Avocado sojabønne uforsæbelige

Avocado (Persea americana) er et træ indfødte til centrale Mexico, kommercielt værdifulde og dyrkes i tropiske og Middelhavet klimaer i hele verden. Avocado sojabønne uforsæbelige (ofte omtalt som ASU) er en naturlig vegetabilsk ekstrakt fremstillet af avocado og soja olie...

Produktdetaljer

Avocado (Persea americana) er et træ indfødte til centrale Mexico, kommercielt værdifulde og dyrkes i tropiske og Middelhavet klimaer i hele verden. Avocado sojabønne uforsæbelige (ofte omtalt som ASU) er en naturlig vegetabilsk ekstrakt fremstillet af avocado og soja olier. Som et kosttilskud, har avocado sojabønne uforsæbelige været vist i kliniske studier at have gavnlige effekter på slidgigt symptomer.
Avocado (Persea americana) er et træ indfødte til centrale Mexico, tariferes i den blomstrende plante familie Lauraceae sammen med kanel, kamfer og bay laurel. Avocado eller alligator pære henviser også til frugt (botanisk en store bær, der indeholder en enkelt frø) af træet.

Produktnavn

Avocado soja uforsaebelige ASU

En del af planten bruges

Frugt/frø

Specifikation

1:1 / 2:1 sterol

Pakke

25kg/drum

Avocadoer er kommercielt værdifulde og dyrkes i tropiske og Middelhavet klimaer i hele verden. De har en grøn-flået, kødfulde organ, der kan blive pæreformet, æg-formede eller sfærisk, og modnes efter høst. Træer er delvist selvbestøvende og ofte er formeret ved podning for at opretholde en forudsigelig kvalitet og mængde af frugt.
Avocadoer er en glimrende kilde til vitaminer og mineraler samt, herunder vitamin C, E beta-caroten og lutein, som er antioxidanter. Nogle kræft undersøgelser tyder på, at lutein hjælper med at bekæmpe frie radikaler forbundet med prostatakræft. Antioxidanter forbyde fri ilt radikaler i kroppen fra at skade raske celler. Undersøgelser tyder på, at frie radikaler er involveret i dannelsen af visse kræftceller og at antioxidanter kan faktisk bidrage til at forhindre visse kræftformer. Andre næringsstoffer, der er fundet i avocadoer og avocado ekstrakt indeholder kalium, jern, kobber og vitamin B6.
Avocado ekstrakt er olie udvundet fra en avocado gennem enten kold presse udvinding, som producerer tykke, grønne olie; eller en varme udvinding, som producerer klar, gul olie. Pulp og frø fra frugt er kasseret, sammen med fiber, men de fleste sundt fedt, mineraler og vitaminer er til stede i olie. Varme proces kan nedbrydes nogle af næringsstofferne, så ekstraktrumfanget opnået via en cold press er ernæringsmæssigt rigere.
Sundhed-tillægget industrien er begyndt at omfatte avocado ekstrakt produkter som følge af det høje niveau af næringsstoffer, der forekommer. De første kosttilskud blev indført i 1983, men var ikke særlig vellykket, da mange forbrugere udviklet diarré fra dosering. Disse tidlige versioner er blevet erstattet med vedvarende release præparater, der ikke har denne temmelig ubehagelig bivirkning. Avocado ekstrakt kosttilskud er tilgængelige i en række forskellige former, herunder olie, kapsler, tabletter og pulver.
En række skønhedsprodukter bruger avocado ekstrakt, herunder ansigtscremer, masker, rensemidler, cremer og hår plejeprodukter. De rige olie efterfylder fugt i tørt hår og hud, en attribut, der kan være særligt attraktive for mennesker, der lever i tørre klimaer. A-vitamin og glutamin, en aminosyre, der findes i avocado ekstrakt, er nyttig for at beskytte huden og skrubbe væk døde celler. Det faktum, at olien er let absorberes gør avocado et godt valg for massage lotion og andre fugtighedscremer.
Avocado ekstrakt kan være en effektiv vægt tab støtte så godt. De gode fedtstoffer fundet i avocadoer faktisk øge stofskiftet, den hastighed, hvormed kroppen forbrænder kalorier. Begrænsede undersøgelser tyder på, at avocadoer reducere trangen til kulhydrater og interagere med bugspytkirtlen til at sænke produktionen af insulin. Denne lavere insulin niveau reducerer mængden af glucose, der er lagret som fedt i kroppen. Mens undersøgelser vedrørende disse vægttab fordele er meget begrænset, ekstrakt nogle mennesker tager avocado kosttilskud som appetit suppressants indberette tilfredsstillende resultater.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende avocado sojabønne uforsæbelige producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk avocado sojabønne uforsæbelige med rimelig pris fra os.

Undersøgelse