Asiaticoside

Asiaticoside er uddrag af Centella Asiatica som er en lys gul til hvidt pulver. Det er lidt bitter, uopløseligt i vand, opløseligt i varm alkohol 50%, svagt opløseligt i propylenglycol. Centella bruges som en grøn grøn i srilankanske retter, hvor det hedder Gøtu kola. Medlem af...

Produktdetaljer

Produktnavn

Asiaticoside

Specifikation

10%, 40%, 90%

Pakke

25kg/drum

Asiaticoside er uddrag fromCentella Asiatica, som er en lys gul til hvidt pulver.
Det er slightlybitter, insolubleinwater, solubleinhotalcohol50%, slightlysolubleinpropyleneglycol.
Centella bruges som en grøn grøn i srilankanske retter, hvor det hedder Gøtu kola. Medlem af persille familien, det er smagløs og lugtfri. Den trives i og omkring vandet. Det har små fan-formet grønne blade med hvid eller lys lilla-pink blomster, og det bærer små ovale frugter. Blade og stilke af gotu kola plante er brugt til medicinske formål.
Gøtu Kola (Centella asiatica), almindeligvis centella, er en lille, urteagtige, årlige plante af familien. Mackinlayaceae eller underfamilie Mackinlayoideae af familien Apiaceae, og er hjemmehørende i Indien, Sri Lanka, nordlige Australien, Indonesien, Iran, Malaysia, Melanesia, Papua Ny Guinea, og andre dele af Asien.
GotU Kola uddrag betragtes som en af de mest spirituelle og foryngende urter i Ayurveda og bruges til at forbedre meditation. GotU kola har været meget anvendt til en række betingelser, især i traditionelle østlige sundhedspleje. I Ayurveda Gotu er kola en af de vigtigste urter til at give de nerver og hjerneceller. Det siges at styrke immunsystemet, både cleansing og fodre den, og for at styrke binyrer.
Funktion
1. det har funktionen af analgesi og stabilitet og effekt på centralnervesystemet af cholin;
2. det har funktionen at fremme hudens stofskifte og har en god virkning for huden sår og andre hudlidelser;
3. med funktion af clearing væk varme og afgiftende, clearing fugtig, nedsynkning af hævelse og diuretikum;
4. med funktionen af antibakterielle og opløse sten;
5. det har funktionen at styrke blodkarrene og fremme blodcirkulationen
Applikationer
1. anvendelse i kosmetiske felt, centella asiatica uddrag asiaticoside pulver bruges til at gøre huden glat og elastisk;
2. anvendes på lægemiddelområdet, centella asiatica ekstrakt pulver anvendes som råvarer med clearing varme og giftige materialer;
3. anvendes i helsekost industri, centella asiatica uddrag asiaticoside pulver som råvarer kan forbedre menneskers immunitet.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende asiaticoside producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk asiaticoside med rimelig pris fra os.

Undersøgelse