D-Glucosamine HCL

Glucosamin sulfat er et naturligt forekommende kemisk fundet i det menneskelige legeme. Det er i den væske, der er omkring leddene. Glucosamin er også fundet i andre steder i naturen. For eksempel, er Glucosamin sulfat, der er sat ind i kosttilskud ofte høstet fra skaller af skaldyr...

Produktdetaljer

Glucosamin sulfat er et naturligt forekommende kemisk fundet i det menneskelige legeme. Det er i den væske, der er omkring leddene. Glucosamin er også fundet i andre steder i naturen. For eksempel, er Glucosamin sulfat, der er sat ind i kosttilskud ofte høstet fra skaller af skaldyr. Glucosamin sulfat bruges i kosttilskud kommer ikke altid fra naturlige kilder. Det kan også foretages i et laboratorium.
Glucosamin sulfat er almindeligt anvendt til gigt. Forskere har studeret det grundigt til dette brug. Det bruges oftest til en type gigt kaldet slidgigt. Dette er den mest almindelige form for gigt.
Gennem årene har prøvet Glucosamin sulfat for en lang række andre anvendelser. For eksempel, har det været forsøgt for grøn stær og vægttab. Men Glucosamin sulfat er ikke blevet tilstrækkelig undersøgt for disse anvendelser. Der er ingen beviser for, at Glucosamin sulfat er gavnligt for disse forhold.
Der er forskellige former for glucosamin Glucosamin sulfat og glucosamin hydrochlorid N-acetyl-glucosamine. Disse forskellige kemikalier har visse ligheder; de kan imidlertid ikke have de samme virkninger, når det tages som et kosttilskud. De fleste af den videnskabelige forskning gjort på Glucosamin er blevet gjort på Glucosamin sulfat. Information på denne side gælder Glucosamin sulfat. Oplysninger om de andre former for glucosamin, under de specifikke sider for hver af dem.

Produktnavn

D-Glukosamin

Oprindelse

Skaldyr

Specifikation

D-Glucosamin sulfat 2KCL


D-Glucosamine HCL


D-Glucosamin sulfat NaCL

Pakke

25kg/drum

Kosttilskud, der indeholder glucosamin ofte indeholder ekstra ingredienser. Disse ekstra ingredienser er ofte chondroitin sulfat, MSM eller haj brusk. Nogle mennesker tror, disse kombinationer virker bedre end at tage bare Glucosamin sulfat alene. Hidtil har har forskere fundet ingen beviser, der kombinerer de ekstra ingredienser med glucosamin tilføjer nogen fordel.

Glucosamin er også i nogle hudcremer bruges til at styre arthritis smerter. Disse cremer indeholder normalt kamfer og andre ingredienser ud over glucosamin. Forskere mener, at nogen mennesker kan opleve fra disse cremer smertelindring på grund af andre ingredienser end glucosamin. Der er ingen beviser at glucosamin kan optages gennem huden.

Nogle Glucosamin sulfat produkter ikke er mærket korrekt. I nogle tilfælde kan har mængden af glucosamin faktisk i produktet varieret fra intet til over 100% af det beløb, der er angivet på produktets etiket. Nogle produkter har indeholdt glucosamin hydrochlorid, når Glucosamin sulfat blev opført på etiketten.

Glucosamin,Almindeligvis sælges former for glucosamin er N-acetylglukosamin Glucosamin sulfat og glucosamin hydrochlorid. Glucosamin er ofte sælges i kombination med andre kosttilskud såsom chondroitin sulfat og methylsulfonylmethane. Af de tre almindeligt tilgængelige former for glucosamin, er kun Glucosamin sulfat givet en andquot, sandsynligvis effectiveandquot; rating til behandling af slidgigt.

Funktionen af glucosamin i brusk er at stimulere dannelse og reparation af brusk. Glucosamin er et kemikalie findes naturligt i kroppen, i den væske, der puder leddene. Når det tages i supplement form, er glucosamin blevet fundet i nogle undersøgelser til at reducere smerter opleves af nogle mennesker, der har slidgigt. Undersøgelser er også ved at undersøge om glucosamin kosttilskud kunne gendanne brusk i gigt leddene eller bremse udviklingen af gigt. Men der er ingen gode beviser endnu at glucosamin kosttilskud kan levere disse ydelser. Tal med din læge før du tager glucosamin eller enhver kosttilskud.

1). D-glucosamin hydrochlorid kan anvendes i kosmetik, fodertilsætningsstoffer og tilsætningsstoffer til fødevarer.
2). D-glucosamin hydrochlorid bruges som vækstfremmere, bio-pesticider, foder tilsætningsstoffer, frø, osv.
3). D-glucosamin hydrochlorid har at fremme effektiviteten af antibiotika, kosttilskud for diabetes rolle.
4). D-glucosamin hydrochlorid kan fremme bodyand #39; s syntese af mucopolysaccharid og forbedre fælles synovial væske viskositet.
5). D-glucosamin hydrochlorid som agent, i stedet for cortisol behandling af enteritis, behandling af leddegigt, hepatitis B og så videre har en vis effekt.
6). D-glucosamin hydrochlorid kan forbedre metabolismen af artikulaer brusk er befordrende for ledbrusken reparation, med betydelig anti-inflammatorisk smertestillende effekt.
7). D-glucosamin hydrochlorid har effekt på anti-cancer medicin, mens de hæmmer knoglemarven toksicitet af mindre karakteristika, melanom, lungekræft, nyrekræft, etc. viser nogle effekter.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende d-glucosamine hcl producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe løs d-glucosamine hcl med rimelig pris fra os.

Undersøgelse