Oxymatrine

Oxymatrine (matrine oxid, matrine N-oxid, matrine 1-oxid) er en af mange quinolizidine alkaloid stoffer udvundet fra roden af Sophora flavescens, en kinesisk urt. Det er meget ens i struktur til matrine, som har en mindre iltatom. Oxymatrine har en række virkninger in vitro- og...

Produktdetaljer

Produktnavn

Oxymatrine

Specifikation

98%

Pakke

25kg/drum

Oxymatrine (matrine oxid, matrine N-oxid, matrine 1-oxid) er en af mange quinolizidine alkaloid stoffer udvundet fra roden af Sophora flavescens, en kinesisk urt. Det er meget ens i struktur til matrine, som har en mindre iltatom.
Oxymatrine har en række virkninger in vitro og i dyremodeller, herunder beskyttelse mod apoptose, tumor og fibrotisk væv udvikling og betændelse.
Desuden har oxymatrine vist sig at mindske hjertets iskæmi (nedsat blod perfusion), myokardial skade, arytmier (uregelmæssig hjerterytme), og forbedre hjertesvigt ved at øge hjertefunktion.
Oxymatrine er afledt af Sophora planter. Det har vist sig at have en vis grad af antivirale egenskaber. Det er ofte bruges i behandling af Hepatits B på grund af dens foreslåede evne til at reducere leverskader og virusmængde. Det er også blevet foreslået, at oxymatrine kan øge blodgennemstrømningen og i Kina er det undertiden bruges som en anti-cancer lægemiddel.
Funktion
1. forbedre Leukocytdepleterede Mangelsymptomer for at øge bodyand #39; s immun funktion;
2. modstå svampe, antibiotika, det er effektiv i behandlingen af trichomonad vaginitis, findes flagellate sygdom,
Amøbe-dysenteri og svamp dysenteri, osv.
3. det kan helbrede tonsillitis, mastitis, glat astma etc.when tages oralt.
4. bakteriedræbende stoffer til at helbrede infusorium, giardia,
5.a kur for arytmi
6. anti-diarré og antiasthmatic stoffer
7. anti anafylaksi, anti-betændelse og diurese
Applikationer
Det er vegetabilske insektgift med kontakt og mave handling, der er præget af energieffektive, lav toksicitet og langtidseffekt.
Oxymatrine kunne effektivt behandle kronisk viral hepatitis og fremme serum markører for hepatitis B virus (HBV) og hepatitis C virus (HCV) i kronisk hepatitis B og C til at konvertere til negative og reducere serum niveau af ALT. Det er værdifuldt at være mere opmærksomme på den grundforskning og klinisk forskning af oxymatrine for at undersøge de præcise mekanismer af dens virkning på antihepatic fibrose.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende oxymatrine producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk oxymatrine med rimelig pris fra os.

Undersøgelse