Inulinsirup

Inulin er en reserve polysaccharid i planter, hovedsagelig fra planter, er blevet fundet i mere end 36.000 arter, herunder dicotyledons i Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae og andre 11 familier og enkimbladede i Liliaceae. Inulin er en ideel funktionelle fødevareingredienser, og også...

Produktdetaljer

Produktnavn

Inulinsirup

Specifikation

≥99.0%

Pakke

25kg/drum

Inulinis en reserve polysaccharid i planter, hovedsagelig fra planter, er blevet fundet i mere end 36.000 arter, herunder dicotyledons i Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae og andre 11 familier og enkimbladede i Liliaceae.
Inulinis en ideel funktionelle fødevareingredienser, og også de gode råvarer i produktionen af fructooligosaccharides, høj fructose sirup, krystallinsk fructose og andre produkter.
Funktion
Forbedret fordøjelse helbred.
fordøjelsen betyder bedre sundhed gennem bedre absorption af kritiske mineraler (calcium og magnesium), reduceret gas og en reduktion i andquot; bloatyandquot; følelse på grund af undertrykt væksten af skadelige bakterier i tyktarmen. Disse positive sundhedsmæssige virkninger er at inulin er en prebiotiske, som virker til at stimulere normale, gavnlige bakterier i tyktarmen. Inulinsirup kan opfattes som mad til de gode bakterier i din tarm, der gør det sundt. Undersøgelser har vist inulinsirup til at være en effektiv prebiotiske og bifodenic på en daglig indtagelse af 5 gram pr. dag. I en undersøgelse udført på Johns Hopkins, blev 113 spædbørn fodret en spædbarn korn suppleret med inulin eller placebo i 6 måneder. Børn indtager kornart med inulinsirup viste reduceret forekomst af feber, færre antibiotika brug, færre lægebesøg, mindre opkastning og færre dagplejeordninger fravær. Som en prebiotiske fiber er inulin mad til probiotika. Dette forårsager probiotiske bifidobakterier at øge. Som de vokser, udskiller de syre. Denne ændring i pH i tyktarmen hjælper undertrykke væksten af skadelige bakterier som E. Coli, Salmonella og Campylobacter.
Forbedret knogle sundhed.
Inulinsirup bidrager til at øge knogletæthed ved at øge calcium absorption. Undersøgelser har vist, at inulinsirup øger calcium absorption af så meget som 20 procent. En nyligt offentliggjort undersøgelse i American Journal of Clinical Nutrition viser at inulinsirup steg calcium fastholdelse eller knogle massefylde hos unge med 15 procent. Denne stigning i calcium absorption og knogle massefylde resulterede efter supplere kosten med 8 gram af inulinsirup pr. dag. Desuden, har andre undersøgelser vist en positiv effekt på calcium absorptioninulin i teenagere og postmenopausale kvinder.
Effektivt værktøj til vægttab og vægtkontrol.
Det er velkendt og dokumenteret, at fiber, såsom inulin, bidrager til at opretholde en følelse af oppustethed i længere perioder efter at have spist. Ud over at være en fiber, inulin, et kulhydrat, er en meget lav-glykæmisk indeks fødevarer, hvilket betyder, at det har minimal indvirkning på blodsukkeret. Derudover er inulin ofte tilsat fødevarer at øge smag og friskhed af produkter – blot, det gør mad smager bedre! Din søde tand er opfyldt og du har en følelse af fylden, der hjælper dig med at forbruge passende niveauer af kalorier til din vægtkontrol vægttab program.
Hjælper med at forvalte Diabetes.
Inulinsirup som en ufordøjet fiber har ingen effekt på blodsukkeret, og heller ikke påvirker det insulin niveauer. Det har en nul glykæmisk indeks. Inulin i fødevarer giver både bulk og sødme uden at forårsage en stigning i blodsukkerniveauet efter måltider. Det er hensigtsmæssigt for diabetikere.
Forbedret Motality.
Simpelthen, Inulin, som kostfibre, forbedrer regelmæssighed og reducerer forstoppelse. Undersøgelser har også vist både øget hyppighed og størrelse af affald efter indtagelse af inulinsirup.
Applikationer
-Spædbarn andamp; barn funktionelle fødevarer
-Ost
-Mejeri
-Sport drik
-Funktionel Drink

Produktnavn

Inulinsirup

Udseende

Hvidt fint pulver

Analysen

98%

CAS nr.

9005-80-5

MF

C228H382O191

EINECS

232-684-3

Molekylær vægt

6179.35808000012

Prøvningsmetode

HPLC

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt steder, holde sig væk fra stærkt lys.

Holdbarhed

2 år når opbevares korrekt.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende inulinsirup producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk inulin med rimelig pris fra os.

Undersøgelse