis hos mennesker og dyr.


1. Chondroitin sulfat bruges til slidgigt. Det bruges ofte i kombination med andre produkter, herunder mangan Ascorbat, Glucosamin sulfat, Glucosamin hydrochlorid eller N-acetyl-glucosamine N-. Forskning fra et par årtier siden viste at chondroitin sulfat hjalp arthritis smerter, når taget med konventionel medicin for smerter og hævelse. Men nyere forskning var ikke så positiv. Nu, forskere mener, at total, chondroitin sulfat kan reducere arthritis smerte lidt.
2. nogle mennesker bruger chondroitin sulfat for hjertesygdomme, svage knogler (osteoporose) og højt kolesteroltal. Chondroitin sulfat bruges også i et kompleks med jern til behandling af Jernmangel anæmi.
3. Chondroitin sulfat er tilgængelig som en øjendråber til tørre øjne. Derudover bruges det under grå stær kirurgi, og som en løsning for at bevare hornhinder anvendes til transplantation.
4. Chondroitin sulfat bruges primært som medicin i den medicinske behandling af ledsygdom, og glucosamin bruges sammen med smerter, fremme brusk regenerering effekt, kan forbedre fælles problem fundamentalt.
5. Chondroitin sulfat til hornhindens kollagen fibre har en beskyttende effekt, kan fremme væksten af matrix fiber forstærket permeabilitet, forbedre blodcirkulationen, fremskynde stofskifte, fremme absorption og afskaffelse af betændelse gennemsyre.
6. Chondroitin sulfat kan bruges til at behandle nervøs hovedpine, trigeminusneuralgi, koronar hjertesygdom, angina, myokardieiskæmi, cerebrovaskulær sygdom, ledsmerter, åreforkalkning og hepatitis.
7. Chondroitin sulfat kan bruges som sundhedspleje produkter, tilsætningsstoffer til fødevarer, har forbedret menneskers fysik og anti bakterier, skønhed, anti-aging effekter. Forbedre høring og tør hud.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende chondroitin sulfat producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk Chondroitinsulfat med rimelig pris fra os.

Undersøgelse