Griffonia frø ekstrakt

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan er en mellemliggende metabolit bruges til at producere serotonin. Serotonin er et meget vigtigt stof, der hjælper fremme normal hjerne og nervefunktion. Serotonin er den vigtigste neurotransmitter, der understøtter humør, søvn funktioner og appetit. 5-HTP 5-Hydroxytryptophan...

Produktdetaljer

Produktnavn

5-HTP

Specifikation

98%

Pakke

25kg/drum

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan er en mellemliggende metabolit bruges til at producere serotonin. Serotonin er et meget vigtigt stof, der hjælper fremme normal hjerne og nervefunktion. Serotonin er den vigtigste neurotransmitter, der understøtter humør, søvn funktioner og appetit.
5-HTP 5-Hydroxytryptophan (5-HTP), også kendt som oxitriptan (INN), er en naturligt forekommende aminosyre og kemiske prækursorer samt ametabolic mellemliggende i biosyntesen af neurotransmittere serotonin og melatonin fra tryptofan.
5-HTP er solgt over skranken i Det Forenede Kongerige, USA og Canada som et kosttilskud til brug som et antidepressivt, appetitnedsættende og sove støtte, og også markedsført i mange europæiske lande til angivelse af majordepression under handelsnavne som Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH og Triptum. Flere dobbelt-blind placebo-kontrollerede kliniske forsøg har bevist effektiviteten af 5-HTP i behandlingen af depression, selv om en mangel på høj kvalitet undersøgelser har konstateret.

Funktion
5-HTP og søvnløshed. Forholdet mellem 5-HTP og søvn (god søvn) har været veletablerede. I virkeligheden, 5 HTP supplement isseen at være bedre end melatonin fremme god søvn og lindre søvnløshed. Det er i stand til at øge kvaliteten af søvn withouthangover eller bedøvet følelser, der normalt er til stede med sovepiller og beroligende midler.
5-HTP og Depression. Mange mennesker har allerede nydt fordelene ved 5-HTP mod depression. Det er efter sigende så effektiv som anti-depressiva i behandlingen af mild til moderat depression.
5-HTP og angst. Lav serotonin niveauer kan føre til unormal angst. Med HTP er der en god chance for serotonin til at gå tilbage til dens naturlige niveau, så du kan føle normal igen.
5-HTP og vægttab. Hvis du gerne vil tabe sig, kan 5-HTP også gøre underværker for dig. For sund appetit kan være forårsaget af lav serotonin niveauer. Idet i 5-HTP kan normalisere disse niveauer. På samme tid, kan 5-htp kosttilskud nedsætte din fødeindtagelse ved at skabe en følelse af mæthed. Det er også at øge udskillelsen af hormonet leptin (en appetit regulator) hvilket resulterer at øget vægttab.
5-HTP og Bipolar lidelse. Kliniske undersøgelser har vist den anti-depressivt effekt af 5HTP supplement til dem, der lider af bipolar II lidelse. 5-HTP kan lindre og mindske for at forbedre den generelle livskvalitet bipolar syge.
5-HTP og fibromyalgi. En af de store fordele ved 5-HTP er den hjælp, det giver for mennesker med fibromyalgi. Det hjælper med at forbedre søvn mens på samme tid reducere depression, smerte, stivhed og angst - som alle er symptomer på denne tilstand.
5-HTP og hovedpine. 5-hydroxytryptophan supplement er også blevet brugt til behandling af kronisk hovedpine spændingshovedpine, juvenil hovedpine og migræne. Disse er forhold, som kan være relateret til lavt serotonin. 5-HTP har evnen til at reducere sværhedsgraden og hyppigheden af disse betingelser, med færre bivirkninger sammenlignet med andre kronisk hovedpine medicin.

Applikationer
1. som råvarer af narkotika for anti-bakteriel, anti-depressiva, anti tumor og sedation, er det almindeligt anvendt i felter af farmaceutiske og sundhed produkter;
2. som søvnløshed, andre lignende symptomer på psychasthenia og tabe vægt produkt råstof, det er almindeligt anvendt i sundhed produkter industri;
3. som kosttilskud øget terapeutiske funktion, er det almindeligt anvendt i felter af kosttilskud produkter;
4. som produkter af beroligende og anti-bakteriel, er de meget udbredt at tilføje til skønhedsprodukter i kosmetikindustrien.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende griffonia frø ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk griffonia frø ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse