Melatonin

Melatonin-73-31-4-for-Good-Sleep-and

Produktdetaljer

Produktnavn

Melatonin

Specifikation

98%

Pakke

25kg/drum

Melatonin er et hormon af pinealkirtlen, en lille kirtel i hjernen. Melatonin hjælper med at styre din søvn og vågner cykler. Meget små mængder af det findes i fødevarer som kød, korn, frugt og grøntsager. Din krop har sit eget indre ur, der styrer din naturlige cyklus af sovende og vågne timer. Delvis styrer din krop ur hvor meget melatonin, din krop gør.
Normalt, begynder melatonin niveauer at stige i den midt-til sent om aftenen, forbliver højt i det meste af natten, og så drop i de tidlige morgentimer. Lys påvirker hvor meget din krop producerer melatonin. Under de kortere dage i vintermånederne, kan din krop producere melatonin enten tidligere eller senere i dag end sædvanligt. Denne ændring kan føre til symptomerne på seasonal affective disorder (SAD) og vinterdepression.
Naturlige melatonin niveauer falde langsomt med alderen. Nogle ældre voksne gøre meget små mængder af eller ingen overhovedet. Kan bruges til at behandle jetlag eller søvnproblemer (søvnløshed). Melatonin er en potent antioxidant, der beskytter mod frie radikaler og hjælper med at støtte glutathion aktivitet i det neurale væv

Funktion
1. melatonin kan effektivt forbedre søvnkvaliteten
2. melatonin kan forbedre den funktionelle status af hele kroppen
3. melatonin kan forbedre menneskers immunitet, forhindre depression, Alzheimerand #39; s syndrom, grå stær, til behandling af glaukom også haft en markant effekt.
4. melatonin kan øge bodyand #39; s immun ordning, hjælpeansatte kræft, forbedre kondition.
5. melatonin har stærk antioxidant effekter

Applikationer
Melatonin er også kendt som MEL. Melatonin produceres naturligt i kroppen som reaktion på opfattelsen af lys, Melatonin har været anvendt til at lette søvnløshed, bekæmpe jetlag, beskytter celler mod frie radikaler skader, styrke immunforsvaret, forebygge kræft, og forlænge livet.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende melatonin producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk melatonin med rimelig pris fra os.

Undersøgelse