Arbutin

arbutin er det aktive stof stammer fra naturlige plante, som kan blege og lysere hud. Alpha arbutin kan infiltrere ind i huden hurtigt uden at påvirke koncentrationen af celle multiplikation og effektivt forhindre aktiviteten af tyrosinase i huden og dannelsen af melanin. Af...

Produktdetaljer

Produktnavn

Arbutin

Specifikation

98%

Pakke

25kg/drum

arbutinis det aktive stof stammer fra naturlige plante, som kan blege og lette skin.alphaarbutincan infiltrere ind i huden hurtigt uden at påvirke koncentrationen af celle multiplikation og effektivt forhindre aktiviteten af tyrosinase i huden og dannelsen af melanin. Af combinedarbutinwith tyrosinase, nedbrydning og dræning af melanin er accelereret, splash og fleck kan fik ride af og ingen bivirkninger er caused.alphaarbutinis, en af de sikreste og mest effektive kridtning materialer, som er populære på present.alphaarbutinis også den mest konkurrencedygtige kridtning aktivitet i det 21.
Funktion
1. hud lysere, Whiten og dispell fleck,
2. forhindre ultraviolet stråling.
3. øge immunforsvaret.
4. det er godt for vores entero sygdom.
5. det har nonsteroidale antiphlogistiske og analgetiske funktion til at brænde og skoldplet.
Applikationer
1. kosmetiske industri: (meget gode produkter til hud lysere)
alphaarbutinprotect huden mod skader forårsaget af frie radicalsalphaarbutinis en hud tandblegning agent, som er meget populær i Japan og de asiatiske lande for hud de-pigmentering, alphaarbutininhibits dannelsen af melanin pigment ved at hæmme Tyrosinase activity.alphaarbutinis meget sikker hud middel til ekstern brug, som ikke har toksicitet, stimulation, ubehagelig lugt eller bivirkning som Hydroqinone.The indkapsling ofalphaarbutinconstitute en levering system til gør effekt i time.alphaarbutinis en måde at indarbejde de hydrophilicalphaarbutinin lipofile media.arbutingive tre vigtigste egenskaber; Kridtning effekter, anti age virkning og UVB / UVC filter.
2. medicinske industri:
Tilbage i 1700-tallet, alphaarbutinwas første gang brugt i medicinske områder som en anti-inflammatorisk og antibakterielle agent.alphaarbutinwas anvendes især til blærebetændelse, urethritis og pyelitis. Disse bruger stadig indtil i dag, hvor naturlige medicin bruger kun naturlige ingredienser til at behandle nogen sygdom. Alsoalphaarbutinmay bruges til at undertrykke virulens af bakterielle patogener og forebygge kontaminerende bakterier, alphaarbutinis også anvendes til behandling af allergisk betændelse i huden. På det seneste har alphaarbutinhas været brugt for at forhindre pigmentering og at blege huden smukt. I mellemtiden bruges alphaarbutincan til at blege huden for at forhindre leverpletter og fregner, at behandle solskoldning mærker og regulere melanogenesis.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende arbutin producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk arbutin med rimelig pris fra os.

Undersøgelse