Baicalin

Det er en af de 50 grundlæggende urter bruges i traditionel kinesisk medicin, hvor den har navnet huáng qín. Som en traditionel kinesisk medicin, huang qin henviser sædvanligvis til den tørrede rod af S. baicalensis Georgi, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Wright, og S. ikoninkovii Ju. (baicalin)...

Produktdetaljer

Produktnavn

Baicalin

Specifikation

85% og 90%

Pakke

25kg/drum

Det er en af de 50 grundlæggende urter bruges i traditionel kinesisk medicin, hvor den har navnet huáng qín. Som en traditionel kinesisk medicin, huang qin henviser sædvanligvis til den tørrede rod af S. baicalensis Georgi, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Wright, og S. ikoninkovii Ju. (baicalin)
Funktion
Radix Scutellariae ekstrakt forbedrer immunforsvaret, øger energi, produkter leveren og styrker knoglerne. Desuden det forbedrer fagocytter og fremmer blodcirkulationen. Især effektiv til at sænke blodtrykket hos patienter med hypertension.
1. det bruges til behandling af luftvejssygdomme og gastrointestinale infektioner, allergisk rhinitis, gulsot, viral hepatitis, nefritis, bækken betændelse, sår eller hævelse og feber.
2. det bruges også mundtligt for skarlagensfeber, hovedpine, irritabilitet, røde øjne, blussende ansigt, anfald, epilepsi, hysteri, nervøsitet og en bitter smag i munden.
3. kan bruges til behandling af lammelse efter cerebrovaskulær sygdom;
4. kan fjerne ilt frie radikaler, men også hæmmer melanin dannelse;
5. Canreduce cerebrale vaskulære modstand, forbedre blodcirkulationen, øge cerebral blodgennemstrømning og har anti-trombocytaggregation virkning;
6. kan bruges som antibakterielle, vanddrivende, anti-inflammatoriske, anti-metamorfose og antispasmodic virkning. (baicalin)
Applikationer
1. anvendt i fødevarer felt;
2. anvendes på lægemiddelområdet. (baicalin)

Produktnavn

Baicalin

Latinske navn

Scutellaria baicalensis georgi. L

Anvendte del

Rod, blade

Udseende

Lys gul pulver

Lugt

Karakteristisk

CAS NR.

491-67-8

Molekylformel

C15H10O5

Molekylær vægt

446.35

Sulfataske

andlt;3.0%

Tørringstab

andlt;3.0%

Total kimtal

andlt; 1000cfu/g

Yeastandamp; Skimmel

andlt; 100cfu/g

E.Coli

Negative

S.Aureus

Negative

Salmonella

Negative

Pesticider

Negative

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende baicalin producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk baicalin med rimelig pris fra os.

Undersøgelse